karib Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Εχω usb2 hub sunnix (φρεσκοαγορασμένο-μηνός-απο πλαισιο). Ειναι κοντά με φορητό ραδιοcd. Θα το πιστέψετε ότι όταν αντιγράφω αρχεία από και προς usb flash disk που ειναι πάνω στο usb2 hub, το ραδιόφωνο δεν ακούγεται από τις παρεμβολές? Οταν δεν έχω αντογραφές, παίζει άριστα! Γιατί συμβαίνει αυτό? Επρεπε να συμβαίνει? Σας έχει τύχει? Σημαίνει κάτι για την υγεία μας?
Japan Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 έχεις βάλει ποτέ σου ραδιόφωνο με ψηφιακό display πάνω σε laser printer και να τυπώσεις? Τα νούμερα των σταθμών τρελλένονται!!! Χρύσα
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 katalaba,fobomaste pou fobomaste gia ta kinhta kai gia ena swro blakies ,ama einai na fobomaste kai gia ta usb twra...
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 elektromagnitikes. Να αρχίσω να φοβάμαι μάλλον...
dpolal Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Υπάρχει περίπτωση η παρεμβολές να οφείλονται σε κάποιο από τα καλώδια που έχεισ συνδέσει πάνω στο Hub. Καμμιά φορά είναι κακής ποιότητας. Δοκίμασε να το δουλέψεις με μία μία συσκευή μήπως και το εντοπίσεις το πρόβλημα. Ακόμα δοκκίμασενα αλλάξεις και το καλώδιο του ίδιου του hub (αν μπορείς) και δοκίμασε πάλι. Αν δεν γίνετε τίποτα, τότε άλλαξε του θέση.
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Στο Hub ειναι συνδεδεμένα: scanner, πομπος ασυρματου ποντικιού, netmod, usb flash disk. Ούτε με το scanner, φυσικά...ούτε με το ποντικι, ουτέ με ...το netmod, εχω ακούσει παρεμβολές στο ράδιο. Μονο με το 1 απο τα 4 συνδεδεμενα, το usb flash disk, το οποιο συνδεεται απευθειας στο hub, χωρις καλωδιο!
dpolal Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Στο Hub ειναι συνδεδεμένα:scanner' date=' πομπος ασυρματου ποντικιού, netmod, usb flash disk. Ούτε με το scanner, φυσικά...ούτε με το ποντικι, ουτέ με ...το netmod, εχω ακούσει παρεμβολές στο ράδιο. Μονο με το 1 απο τα 4 συνδεδεμενα, το usb flash disk, το οποιο συνδεεται απευθειας στο hub, χωρις καλωδιο![/quote'] Άρα κατάλαβες μόνος σου τί προκαλεί τις παρεμβολές...
karib Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2004 Άρα κατάλαβες μόνος σου τί προκαλεί τις παρεμβολές... όταν αντιγράφω αρχεία από και προς usb flash disk που ειναι πάνω στο usb2 hub, το ραδιόφωνο δεν ακούγεται από τις παρεμβολές? Αυτο δεν υποψιάστηκα απο την αρχή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.