andreaspA Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Εγω πάντως δεν θα ψώνιζα ποτέ κράνος που δεν το έχω δοκιμάσει. Μπορεί να φταίει η κεφάλα μου, αλλά απλά με το νούμερο, δεν παίζει να ταιριάξει. Ειμαι XL στα κράνη, αλλά είναι και ελάχιστα που μου κάνουν. Κατι Hjc δεν μπαινουν καν, κατι Schubert ειναι σαν βαρελια απο κρασι στο κεφαλι μου. Γενικα XL σε Shoei XR1100 και σε Shark Spartan που μου καθεται κουφετο. Μακαρι να ειναι τυχερος ο φιλος παραπανω, και να μην φαει φολα. 1
Innersense Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Αν και είμαι φαν της 1000/1100/NXR σειράς η πολύ καλή τιμή με βάζει σε σκέψεις. Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής, στο RYD το εσωτερικό αντικαθίσταται ολόκληρο ή μόνο τα μαξιλαράκια στα αυτιά; (*όπως στο παλιό XR1000) edit: απαντάω μόνος μου γιατί το έψαξα, ΝΑΙ υπάρχει full set στα ανταλλακτικά της Shoei https://www.shoei.com/worldwide/en/parts/interior/parts_683.html Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από Innersense
IoaZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 57 λεπτά πριν, Innersense είπε Αν και είμαι φαν της 1000/1100/NXR σειράς η πολύ καλή τιμή με βάζει σε σκέψεις. Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής, στο RYD το εσωτερικό αντικαθίσταται ολόκληρο ή μόνο τα μαξιλαράκια στα αυτιά; (*όπως στο παλιό XR1000) edit: απαντάω μόνος μου γιατί το έψαξα, ΝΑΙ υπάρχει full set στα ανταλλακτικά της Shoei https://www.shoei.com/worldwide/en/parts/interior/parts_683.html https://www.revshop.eu/en/shoei-nxr-variable-99547623.html Στα 333 υπάρχει το nxr.
Looter Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, IoaZ είπε https://www.revshop.eu/en/shoei-nxr-variable-99547623.html Στα 333 υπάρχει το nxr. Ακριβό , έχει παίξει και κάτω από 300. Γενικά προτείνω να κάνετε μια βόλτα από μαγαζιά και να δοκιμάσετε όσα κράνη έχετε στη λίστα σας. Αφού σημειώσετε το μοντέλο και το μέγεθος , περιμένετε την κατάλληλη τιμή online και τα χτυπάτε αλύπητα!! 😂😂 ΜΕΓΑΛΗ προσοχή επίσης σε παλιά μοντέλα μη σας στείλουν κράνος που είχαν στις αποθήκες τους για 3-5 χρόνια...
GeorgeHellas Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δηλαδή με βαση αυτο με τα απλια μοντέλα, το συγκεκριμένο δεν αξιζει, αφου σταματησε;
bloodlessz Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Όχι, δεν έχει σημασία αν σταμάτησε. Εννοεί να μην έχει ημ/νια παραγωγής σαν υλικό πριν 3-5 χρόνια γιατί το υλικό του κράνους χάνει την απορροφητικότητα από χτυπήματα κτλ, οπότε και το καθιστά άχρηστο.
criminal85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εγώ τους έστειλα σήμερα mail για το ποτέ έχουν σκοπό να το στείλουν και περιμένω απάντηση
maglor1981 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 νομίζω ότι αυτό με τα 5 χρόνια δεν είναι απόλυτα ακριβές σαν γενικός κανόνας. Ο χρόνος αυτός αναφέρεται σε polycarbonate ή θερμοπλαστικά υλικά στα κράνη και έχει να κάνει με τις περιβαλλοντικές συνθήκες (ήλιος, αλλαγές θερμοκρασίες κτλ) που πολυμερίζουν και επηρεάζουν το πλαστικό του κράνους. Τώρα ένα κράνος με άλλα υλικά (carbon και κράματα διαφόρων πιο high υλικών) καθώς και ότι ένα κράνος που δεν εκτίθεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες δεν σημαίνει πως δεν το παίρνεις ή θέλει αλλαγή. 3
godjet Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, criminal85 είπε Εγώ τους έστειλα σήμερα mail για το ποτέ έχουν σκοπό να το στείλουν και περιμένω απάντηση Εγώ πάντως που τους έστειλα πεμπτη μία ερώτηση για το αν περιλαμβάνεται το pinlock μου απάντησαν θετικά το Σάββατο . Επίσης ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο κράνος έχει τζαμάκι για τον ήλιο δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από godjet
Diyan Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, godjet είπε Εγώ πάντως που τους έστειλα πεμπτη μία ερώτηση για το αν περιλαμβάνεται το pinlock μου απάντησαν θετικά το Σάββατο . Επίσης ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο κράνος έχει τζαμάκι για τον ήλιο δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή Εάν εννοείς dropdown, όχι. 1
criminal85 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, godjet είπε Εγώ πάντως που τους έστειλα πεμπτη μία ερώτηση για το αν περιλαμβάνεται το pinlock μου απάντησαν θετικά το Σάββατο . Επίσης ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο κράνος έχει τζαμάκι για τον ήλιο δεν μπορώ να καταλάβω από την περιγραφή Τώρα μου απάντησαν ότι θα το στείλουν αύριο 2
tsipizic Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εμένα μου έστειλαν με parcelforce. Νομίζω ΕΛΤΑ τα χειρίζονται αυτά Ελλάδα.
drade Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Diyan είπε Εάν εννοείς dropdown, όχι. Νομίζω πως δεν έχει κράνος με drop-down η shoei για λόγους ασφαλείας. Επίσης νομίζω πως έχει μια πανάκριβη ζελατίνα που σκουραίνει ανάλογα με την ηλιοφάνεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα