Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.motocentral.co.uk/shoei-ryd-matt-black.html

Η τιμή βγαίνει 201.7GBP=230ΕUR τελική με μεταφορικά με τον κωδικό VB10. Το έχει σε όλα τα νούμερα και σε άλλα χρώματα απ' ότι βλέπω.

Σύγκριση τιμής με σκρουτζ δεν έχει νόημα αφού το έχει μόνο ένα κατάστημα καθώς είναι παλιό μοντέλο. Είχε πέσει και παλιότερα, από πιο γνωστό κατάστημα, περίπου στα ίδια χρήματα

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

έχει κάποια jet με τιμή 0!!!! και στο τέλος σου βγάζει μονο 2.49 λίρες μεταφορικά

Χωρίς τίτλο.png

Σχόλιο 2020-05-07 162113.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, GoS είπε

έχει κάποια jet με τιμή 0!!!! και στο τέλος σου βγάζει μονο 2.49 λίρες μεταφορικά

Και δώρο το σκουτεράκι;;;😄

Και γιατί δεν το προχωράς και δε δίνεις εδώ και το λινκ @GoS;

12.50 λίρες είναι τα μεταφορικά για 1 κράνος. 15 για δύο. Ρε μπας και είναι τίποτα διακοσμητικά μινιατούρες;

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.

Δυσλειτουργεί η ιστοσελίδα, δεν μπορώ να δω τα κρανη κατά σειρά αύξουσας τιμής.

Εξαιρετική περίπτωση το RYD.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν φοραω  L σε ανοιγομενο κρανος του Λιντλ θα μου κανει κι αυτο η ειναι πιο στενη φορμα τα shoei?

Επεξ/σία από godjet
Δημοσ.

Εχω πεσει με Shoei multitec(ανοιγομενο ειναι)και εχω σωθει οποτε και απο chrash test εγω ψηφιζω shoei.Ξαναπηρα μετα ακριβως το ιδιο.....Βεβαια μετα το ειχα παντα κλειστο και ειχα πει οτι αν ξαναπαρω κρανος θα παρω μονο κλειστο...Τελικα παρατησα το μηχανακι τελειως μετα απο χρονια(δε βγαινει να εχεις και μηχανη και αμαξι οικονομικα).

Τοτε ζαχαρωνα το XR-1100.Θα επερνα και το RYD σε αυτα τα λεφτα.....πολυ τιμιο και shoei = εγγυηση! Μαζι βεβαια με arai!Και αλλες ειναι καλες(agv,x-lite,suomy κτλ)αλλα για μενα οι 2 καλυτερες ειναι shoei-arai.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, godjet είπε

αν φοραω  L σε ανοιγομενο κρανος του Λιντλ θα μου κανει κι αυτο η ειναι πιο στενη φορμα τα shoei?

Ο μοναδικός τρόπος να είσαι σίγουρος ότι σου κάθεται καλά ένα κράνος, κάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο σε περίπτωση ατυχήματος, είναι να το δοκιμάσεις. Μου έχει τύχει, και μάλιστα πρόσφατα, σε hjc κράνος να νιώθω ότι θα σπάσει το κεφάλι μου σε large κρανος και σε άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας να μου κάθεται μια χαρά το large. 

Αν θέλεις να το παραγγείλεις μέτρα την περίμετρο του κεφαλιού σου με τον σωστό τρόπο: 

Υπόψιν, ένα είναι το νούμερο σου. Αν έχεις περίμετρο 59-60 εκατοστά είσαι large. Όχι large σε shoei και xl σε lidl ή AGV κλπ. Το καινούργιο κράνος πρέπει να είναι σφιχτό αλλά όχι να προκαλεί πόνο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ μέτρησα 59 cm  Οπότε παρήγγειλα το large  . Το χειμώνα φοράω και μπαλακλαβα οπότε θέλει ένα αέρα 

• Sad 1
Δημοσ.

Τα μαξιλαράκια στα Shoei κάθονται ελάχιστα μετά από λίγη χρήση οπότε δεν θέλει πολυυυ αέρα. Στα ARAI μόνο δεν κάθονται ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, drade είπε

Ο μοναδικός τρόπος να είσαι σίγουρος ότι σου κάθεται καλά ένα κράνος, κάτι το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο σε περίπτωση ατυχήματος, είναι να το δοκιμάσεις. Μου έχει τύχει, και μάλιστα πρόσφατα, σε hjc κράνος να νιώθω ότι θα σπάσει το κεφάλι μου σε large κρανος και σε άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας να μου κάθεται μια χαρά το large. 

Αν θέλεις να το παραγγείλεις μέτρα την περίμετρο του κεφαλιού σου με τον σωστό τρόπο: 

Υπόψιν, ένα είναι το νούμερο σου. Αν έχεις περίμετρο 59-60 εκατοστά είσαι large. Όχι large σε shoei και xl σε lidl ή AGV κλπ. Το καινούργιο κράνος πρέπει να είναι σφιχτό αλλά όχι να προκαλεί πόνο.

Σωστά με δυο σημειώσεις:

α) Η Schuberth τα μετράει λίγο διαφορετικά τα νούμερα:: Ενώ για τους περισσότερους κατασκευαστές, για παράδειγμα το L αντιστοιχεί σε 59-60, για την εταιρεία αυτή αντιστοιχεί στο 58-59 (οπότε γενικά αν φοράς L πάς για XL εκεί) 

β) Η HJC για τη σειρά RPHA (και μόνο??) κάνει το ίδιο πράγμα (την είχα πατήσει και γω στο RPHA 10 και έφαγα πολύ χρόνο για να το καταλάβω - πήγαινε στο https://www.hjchelmets.eu/) και δες τα νούμερα (size) της σειράς αυτής, σε σχέση με τις άλλες.

Τέλος διαβάστε εδώ ένα ωραίο τεστ https://www.webbikeworld.com/shoei-rf-sr-review/ (στην Αμερική το ονομάζουν RF-SR).....

Φιλικά

A

Επεξ/σία από vagelat
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...