Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgepppo είπε

Για τους ανθρωπους που χασανε εναν μισθο φυσικα και στεναχωριέμαι,για αυτους που βγαζανε τα χοντρα σε βαρος της κοινωνικης ισορροπιας παλι δεν με αγγιζει

Φίλε μου έχεις μπερδευτεί λίγο.

Αν νομίζεις ότι κάνεις κοινωνική επανάσταση ενάντια στις κοινωνικές ανισότητες κατηγορώντας τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε φόρουμ τεχνολογίας, κάτι δε κάνεις σωστά.

2 λεπτά πριν, CCCR είπε

ετσι λειτουργει μια ελευθερη οικονομια, δεν σου εγγυαται κανενας οτι θα χεις εξασφαλισμενα εισοδηματα και δει στον τουριστικο κλαδο που ειναι εξαιρετικα ευθραστος.

τουλαχιστον θα μπορεσουν φοιτητες/αναπληρωτες καθηγητες κτλπ να βρουν σπιτια με λογικο ενοικιο.

Ποιός ζήτησε εγγύηση εισοδήματος στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα? Ειδικά στον τουρισμό? Κανένας.

Αλλά και εσύ μπερδεύεσαι. Άλλο το να έχεις μείωση στο εισόδημα και διακύμανση χρόνια με τη χρονιά και άλλο το να μη δυνασαι να έχεις εισόδημα επειδή απαγορεύεται να δουλέψεις. Και έτσι είναι όλη η Ελλάδα όλοι μας. 

Μη μιλάτε σα να είμαστε golden boys της Wall Street. Συνελληνες είμαστε με τα ίδια προβλήματα. Σταματήστε επιτέλους την συνεχή προσπάθεια για διαίρεση.

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, nikchris είπε

Μου κανεις για Ελληνακος της πλακας που ψαχνει με το παραμικρο να δειξει με το δαχτυλο και να βρισει τον γειτονα για το χαλι της χωρας, και να το παιξει ανωτερος.

22 λεπτά πριν, nikchris είπε

Eσυ, και οσοι εχουν την νοοτρπια τη δικια σου, ειστε υπευθυνοι για το πολιτιστικο χαλι της Ελλαδας.

Oh the irony... 🙈

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgepppo είπε

Ειστε ο λογος που τα ενοικια ειναι στο θεο και δυσκολευονται τοσος κοσμος να νοικιασουν σπιτι! Δεν λυπαμαι κανεναν σας 

+1000 το ξεφτιλισαν 500 και 600€ για καταγωγια να μην μπορεί κανείς να βρει αξιοπρεπή κατοικία 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sopas είπε

Συγγνώμη αλλά για μια τόσο μεγάλη και πολυεθνική εταιρεία το να έχει αγγλόφωνους υπαλλήλους είναι συνηθισμένο.

Εκσυγχρονιστείτε όσοι τουλάχιστον ασχολείστε με τον τουρισμό. Δηλαδή στους πελάτες σου τι λες? Μάθετε ελληνικά πριν μείνετε στην μονάδα μου? Άτοπο το σχόλιο σου!

Επίσης, αν χάνει την δουλειά του ένας μη- Έλληνας είναι εντάξει? Τουλάχιστον τραγικές απόψεις.

Τώρα μιλάς σοβαρά? Θέλει η κολοεταιρεία αυτή να δραστηριοποιηθει στην Ελλάδα και να κονομήσει χοντρά και δεν θέλει να επενδύσει σε customer support? ΑΙ στο διάβολο όλες αυτές οι κολοεταιρείες. Όπως το Facebook που βγάζει ένα σωρό λεφτά από διαφημίσεις και στην Ελλάδα δεν έχει τίποτα, ούτε 2x2 γραφείο. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, possiz είπε

Τώρα μιλάς σοβαρά? Θέλει η κολοεταιρεία αυτή να δραστηριοποιηθει στην Ελλάδα και να κονομήσει χοντρά και δεν θέλει να επενδύσει σε customer support? ΑΙ στο διάβολο όλες αυτές οι κολοεταιρείες. Όπως το Facebook που βγάζει ένα σωρό λεφτά από διαφημίσεις και στην Ελλάδα δεν έχει τίποτα, ούτε 2x2 γραφείο. 

Συμφωνώ απόλυτα. Είναι μια πολυεθνική κολοεταιρεία! Αλλά δεν μπορούμε να χαιρόμαστε που άνθρωποι χάνουν την δουλειά τους.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hetfield είπε

Ελληνας που να μην μιλαει Αγγλικα σε τουριστικο κλαδο.... ειναι κι αυτο προβλημα.

Ποιος σου είπε ότι αναφέρομαι στον τουριστικό κλάδο; προκύπτει από την ανάρτηση μου; τους έγραψα ότι στην ιστοσελίδα τους υπάρχει περιεχόμενο το οποίο είναι παραπλανητικό και ζήτησα εξηγήσεις. Επειδή είμαι μέλος ήθελα απάντηση στα Ελληνικά. Γνωρίζω 4 γλώσσες μεταξύ αυτών και τα αγγλικά. Τι σημαίνει αυτό; ότι θα εκμισθώνω ένα διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη και έναν στην Αθήνα και εάν ζητήσω εξηγήσεις από την εταιρία είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω αγγλικά;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, george1807 είπε

Αν θες να το πιστεύεις αυτό ελεύθερα. Αλλά καλώς ή κακώς πάνε οι εποχές που έβρισκες σπίτι στο Κουκάκι με θέα Ακρόπολη στα 450€

ποιος νοιάζεται για το κουκάκι αγορίνα , εδω αργυρούπολη για ένα σπίτι 50 τετραγωνικά δεν έβρισκες πριν τον κορονοιο με κάτω απο 5-6 κατοστάρικα ! 

ένα σπίτι να ζήσει θέλει ο κόσμος όχι κουκάκια και βουλιαγμένη !

42 λεπτά πριν, sopas είπε

Φίλε μου έχεις μπερδευτεί λίγο.

Αν νομίζεις ότι κάνεις κοινωνική επανάσταση ενάντια στις κοινωνικές ανισότητες κατηγορώντας τους ιδιοκτήτες ακινήτων σε φόρουμ τεχνολογίας, κάτι δε κάνεις σωστά.

δεν κάνω κοινωνική επανάσταση απλά εκφράζω την γνώμη μου ξέρω τι πραγματικό αντίκτυπο έχει αυτό που λέω έμπρακτα ......

1 ώρα πριν, nikchris είπε

Eσυ, και οσοι εχουν την νοοτρπια τη δικια σου, ειστε υπευθυνοι για το πολιτιστικο χαλι της Ελλαδας. Μου κανεις για Ελληνακος της πλακας που ψαχνει με το παραμικρο να δειξει με το δαχτυλο και να βρισει τον γειτονα για το χαλι της χωρας, και να το παιξει ανωτερος.

Η αγορα/ενοικιαση σπιτιων αυτορυθμιζεται, το ενοικιο δεν ειναι κατι φιξ.

Απο την στιγμή που έχουμε μισθό 600 και το κράτος επιτρέπει τα νοίκια να φτάνουν σε αυτά τα νούμερα μην μπορόντας ουσιαστικά ένας μισθός να φτάνει για να ζήσει ένας άνθρωπος και μια οικογένεια με 2 θα βγαίνω και θα κράζω αυτούς που φταίνε για το πρόβλημα που έχω εγώ και ο κάθε φουκαράς που δεν έχει κληρονομιές με σπίτια και οικόπεδα και προσπαθούμε να ζήσουμε

Δεν προσπαθώ να το παίξω ανώτερος απλά είμαι οργισμένος με αυτή την κατάσταση που ανεβαίνουν τα νοίκια παράλογα σε αισχρό σημείο για να εξυπηρετηθεί μια ομάδα τουρισμού.

εσύ έχεις την νοοτροπία του βολεμένου που θα εισπράτει 2-3 νοίκια και θα ζεί σε δικό του σπίτι που κοιτάει την καλή του την τσεπούλα να την αυγατίσει και δεν χρειάζεται να δουλεύει.......

θα έπρεπε να είναι φιξ ανάλογα τους μισθούς όχι ανάλογα τα βίτσια και τα συμφέροντα.

Επεξ/σία από georgepppo
  • Like 7
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sopas είπε

Συγγνώμη αλλά για μια τόσο μεγάλη και πολυεθνική εταιρεία το να έχει αγγλόφωνους υπαλλήλους είναι συνηθισμένο.

Εκσυγχρονιστείτε όσοι τουλάχιστον ασχολείστε με τον τουρισμό. Δηλαδή στους πελάτες σου τι λες? Μάθετε ελληνικά πριν μείνετε στην μονάδα μου? Άτοπο το σχόλιο σου!

Επίσης, αν χάνει την δουλειά του ένας μη- Έλληνας είναι εντάξει? Τουλάχιστον τραγικές απόψεις.

Εφόσον παρέχεις υπηρεσίες σε πελάτες Έλληνες είσαι υποχρεωμένος να μιλάς την γλώσσα τους. Δεν νομίζω ότι έγραψα ότι ασχολούμαι με τον τουρισμό. Δεν σχολιάζω την αυθαίρετη προσέγγιση που κάνεις στη συνέχεια επειδή είναι ανεπίδεκτη σχολιασμού (μη Έλληνες και αρλούμπες).

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgepppo είπε

ποιος νοιάζεται για το κουκάκι αγορίνα , εδω αργυρούπολη για ένα σπίτι 50 τετραγωνικά δεν έβρισκες πριν τον κορονοιο με κάτω απο 5-6 κατοστάρικα ! 

ένα σπίτι να ζήσει θέλει ο κόσμος όχι κουκάκια και βουλιαγμένη !

δεν κάνω κοινωνική επανάσταση απλά εκφράζω την γνώμη μου ξέρω τι πραγματικό αντίκτυπο έχει αυτό που λέω έμπρακτα ......

Απο την στιγμή που έχουμε μισθό 600 και το κράτος επιτρέπει τα νοίκια να φτάνουν σε αυτά τα νούμερα μην μπορόντας ουσιαστικά ένας μισθός να φτάνει για να ζήσει ένας άνθρωπος και μια οικογένεια με 2 θα βγαίνω και θα κράζω αυτούς που φταίνε για το πρόβλημα που έχω εγώ και ο κάθε φουκαράς που δεν έχει κληρονομιές με σπίτια και οικόπεδα και προσπαθούμε να ζήσουμε

Δεν προσπαθώ να το παίξω ανώτερος απλά είμαι οργισμένος με αυτή την κατάσταση που ανεβαίνουν τα νοίκια παράλογα σε αισχρό σημείο για να εξυπηρετηθεί μια ομάδα τουρισμού.

εσύ έχεις την νοοτροπία του βολεμένου που θα εισπράτει 2-3 νοίκια και θα ζεί σε δικό του σπίτι που κοιτάει την καλή του την τσεπούλα να την αυγατίσει και δεν χρειάζεται να δουλεύει.......

θα έπρεπε να είναι φιξ ανάλογα τους μισθούς όχι ανάλογα τα βίτσια και τα συμφέροντα.

Βασικά πρέπει απλά να φορολογηθούν όπως ένας μισθωτός. Όποιος έχει μαύρα ενοίκια κτλ απλά σκίσιμο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ptwma είπε

Βασικά πρέπει απλά να φορολογηθούν όπως ένας μισθωτός. Όποιος έχει μαύρα ενοίκια κτλ απλά σκίσιμο. 

στα μαύρα την τρώνε με φέσια άπειρες φορές, το πρόβλημα είναι τα μεσιτικά και τα Arbnb που τραβάνε την κατάσταση στα άκρα.

και να τους φορολογήσουν δεν βοηθάνε τον μέσο άνθρωπο , τουναντίον ας έλεγε μέχρι πχ 350 νοίκι δεν έχει φόρο να δεις που θα ήταν τα νοίκια σήμερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgepppo είπε

στα μαύρα την τρώνε με φέσια άπειρες φορές, το πρόβλημα είναι τα μεσιτικά και τα Arbnb που τραβάνε την κατάσταση στα άκρα.

και να τους φορολογήσουν δεν βοηθάνε τον μέσο άνθρωπο , τουναντίον ας έλεγε μέχρι πχ 350 νοίκι δεν έχει φόρο να δεις που θα ήταν τα νοίκια σήμερα.

Μπα δύο κινήσεις θέλει,  φορολογία κανονικά και κόψιμο το επίδομα ενοικίου. Όσοι θέλουν πουλάνε μετά και 600 και 1000, δε μας πέφτει λόγος.  

Εμείς πάμε παρακάτω και τους αφήνουμε να βρουν πελάτες.  Αν βρουν γινόμαστε Ελβετία,  αν δεν βρουν τότε με γεια το σπίτι στα 250 ενοίκιο. 

Και στην περιοχή που είμαι τα σοβαρά τα δίνουν 1000 ευρώ. Ε αν υπάρχει κορόιδο να τα δίνει ΟΚ. Αρκεί να φορολογηθούν σωστά.  Π.χ. έχει εισόδημα 20 χιλιάδες από εργασία και 12 χιλιάρικα από ενοίκια τότε πάει στην κλίμακα μισθωτών.  Ούτε αυτοτελή ούτε παραμύθια. 

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spirostolios είπε

Ποιος σου είπε ότι αναφέρομαι στον τουριστικό κλάδο; προκύπτει από την ανάρτηση μου; τους έγραψα ότι στην ιστοσελίδα τους υπάρχει περιεχόμενο το οποίο είναι παραπλανητικό και ζήτησα εξηγήσεις. Επειδή είμαι μέλος ήθελα απάντηση στα Ελληνικά. Γνωρίζω 4 γλώσσες μεταξύ αυτών και τα αγγλικά. Τι σημαίνει αυτό; ότι θα εκμισθώνω ένα διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη και έναν στην Αθήνα και εάν ζητήσω εξηγήσεις από την εταιρία είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω αγγλικά;

Τα callcenters τους για το ελλαδισταν που λένε ότι έχουν υπάλληλους που προσφέρουν και υποστηριξη :lol: είναι μπαγκλαντεςςςςς . Νι χαο και χαιρετίσματα :P

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, georgepppo είπε

Και γιατί πρέπει να πας Αργυρούπολη; Τόσες περιοχές υπάρχουν στο budget που ψάχνεις.

Επίσης πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχει airbnb στην Αργυρούπολη; Να πάει ποιος και γιατί; Υπάρχουν 15 άλλες περιοχές πιο κοντά στο κέντρο και 10 άλλες που τραβάνε κόσμο για χψ λόγο όπως παραλίες. Η Αργυρούπολη τίποτα από τα δύο δεν έχει. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, george1807 είπε

Και γιατί πρέπει να πας Αργυρούπολη; Τόσες περιοχές υπάρχουν στο budget που ψάχνεις.

Επίσης πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχει airbnb στην Αργυρούπολη; Να πάει ποιος και γιατί; Υπάρχουν 15 άλλες περιοχές πιο κοντά στο κέντρο και 10 άλλες που τραβάνε κόσμο για χψ λόγο όπως παραλίες. Η Αργυρούπολη τίποτα από τα δύο δεν έχει. 

Πιστεύεις ότι το Airbnb στο κέντρο δεν επηρεαζει τα ακινητα που ενοικιάζονται στην Αργυρούπολη;

Επίσης αν μπεις στην Airbnb και δοκιμάσεις να βάλεις σαν περιοχή αναζητησης καταλύματος την Αργυρούπολη, θα καταλάβεις οτι τελικα υπάρχει και εκει Airbnb.. όπως και στην Κερατέα και στο Μενιδι και στα Λιόσια και στην Παιανια και οπουδήποτε αλλου στην Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, george1807 είπε

ελα μου ντε τίποτα δεν έχει η αργυρούπολη ένα μετρό όλο και όλο και μια ιασωνίδου πιο κάτω με 5 πράγματα αλλά εδώ είναι οι δουλειές μας στο σπίτι και εκεί που έδινα 350 πήγα στα 500 και δεν βρίσκεις πιο φτηνά και απο την άλλη να τα δίνω σε βενζίνες για άλλη περιοχή δεν αξίζει 

και αυτά όχι για κανα σπίτι της προκοπής άμα σου στείλω φωτό πως είναι τα ντουλάπια, οι μούχλες στα ταβάνια, το μπάνιο και η κατασκευή θα γελάς ,60τμ!

απλά επειδή έχουν συμπαρασυρθεί οι τιμές στα νοίκια παντού γίνεται αυτό ανεξάρτητα αν είσαι στην ηλιούπολη, στην αργυρούπολη η στο παγκράτι ! 

αυτά τα 150 θα τα δίνω σε βενζίνες άμα παω πχ νίκαια η σε καμια φτηνή περιοχη που δεν εχω τέτοια θέματα με τις περιοχές έχω μείνει και κορυδαλλό (έξω εννοείται ) στην Μέμου και με δυτικά προάστεια πολλές παρέες κλπ.

Επεξ/σία από georgepppo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...