simaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Θυμάμαι πάντως κοπέλα που την είχε πατήσει με αγοραπωλησία κινητού Samsung και είχε γράψει την ιστορία στο αντίστοιχο section με τις αγγελίες Samsung.
Dark_son20 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 το βασικό βήμα είναι να βρεις κάποιον άσχετο με το λεφτά στο λεπτό. Οι οδηγίες που θα του δώσεις πρέπει να τον κάνουν να πιστεύει ότι με αυτό τον τρόπο κάνει "request" και ότι ο κωδικός είναι για σένα να καταθέσεις τα χρήματα. Αφού σου δώσει τον κωδικό τελείωσε το θέμα
akisdom Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εχθές με πήρε τηλ και πάλι ο ίδιος αλλα αυτή την φόδρα το τηλέφωνο είχε διαφορετικά μόνο τα δυο τελευταία ψηφία. Μου είπε πάλι για την ίδια αγγελία και πως ειναι απο την Λάρισα αυτή την φορά. Την επόμενη φορά θα τον κάνω να γυρίσει όλες της Πειραιώς της πόλης που ειναι χαχαχαχαχα
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δηλαδή είσαι ικανός να χειριστείς την εφαρμογή/web banking αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις ότι στέλνεις λεφτά αντί να παραλαμβάνεις; Ντόινγκ!!!!!
Finn Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα θύματα συνήθως είναι άτομα που καίγονται να πουλήσουν γιατι χρειάζονται λεφτά οπότε δεν βλέπουν τα Red flags. Δεν είναι απαραίτητα χαζός αυτός που την πατάει. Ο απατεώνας εκμεταλλευτηκε μια στιγμή αδυναμίας του θύματος το οποίο ενδεχομένως και να πιστεύει ότι όλοι είναι καλοπροαιρετοι σ αυτόν τον κόσμο. Κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή της Πειραιώς δε σημαίνει ότι και γνωρίζει την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό. Εγώ στο προηγούμενο thread είχα γράψει ότι δε του το έκλεισα αμέσως γιατί πρώτη φορά άκουγα για τη συγκεκριμένη υπηρεσία και θεώρησα ότι παίζει να χρειαστεί να πατήσω κάποιου είδους αποδοχή για να φτάσουν τα λεφτά σ εμένα όπως γίνεται και στο PayPal - pay for goods. Όταν ήταν πλέον ξεκάθαρο ότι πήγε να με εξαπατησει απλά τελείωσε ο διαθέσιμος χρόνος του.
Apostolis1988 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Εγώ πάλι την υπηρεσία την χρησιμοποιώ για να τραβήξω χρήματα πάνω από το ημερήσιο όριο.. Γιατί γατάκια δεν είμαστε.. Αν θέλουμε να βγάλουμε 1000 ευρώ από το ΑΤΜ ο Έλληνας ξέρει τον τρόπο και δεν κολλάει σε ένα έχετε υπερβεί το ημερήσιο όριο ανάληψης.. Χτυπάς και ένα λεφτα στο λεπτό και φεύγοντας σηκώνεις και τον αντίχειρα στο ΑΤΜ που με θράσος σου κάνει κουμάντο στα πόσα θα βγάλεις 😜 1
Dark_son20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Λολ.... Το όριο το βάζεις εσύ δεν στο βάζει κανείς άλλος...απλά η τράπεζα έχει ένα default και άμα θες το αλλάζεις...νιαου.... https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/oria-xrisis-xrewstikis-kartas-idiwtes Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Dark_son20
Predatorkill Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, Dark_son20 είπε Λολ.... Το όριο το βάζεις εσύ δεν στο βάζει κανείς άλλος...απλά η τράπεζα έχει ένα default και άμα θες το αλλάζεις...νιαου.... https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/oria-xrisis-xrewstikis-kartas-idiwtes Πως τον πετσοκοψες ετσι...
Βασίλης_29 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, Apostolis1988 είπε Εγώ πάλι την υπηρεσία την χρησιμοποιώ για να τραβήξω χρήματα πάνω από το ημερήσιο όριο.. Γιατί γατάκια δεν είμαστε.. Αν θέλουμε να βγάλουμε 1000 ευρώ από το ΑΤΜ ο Έλληνας ξέρει τον τρόπο και δεν κολλάει σε ένα έχετε υπερβεί το ημερήσιο όριο ανάληψης.. Χτυπάς και ένα λεφτα στο λεπτό και φεύγοντας σηκώνεις και τον αντίχειρα στο ΑΤΜ που με θράσος σου κάνει κουμάντο στα πόσα θα βγάλεις 😜 Συγνώμη αλλά εισαι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν ακόμα απατεώνες. 1
ptwma Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Λολ.... Το όριο το βάζεις εσύ δεν στο βάζει κανείς άλλος...απλά η τράπεζα έχει ένα default και άμα θες το αλλάζεις...νιαου.... https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/debit-cards/oria-xrisis-xrewstikis-kartas-idiwtes Το ΑΤΜ έχει όριο 2 χιλιάρικα τη μέρα ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα όρια. Το ξέρω γιατί κάθε μήνα τραβάω τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις