Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.gamescom.gr/tech-products/pc-peripherals/gaming-keyboards/enarxis-dynamic-media-spartan-gear-minotaur-wired-mechanical-membrane-gaming-keyboard-eu.html

Δωρεάν μεταφορικά από το Gamescom. Το ίδιο πληκτρολόγιο υπάρχει σε προσφορά και στα Public και κοστίζει 19.99€ αλλά τα μεταφορικά είναι +3.5€. 

Στα υπόλοιπα καταστήματα του skroutz από 30€.

edit: Μόλις ανέβασα την προσφορά βλέπω ότι η τιμή του αυξήθηκε κατά 0.5€ από εκεί που πριν μερικά λεπτά κόστιζε 19.7€.

332204397_spartangear.jpg.9ec59e7275d13092c135e7e12ce4044a.jpg

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, devaggos είπε

θέλει 80 ευρώ για δωρεάν μεταφορικά

Όχι αν το βάλεις στο καλάθι και προχωρήσεις γράφει:

Τα συγχαρητήριά μας! Σας έχει δοθεί το ακόλουθο promotion

• Like 3
Δημοσ.

παιδια λιγο προσοχη ... χωρις να ειμαι σιγουρος, αλλο δεν ειναι το μηχανικο πληκτρολογιο και αλλο το μεμβρανης; γινεται να ειναι και τα 2;;;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Τα public έχουν ανοίξει όμως, οπότε προσφορά δεν είναι.

δεν μένουν όλοι δίπλα στα public,αρα ειναι προσφορα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Striker4 Φυσικά και δεν γίνεται, μεμβράνης πληκτρολόγιο κινέζικο είναι που το έχει κάνει εισαγωγή ελληνική εταιρεία και έχει βάλει την φίρμα της. Κάποια πατέντα έχει για να κάνει θόρυβο σαν μηχανικό...

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τα public έχουν ανοίξει όμως, οπότε προσφορά δεν είναι.

Δευτέρα δεν ανοίγουν; Θεώρησα ότι μέχρι τότε ίσως λήξει η προσφορά και για αυτό δεν το ανέφερα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, neosstoforum είπε

Δευτέρα δεν ανοίγουν; Θεώρησα ότι μέχρι τότε ίσως λήξει η προσφορά και για αυτό δεν το ανέφερα.

Carousel_menoumeasfaleis.jpg

Αν έβλεπες και λίγο TV (αντί να ψάχνεις προσφορές :P) θα είχες δει ρεπορτάζ της ΕΡΤ τη Δευτέρα το απόγευμα με την ανάλογη γκρίζα διαφήμιση.

Τι γκρίζα δηλαδή..τέλος πάντων..

Δημοσ.

Πάντως σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, όλα τα πληκτρολόγια γίνονται μεμβράνης με λίγο Sanitas ή άλλη μάρκα.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Καμία σχέση με μηχανικό, είναι ξεκάθαρα μεμβράνης με μεγαλύτερα κουμπιά για να έχει -και καλά- αίσθηση μηχανικού.

Είχα παίξει με ένα τέτοιο hybrid σε έναν φίλο (που το πέταξε πριν κλείσει μήνας) και ήταν απαράδεκτο. Σαν μεμβράνης μόνο πρέπει να το δείτε, που είναι σαν τα υπόλοιπα του κιλού.

Επίσης εγώ το βλέπω 20.20€, όχι 19.70€.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Carousel_menoumeasfaleis.jpg

Αν έβλεπες και λίγο TV (αντί να ψάχνεις προσφορές :P) θα είχες δει ρεπορτάζ της ΕΡΤ τη Δευτέρα το απόγευμα με την ανάλογη γκρίζα διαφήμιση.

Τι γκρίζα δηλαδή..τέλος πάντων..

Έχεις δίκιο, γενικά δεν βλέπει πολύ τηλεόραση. Αλλά εγώ αυτό που ήξερα ήταν ότι όλα τα καταστήματα λιανικής, εκτός από βιβλιοπωλεία, καταστήματα αθλητικών ειδών και οπτικά, θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου. Τα Public δεν νομίζω να ανήκουν σε μια από αυτές τις κατηγορίες. Για αυτό ξαφνιάστηκα. 

40 λεπτά πριν, andreasece είπε

Επίσης εγώ το βλέπω 20.20€, όχι 19.70€.

Ναι, όπως έγραψα και στην αρχική ανάρτηση, ξεκίνησα το θέμα και μετά από μερικά λεπτά είδα ότι η τιμή του ανέβηκε στα 20.2€. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Έχεις δίκιο, γενικά δεν βλέπει πολύ τηλεόραση. Αλλά εγώ αυτό που ήξερα ήταν ότι όλα τα καταστήματα λιανικής, εκτός από βιβλιοπωλεία, καταστήματα αθλητικών ειδών και οπτικά, θα ανοίξουν στις 11 Μαΐου. Τα Public δεν νομίζω να ανήκουν σε μια από αυτές τις κατηγορίες. Για αυτό ξαφνιάστηκα. 

Ναι, όπως έγραψα και στην αρχική ανάρτηση, ξεκίνησα το θέμα και μετά από μερικά λεπτά είδα ότι η τιμή του ανέβηκε στα 20.2€. 

Τα Public είναι από τα μεγαλύτερα "βιβλιοπωλεία" στη χώρα. Εκτός αυτού έχουν ανοίξει και καταστήματα που πουλάνε κινητά, tablet και τέτοια.

Επεξ/σία από Arwindan
  • Like 1
Δημοσ.

Μηχανικό πληκτρολόγιο με μεμβράνη, λέξεις αντικρουόμενες.

ΥΓ: Προσεξέ το λίγο με τα θέματα που ανοίγεις. Δεν έχουν άδικο κάποιοι που γκρινιάζουν.

• Like 4
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Μηχανικό πληκτρολόγιο με μεμβράνη, λέξεις αντικρουόμενες.

ΥΓ: Προσεξέ το λίγο με τα θέματα που ανοίγεις. Δεν έχουν άδικο κάποιοι που γκρινιάζουν.

Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου. Το γράφει στο Gamescom στην περιγραφή του προϊόντος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...