Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να κάνω μια ανβάθμιση στο εξής σύστημα μου (i5 6500 3.2+ msi mortar 150M) η μνήμες είναι 16gb και το τροφοδοτικό cx600 corsair.

τα games που παίζω κατά 90% είναι nba2k pro f1 2019 και κανενα call of duty,έχω την κάρτα 1070 asus strix 8 gb,και σε test που έκανα είδα ότι έχω bottleneck 25%

και είμαι σε δίλημμα  τι parts να επιλέξω, είμαι ανάμεσα  στον 2600 3600 9400f (ότι διαβάζω στο internet έιναι για τον 2600 ότι είναι ο καλύτερος και αξίζει τώρα το κάθε ευρώ του.)

να τονίσω ότι είμαι intelakias μια ζωή,δεν τα πάω καλά με τους amd γιατι την πρώτη φόρα που έιχα pc,με θυμάμαι να  το σκαλίζω όλη μέρα διότι ανέβαζε θερμοκρασία.

επίσης αξίζει να πάω σε ssd M2 η όχι? το σκεπτίκό μου είναι να αγοράσω 2 ssd m2 ένας 240 και να έχω τα win μεσα και να έιναι καθαρός,και ο 2ρός 500άρης να φορτώνω τα games,απλά δίαβασα ότι δεν θα δώ μεγαλές διαφορές στη ταχύτητα στα games.

έχω μπερδευτεί λιγάκι και δεν ξέρω πόση διαφορά θα δω ουσιαστική.

επίσης υπάρχει και σαν σκεπτίκο αν βρω να αγοράσω  τον i7 7700  i7 6700 σε καλή τιμή μεταχ/νο.

Επεξ/σία από batman26
Δημοσ.

Καλημέρα, εγώ στη θέση σου δεν θα κοιτούσα τίποτα λιγότερο από Ryzen 5 3600. Σε Intel δεν υπάρχει λόγος να πας τώρα σε 9η γενιά, έχει ανακοινωθεί ήδη η 10η γενιά που αλλάζει socket και οι i5 θα είναι 6c/12t όπως και οι τωρινοί Ryzen 5 δηλαδή.

Έβαλα και εγώ NVME και δεν κατάλαβα καμία διαφορά από SATA SSD, πάντα για χρήση σε παιχνίδια που ρωτάς. Ένας καλός SATA SSD όπως Samsung 860 EVO / Crucial MX500 είναι μια χαρά, αν τελικά πάρεις NVME πάρε μόνο έναν για το λειτουργικό αν θέλεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, batman26 είπε

Σκέφτομαι να κάνω μια ανβάθμιση στο εξής σύστημα μου (i5 6500 3.2+ msi mortar 150M) η μνήμες είναι 16gb και το τροφοδοτικό cx600 corsair.

τα games που παίζω κατά 90% είναι nba2k pro f1 2019 και κανενα call of duty,έχω την κάρτα 1070 asus strix 8 gb,και σε test που έκανα είδα ότι έχω bottleneck 25%

και είμαι σε δίλημμα  τι parts να επιλέξω, είμαι ανάμεσα  στον 2600 3600 9400f (ότι διαβάζω στο internet έιναι για τον 2600 ότι είναι ο καλύτερος και αξίζει τώρα το κάθε ευρώ του.)

να τονίσω ότι είμαι intelakias μια ζωή,δεν τα πάω καλά με τους amd γιατι την πρώτη φόρα που έιχα pc,με θυμάμαι να  το σκαλίζω όλη μέρα διότι ανέβαζε θερμοκρασία.

επίσης αξίζει να πάω σε ssd M2 η όχι? το σκεπτίκό μου είναι να αγοράσω 2 ssd m2 ένας 240 και να έχω τα win μεσα και να έιναι καθαρός,και ο 2ρός 500άρης να φορτώνω τα games,απλά δίαβασα ότι δεν θα δώ μεγαλές διαφορές στη ταχύτητα στα games.

έχω μπερδευτεί λιγάκι και δεν ξέρω πόση διαφορά θα δω ουσιαστική.

επίσης υπάρχει και σαν σκεπτίκο αν βρω να αγοράσω  τον i7 7700  i7 6700 σε καλή τιμή μεταχ/νο.

1) Tι τεστ έκανες και έβγαλες το 25% bottleneck? 

2) Τι οθόνη έχεις ? 

3)  Οι ram σε τι ονομαστική ταχύτητα δουλεύουν ? 

Δημοσ.

σε τηλεροαση oled b7 55 τα παιζω φιλος.

η ραμ που εχω ειναι αυτες εδω Corsair Vengeance LPX DDR4 2400 C16 2x8GB 16GB DIMM DDR4 clocked @ 2133 MHz

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, batman26 είπε

σε τηλεροαση oled b7 55 τα παιζω φιλος.

η ραμ που εχω ειναι αυτες εδω Corsair Vengeance LPX DDR4 2400 C16 2x8GB 16GB DIMM DDR4 clocked @ 2133 MHz

Σε 4Κ ανάλυση και έβγαλες bottleneck 25% στον επεξεργαστή ?

Να μαντέψω ? Σε κάνα site επιπέδου UserBenchmark το διάβασες ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Σε 4Κ ανάλυση και έβγαλες bottleneck 25% στον επεξεργαστή ?

Να μαντέψω ? Σε κάνα site επιπέδου UserBenchmark το διάβασες ? 

Δεν θυμάμαι σε ποιο  site είχα κάνει το test! Καλά όχι ότι το πιστεύω τα games αυτά τα παίζω σε σε 4κ στα high γραφικά, απλά δεν μπορώ στα ultra, όχι ότι καίγομαι να τα αλλάξω τα parts απλά σε δουλειά να βρισκόμαστε! Απλά ψήθηκα τώρα για μια αναβάθμιση. Τι προτείνεις εσύ φίλος; 

Επεξ/σία από batman26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...