Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή σχολής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τμήμα Βιομηχανικης Διοικησης και Τεχνολογιας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά είναι πολύ δύσκολη σχολη για κάποιον αν περάσει από ΕΠΑΛ από τον τομέα της Μηχανολόγιας;;(να σημειώσω ότι αυτή την στιγμή είμαι στο Μηχανολόγων Μηχανικων και είναι αρκετά δύσκολα και γι αυτό θέλω να αλλάξω σχολή). Αυτή η εναλλακτική είναι καλύτερη ή και αυτό θέλει πολλά προαπαιτουμενα φυσικών επιστημών από το ΓΕΛ;;Οποίος ξερει και απαντήσει ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, djcat είπε

Αν μιλάς για μηχανολόγους πολυτεχνείου, ναι είναι πιο εύκολη σχολή.

Ναι είναι πολυτεχνική σχολή. Αλλά επίσης το θέμα μου είναι αν και σε αυτή την σχολή που σκέφτομαι πρέπει να έχεις πολλές γνωσεις Μαθηματικών Φυσικής Χημείας κλπ από ΓΕΛ που εγώ δεν έχω γιατί δεν τα κάναμε.Αν δεν χρειάζονται πολλά από το σχολείο τότε οκ..

Δεν είναι κάτι σπουδαίο σε επίπεδο δυσκολίας το τμήμα ΒΔΤ του ΠΑΠΕΙ, είμαι σε άλλο τμήμα του πανεπιστημίου αλλά φίλοι και γνωστοί μου έχουν πει πως δεν είναι και πολύ απαιτητικό το τμήμα. Δεν σου λέω πως είναι εύκολο αλλά καμία σχέση με το πολυτεχνείο.

Στις 7/5/2020 στις 4:40 ΜΜ, GrNaou1998 είπε

Ναι είναι πολυτεχνική σχολή. Αλλά επίσης το θέμα μου είναι αν και σε αυτή την σχολή που σκέφτομαι πρέπει να έχεις πολλές γνωσεις Μαθηματικών Φυσικής Χημείας κλπ από ΓΕΛ που εγώ δεν έχω γιατί δεν τα κάναμε.Αν δεν χρειάζονται πολλά από το σχολείο τότε οκ..

να πας σε κολεγιο η ιεκ τοτε !

50 λεπτά πριν, life is music είπε

πως γίνεται κάποιος που δε θέλει μαθηματικά και φυσική να βρεθεί στους μηχανολόγους; :P

Μόλις τώρα, lactate είπε

πως γίνεται κάποιος που δε θέλει μαθηματικά και φυσική να βρεθεί στους μηχανολόγους; :P

που να ξερω ....!

20 ώρες πριν, life is music είπε

Ο, τι να'ναι είστε.. Επειδή είμαι από ΕΠΑΛ θέλω μια σχολή που δεν έχει υπερβολικά πολλά προαπαιτουμενα μιας και δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όχι καθόλου Μαθηματικά και Φυσική.. 

20 ώρες πριν, lactate είπε

Που είπα ότι δεν θέλω Μαθηματικά και Φυσική;;Μόνο μάγκες να το παίξετε θέλετε..διαβαστε πρώτα τι λεω και μετά μιληστε

6 λεπτά πριν, GrNaou1998 είπε

Ο, τι να'ναι είστε.. Επειδή είμαι από ΕΠΑΛ θέλω μια σχολή που δεν έχει υπερβολικά πολλά προαπαιτουμενα μιας και δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όχι καθόλου Μαθηματικά και Φυσική.. 

Που είπα ότι δεν θέλω Μαθηματικά και Φυσική;;Μόνο μάγκες να το παίξετε θέλετε..διαβαστε πρώτα τι λεω και μετά μιληστε

σχολή χωρις μαθηματικα και φυσική δεν υπαρχει ...και εγώ στο τει ηλεκτρολογίας είχα μπει απο τεε αλλα επειδή τα βρήκα σκούρα πηγα στο ιεκ ακμή και πηρα απο εκει το χαρτι του ηλεκτρολόγου !.....Σημασία δεν εχει τι χαρτί παίρνεις αλλα ποσό ξύπνιος είσαι για να μπορέσεις αύριο μεθαύριο έτσι και βρεις δουλειά πανω στο αντικείμενο σου να τα  βγάλεις πέρα ....Εχω δει ανθρώπους που εχουν βγάλει τει και πανεπιστήμιο και δεν γνωρίζουν την τυφλά τους και ανθρώπους που έχουν βγάλει τεχνικές σχόλες  και ξέρουν ποιο πολλά ......Κλείνοντας... το θέμα δεν ειναι τι πτυχίο παίρνεις αλλα πως αρπάζεις της ευκαιρίες που σου δίνονται !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, life is music είπε

σχολή χωρις μαθηματικα και φυσική δεν υπαρχει ...και εγώ στο τει ηλεκτρολογίας είχα μπει απο τεε αλλα επειδή τα βρήκα σκούρα πηγα στο ιεκ ακμή και πηρα απο εκει το χαρτι του ηλεκτρολόγου !.....Σημασία δεν εχει τι χαρτί παίρνεις αλλα ποσό ξύπνιος είσαι για να μπορέσεις αύριο μεθαύριο έτσι και βρεις δουλειά πανω στο αντικείμενο σου να τα  βγάλεις πέρα ....Εχω δει ανθρώπους που εχουν βγάλει τει και πανεπιστήμιο και δεν γνωρίζουν την τυφλά τους και ανθρώπους που έχουν βγάλει τεχνικές σχόλες  και ξέρουν ποιο πολλά ......Κλείνοντας... το θέμα δεν ειναι τι πτυχίο παίρνεις αλλα πως αρπάζεις της ευκαιρίες που σου δίνονται !

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δεν με πειράζει να έχει Μαθηματικά και Φυσική αρκεί να μην είναι υπερβολικά πολλές οι απαιτήσεις οπως στην πολυτεχνική που είμαι τωρα..αλλα τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ 

21 ώρες πριν, GeorgeKalogeras είπε

Δεν είναι κάτι σπουδαίο σε επίπεδο δυσκολίας το τμήμα ΒΔΤ του ΠΑΠΕΙ, είμαι σε άλλο τμήμα του πανεπιστημίου αλλά φίλοι και γνωστοί μου έχουν πει πως δεν είναι και πολύ απαιτητικό το τμήμα. Δεν σου λέω πως είναι εύκολο αλλά καμία σχέση με το πολυτεχνείο.

Άρα πιστεύεις τα καταφέρνει κάποιος με αρκετό διάβασμα έστω και με ελλείψεις;; 

Επεξ/σία από GrNaou1998

Ρε φίλε θα αφήσεις το εμπ μια δει μηχανολόγους για να πας πάπει.Δεν ξέρω τι είναι το εύκολα μαθηματικά για σένα αλλά ειδικά αυτές τις σχολές τις πολεμάμε.Απο την άλλη πως μπήκες σε μια τόσο υψηλόβαθμη σχολή χωρίς καλά μαθηματικά φυσική κλπ

17 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Ρε φίλε θα αφήσεις το εμπ μια δει μηχανολόγους για να πας πάπει.Δεν ξέρω τι είναι το εύκολα μαθηματικά για σένα αλλά ειδικά αυτές τις σχολές τις πολεμάμε.Απο την άλλη πως μπήκες σε μια τόσο υψηλόβαθμη σχολή χωρίς καλά μαθηματικά φυσική κλπ

Πρώτον είμαι στην Κοζάνη και όχι στην Αθήνα και δεύτερον είμαι σε υψηλόβαθμη σχολή γιατί είμαι από ΕΠΑΛ και έγραψα πολύ καλά και Φυσική κάναμε ελάχιστη και τα Μαθηματικα που κάναμε σε σχέση με του ΓΕΛ είναι ελάχιστα..οπότε δεν είναι ότι μπήκα χωρίς καλά μαθηματικά φυσική κλπ απλά δεν έχω διδαχθεί πολλά πράγματα 

Α επειδή μιλούσες για Πειραιά και Πολυτεχνείο υπέθεσα ότι είσαι ήδη Αθήνα τέλος πάντων για Κοζάνη δεν ξέρω τι γίνεται πάντως μην αφήσεις μια σχολή που σου αρεσει αν σου αρέσει για την δυσκολία πάλεψε το.

23 λεπτά πριν, Pickle Rick είπε

Α επειδή μιλούσες για Πειραιά και Πολυτεχνείο υπέθεσα ότι είσαι ήδη Αθήνα τέλος πάντων για Κοζάνη δεν ξέρω τι γίνεται πάντως μην αφήσεις μια σχολή που σου αρεσει αν σου αρέσει για την δυσκολία πάλεψε το.

Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο να το πάλεψω αλλά αν είναι και αυτή μια καλή σχολή αλλά πιο εύκολη γιατί να μην έχω και άλλη εναλλακτική;;Τελος πάντων θα δω με τον χρόνο πάντως ευχαριστώ 

Αν σου αρέσει η σχολή παλεψε το, διαβασε, κανε και φροντιστήριο όπου δυσκολεύεσαι. μπες στο σαιτ mathesis έχει κάποια μαθήματα φυσικής και μαθηματικών που ίσως σε καλύψουν μέχρι ένα σημείο. μηχανολόγος μηχανικός είσαι μηχανικός με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιωματα και πολλές επιλογές για εργασία είτε ως υπάλληλος σε ιδιωτική επιχείρηση/δημόσιο είτε ως αυτοαπασχολούμενος. Αντίθετα βιομηχανική διοίκηση δεν ξέρω τι επαγγελματικά δικαιωματα έχει, βιομηχανικός σχεδιασμός που σπουδαζει ανιψιος μου  και ξερω οτι έχει ζήτηση στην αγορά λέει οτι είναι πολύ δύσκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...