Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανοντας κλικ για να ανοιξω ενα αρχειο dmp στα windows 10 home,μου βγαινει μηνυμα οτι χρειαζομαι αδεια απο τον κατοχο του αρχειου,η απο ενα διαχειριστη του συστηματος. Το ιδιο συμβαινει και με ορισμενους αλλους φακελους. Ειμαι ο μοναδικος κατοχος και χειριστης του υπολογιστη. Πως και με ποια διαδικασια μπαινω? Πρεπει να ειναι μαλλον στις ιδιοτητες του αρχειου στην παραγραφο Ασφαλεια. Καθε βοηθεια δεκτη.

Ευχαριστω

Μιχαλης Κουτρουμπεζης.

ΥΓ, Επιπλεον ανοιγοντας το αρχειο  DMP εμφανιζεται αυτη η γραμματοσειρα.Πως θα την διαβασω?         

ΐΧ(ψ        €Χ(ψ                        @Ψ(ψ         Ψ(ψ        ΐΨ(ψ        €Ψ(ψ         Ω(ψ        ΐΦ(ψ                                A烕 o(ψA烕€o(ψ@烕                               

Επεξ/σία από mike1945
Δημοσ.

Τα αρχεια dmp ειναι αρχεια που δημιουργουνται οταν κρασαρει το συστημα , και παρεχουν πληροφοριες για το τι πηγε στραβα.Δεν αφορουν αμεσα τον τελικο χρηστη και ειναι σε δυαδικη μορφη , που σημαινει οτι θελουν ειδικο software για να διαβαστουν.Δες εδω για πληροφοριες.
Ως εκ τουτου δεν κρινεται σοφο να αλλαχτουν τα "δικαιωματα" του αρχειου ή οποιου αλλου αρχειου/φακελου των windows , γιατι για να εχουν οριστει ετσι τα δικαιωματα τους απο το συστημα κατι παραπανω απο εμας ξερει (το συστημα) .

Δημοσ.

εχω και ενα αλλο θεμα.Οταν προσπαθω να ανοιξω μερικους φακελους,βγαινει μηνυμα οτι χρειαζεται αδεια του ιδιοκτητη του αρχειου,η αδεια απο τον Διαχειριστη.Πως μπορω να τον ανοιξω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, mike1945 είπε

εχω και ενα αλλο θεμα.Οταν προσπαθω να ανοιξω μερικους φακελους,βγαινει μηνυμα οτι χρειαζεται αδεια του ιδιοκτητη του αρχειου,η αδεια απο τον Διαχειριστη.Πως μπορω να τον ανοιξω?

Eξαρταται για ποιους φακελους μιλαμε.Συνηθως τετοιοι φακελοι εχουν τετοια δικαιωματα γιατι ετσι πρεπει.Γιατι δεν πρεπει να βαλουμε χερι σε αυτους.Τους διαχειριζεται το συστημα.
Ακομα και στον c:\windows ή στον c:\Program Files , αν πας να γραψεις/σβησεις κατι , θα σου βγαλει ενα popup για να "δωσεις" και καλα σαν administrator δικαιωμα να γινει η εγγραφη ή η διαγραφη.

Συμβουλη μου , μην ψειριζεις φακελους που δεν ξερεις τι κανουν ή ανηκουν στα windows και δεν μας αφορουν σαν τελικους χρηστες.Aν παρολα αυτα θες να τους βγαλεις τα ματια γιατι μπορει να βαρεθηκες και να θες να κανεις κανα φορματ :) δες εδω...

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου και για τον χρονο που διεθεσες.Ηθελα εαν ξερεις να μου συστησεις καποιν φιλο που αχολειται με το FSX X με κατι μικροπροβληματα που εχω σχετικα με το σεταρισμα του,και θα πληρωθει για τον χρονο που θα μου διαθεσει.Μπορω επισης να του μετεφερω και τον υπολογιστη οπου χρειαστει.Σε ευχαριστω αλλη μια φορα, Το προβλημα με την προσβαση λυθηκε,απλως το αρχειο ειναι ιερογλυφικο και δεν μπορω να το διαβασω,

Καλο βραδυ,

Επεξ/σία από mike1945
Επισκέπτης
Δημοσ.

1 ώρα πριν, mike1945 είπε

FSX X

Το Microsoft Flight Simulator X εννοείς ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, mike1945 είπε

Ακριβως.

Πες μου τι θεμα εχεις αν μπορω να βοηθησω. Είχα βάλει παλιά το FSX στο pc μου και μαλιστα ειχα εγκαταστησει και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και του Μονάχου :) 

Αλλά θέλει δυνατό PC γιατί αλλιώς θα κολλάει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zernex201 είπε

Πες μου τι θεμα εχεις αν μπορω να βοηθησω. Είχα βάλει παλιά το FSX στο pc μου και μαλιστα ειχα εγκαταστησει και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και του Μονάχου :)

Αλλά θέλει δυνατό PC γιατί αλλιώς θα κολλάει.

Δεν μου σωζει πτησεις μεσω του FSUIPC ενω εχω ενεργοποιημενη την σχετικη επιλογη στο FSUIPC.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έτυχε να δουλέψω καθόλου με το FSUIPC. Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση του FSUIPC και να το ξανα-εγκαταστήσεις, κατα προτίμηση με το revo uninstaller και μετά επιλογή medium scan.

Αλλιώς δες για troubleshooting του συγκεκριμένου προγράμματος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...