Προς το περιεχόμενο

INTERNET EXPLORER Service pack σε ενιαίο μοναδικό αρχείο

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κατεβασω το service pack του internet explorer 6, παω στην αντιστοιχη σελιδα της microsoft, και μου λεει να κατεβασω εναν installer 500kb και μετά να κάνω ταυτόχρονο κατέβασμα-εγκατάσταση στο pc μου.

Εγω ομοως θελω να κατεβασω ενα ενιαιο αρχείο, οχι download-install ταυτόχρονα. Και αυτο γιατί θελω να το εγκαταστήσω και σε άλλο Pc. Δηλαδη για καθε pc που θελω να κανω εγκατάσταση, θα πρέπει να κανω και απο την αρχη download? (κι αν το pc δεν εχει internet? Η αν έχει pstn?)

Που μπορω να βρω το service pack σε μορφή ενός και μοναδικού αρχείου?

Δημοσ.

prin kaneis restart phgene sto temp(ekei 8a to breis 45 kai kati mb einai) kai kane to copy kai paste se ena allo shmeio gia na to exeis kai gia allh fora.

enalaktika mporeis na kaneis kai download gia network setup(polla pc,s) opote sou lei pou na kanei save kai kaneis manual install meta

pare kai ta updates gia to sp tou ie6 kai eisai ok

h kalyterh lysh bebaia einai ta cd tou ram,kapoia stigmh to eixan mesa

Δημοσ.

h kalyterh lysh bebaia einai ta cd tou ram,kapoia stigmh to eixan mesa

Ετσι νομιζα κι εγω, αλλα το pcmag που αγοράζω (το ram ...το έκοψα) όσες φορές 'δίνει' τέτοια updates, τελικά δίνει μόνο τον installer.

prin kaneis restart phgene sto temp

Το temp των windows ή του temporary internet files?

Δημοσ.

temporary internet files,kai apo tis epiloges fakelwn orise na blepeis ta kryfa arxeia kai ta arxeia systhmatos.kalytera prin arxiseis kane ena disk cleanup wste na einai adeio kai na ta breis eykola.prin 2 meres katevasa olla ta updates twn xp kai twn win2k mia fora gia na ta perasw se 8 pc.ekei omws einai ligo diaforetika sth selida tou internet uptate sou exei epilogh na oriseis katalogo pou 8a ta kaneis save

Δημοσ.

Αν κάνω uninstall και μετά Install τον Ie, το service pack και τα updates παραμένουν, έτσι δεν είναι? Δεν χρειάζονται πάλι εγκατάσταση?

Δημοσ.

Για winXP Pro

Ο φάκελος που κατά κανόνα κατεβάζει το [Windows Update] τα updates είναι ο WUtemp.

Τον ακουμπάει στο root του partition/hd με τον περισσότερο ελεύθερο χώρο. Πρέπει να προλάβεις να τα κάνεις cp, πρίν να τελειώσει το setup και αφού έχει τελειώσει το download.

Το πακέτο της υπόθεσης είναι ότι κάμποσα από αυτά είναι express και ζητάνε σύνδεση για να κατεβάσουν τα υπόλοιπα (mb), και είναι πολλά αυτά. Αυτά τα κατεβάζεις χειροκίνητα.

Μία πολύ καλή φάση είναι αφού τα μαζέψεις όλα, να φτιάξεις ένα πολύ απλό *.cmd ώστε να τρέξουν όλα unattended και να κάνει restart μόνο του στο τέλος. Αν δεν κάνεις restart σε κάθε ένα update θες απαραίτητα το qchain να τρέξει στο τέλος.

Ρίξε μια ματιά στο 1ο sticky post στα λειτουργικά για να καταλάβεις τι εννοώ.

Αν κάνω uninstall και μετά Install τον Ie, το service pack και τα updates παραμένουν, έτσι δεν είναι? Δεν χρειάζονται πάλι εγκατάσταση?

Nope ότι βγάλεις θες και τα update του ξανά όταν το ξαναβάλεις.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...