koyris Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ήθελα να ήξερα τι πίνετε, τι σας ποτίζουν και σε κάθε άρθρο που αφορά τεχνολογικά νεα οπως αυτό εδώ που αφορά την Nvidia, κάθεστε και γράφετε ότι π.....ρια σας κατέβει στο κεφάλι, πέταξε ο άλλος μια μπαρούφα και ακολουθήσατε ολοι απο πισω, παει το καταστρέψετε και αυτό το άρθρο 4
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, koyris είπε Ήθελα να ήξερα τι πίνετε, τι σας ποτίζουν και σε κάθε άρθρο που αφορά τεχνολογικά νεα οπως αυτό εδώ που αφορά την Nvidia, κάθεστε και γράφετε ότι π.....ρια σας κατέβει στο κεφάλι, πέταξε ο άλλος μια μπαρούφα και ακολουθήσατε ολοι απο πισω, παει το καταστρέψετε και αυτό το άρθρο Εγώ επιχειρηματολόγησα για την "μπαρούφα" που λες και η "μπαρούφα" είναι πάνω στο άρθρο, εσύ για πες μου πως συνεισέφερες πάνω στο topic με αυτό σου το σχόλιο; καταλαβαίνεις τώρα ποιοι χαλάνε το τοπικ;
sith'ari Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, koyris είπε Ήθελα να ήξερα τι πίνετε, τι σας ποτίζουν και σε κάθε άρθρο που αφορά τεχνολογικά νεα οπως αυτό εδώ που αφορά την Nvidia, κάθεστε και γράφετε ότι π.....ρια σας κατέβει στο κεφάλι, πέταξε ο άλλος μια μπαρούφα και ακολουθήσατε ολοι απο πισω, παει το καταστρέψετε και αυτό το άρθρο Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου !! η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα ότι θα γίνει ακριβώς αυτό που περιγράφεις , αλλά στην προκειμένη δεν αντέδρασα σωστά🤢. Έχεις δίκιο …. 😉
IT chef Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 34 minutes ago, sith'ari said: το edit που έκανε στο post του γράφοντας : """edit άκυρο νόμιζα ότι το quarter είναι τετράμηνο""" ,το πρόσεξες καθόλου ?? Αυτό είναι που για εμένα έχει 10 φορές μεγαλύτερη σημασία από κάποιο τυχόν λάθος : το ότι κάποιος γράφει ξεκάθαρα και αναγνωρίζει ότι κάτι που έγραψε δεν είναι σωστό , και δεν προσπάθησε να το κρύψει με κάποιο "κρυφό"edit , αλλά το γράφει πεντακάθαρα !!! Λάθη θα κάνουμε όλοι μας κάποια στιγμή , κάποιος είναι καλός σε έναν τομέα , κάποιος είναι καλός σε άλλο τομέα , κάποιος μπορεί την ώρα που γράφει κάτι να είναι ζαλισμένος και να κάνει λάθος άθελά του κλπ κλπ. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και το φανερό edit που έκανε φανερώνει ακριβώς αυτό. Και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα για εμένα. 3 hours ago, TopicStrarter said: Σε τετράμηνα χωρίζεται το φυσικό έτος.... και αυτό καθαρά λογιστικά για μετοχές κτλ γενικά πωλήσεις κοιτάνε πρώτο και δεύτερο 6μηνο. τρίμηνα παίρνεις βαθμούς στο γυμνάσιο . edit άκυρο νόμιζα ότι το quarter είναι τετράμηνο. edit2: και πάλι δεν αλλάζει όμως κάτι Ελληνικά...ντου γιου σπικ ιτ; Τεσπά,πολύ συζήτησα για κάποιον που πρέπει να σκεφτεί,πόσο κάνει 12/4. 37 minutes ago, TopicStrarter said: Εσύ με τον τρόπο που αντιδράς[....](προβλέπω επιπλέον ειρωνεία απλά και "καθρεφτάκια" τέσπα συγχωρεμένος) Ωραίο το σεντόνι σου,χαίρομαι πραγματικά που έπρεπε να γράψεις όλο αυτό το ασύντακτο ,γραμματικά επικίνδυνο(για τα μάτια μας) κείμενο. Απλά αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.Έχεις πέντε(;) λινκ εκεί μέσα,σκέψου πως τίποτα από όλα αυτα δε θα είχε γίνει,αν είχες λινκ από αυτό. 1
nosstrom Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, therion13 είπε Ε ναι αν αρχίζεις και ρίχνεις τις απαιτήσεις σου κατά 50% θα πάει άλλα 2 χρόνια Ότι παιχνίδι έχω παίξει τα τελευταία 2 χρόνια όλα high, ultra, το 50% στις απαιτήσεις που λες είναι υπερβολικό στα επόμενα 2 χρόνια .Στα FPS παιχνίδια τα ρίχνω λίγο έτσι κ αλλιώς για ευνόητους λόγους.Αλλωστε σε 2Κ που παίζω είμαι υπέρ ικανοποιημένος ακόμα και τώρα και για 2 χρόνια ακόμα.Τωρα αν θεωρείτε ότι από ultra σε high υπάρχει τρελή διαφορά που να δικαιολογεί την μετάβαση σε καινούργια κάρτα 1500€ ...
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, IT chef είπε Ελληνικά...ντου γιου σπικ ιτ; Τεσπά,πολύ συζήτησα για κάποιον που πρέπει να σκεφτεί,πόσο κάνει 12/4. Ωραίο το σεντόνι σου,χαίρομαι πραγματικά που έπρεπε να γράψεις όλο αυτό το ασύντακτο ,γραμματικά επικίνδυνο(για τα μάτια μας) κείμενο. Απλά αποδεικνύει τα λεγόμενα μου.Έχεις πέντε(;) λινκ εκεί μέσα,σκέψου πως τίποτα από όλα αυτα δε θα είχε γίνει,αν είχες λινκ από αυτό. Αναμενόμενη αντίδραση δεν περίμενα κάτι καλύτερο.. Οκ ζήσε στην αυταπάρνηση και την κοσμάρα σου εγώ ξέρω ότι με αποδείξεις/ντοκουμέντα σε διέψευσα/διόρθωσα στα πάντα τώρα αν πιστεύεις ότι δεν ξέρω προπαίδεια τόσο το χειρότερο για εσένα γιατί σε τερμάτισε κάποιος που ούτε καν προπαίδεια δεν ξέρει Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από TopicStrarter
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, nosstrom είπε Ότι παιχνίδι έχω παίξει τα τελευταία 2 χρόνια όλα high, ultra, το 50% στις απαιτήσεις που λες είναι υπερβολικό στα επόμενα 2 χρόνια .Στα FPS παιχνίδια τα ρίχνω λίγο έτσι κ αλλιώς για ευνόητους λόγους.Αλλωστε σε 2Κ που παίζω είμαι υπέρ ικανοποιημένος ακόμα και τώρα και για 2 χρόνια ακόμα.Τωρα αν θεωρείτε ότι από ultra σε high υπάρχει τρελή διαφορά που να δικαιολογεί την μετάβαση σε καινούργια κάρτα 1500€ ... Ναι η GTX 1080 ti αποδίδει σαν μια RTX 2070 super οπότε με αυτή την έννοια καλά κρατάει! Αλλά το θέμα είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αρκετά ισχυρότερα γραφικά αν υπήρχε ανταγωνισμός σε αρκετά χαμηλότερες τιμές εσύ την δικιά σου πόσο την πήρες; 1
nosstrom Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Ναι η GTX 1080 ti αποδίδει σαν μια RTX 2070 super οπότε με αυτή την έννοια καλά κρατάει! Αλλά το θέμα είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αρκετά ισχυρότερα γραφικά αν υπήρχε ανταγωνισμός σε αρκετά χαμηλότερες τιμές εσύ την δικιά σου πόσο την πήρες; Συμφωνώ απόλυτα, Την είχα πάρει τέλη 2017 Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από nosstrom
Nero55 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, jimagas99 είπε Τι να διαλέξω??? Αν κοστίζει η gtx 3080 ti περίπου 1200-1500 € , τότε ... ξέρω... Θα πάρω ένα μεταχειρισμένο ...golfακι.Ο λόγος είναι ότι: αλλιώς είναι να πω στο πρόσωπο ,"" πάμε μια βόλτα στην παραλία με το αμάξι " και αλλιώς είναι να της πεις : εχω gtx 3080 ti 16 gb και παίζω πασιέντζα στα super ultra !!!!! ανταλλαζω golf για 3080 ti οποιος ενδιαφερεται pm
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, nosstrom είπε Συμφωνώ απόλυτα, Την είχα πάρει 1000€. Πολλά τα λεφτά Άρη Θα σε συμβούλευα να την πουλήσεις τώρα και να πάρεις μια RTX 2070 s γιατί οκ ναι είσαι ευχαριστημένος αλλά η RTX 2070 έχει και DLSS που ανεβάζει τις επιδόσεις πιο πάνω απο 1080 ti αλλά ο (και έξτρα καλούδια που ναι μεν ειναι περισσότερο gimmick τώρα αλλά θα μετρήσουν στο θέμα αξία μεταπώλησης) κυρίως λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί τώρα μπορείς να την πουλήσεις πάνω κάτω όσο μια RTX 2070 s και έτσι ή θα συνεχίσεις με την 2070 ή θα την πουλήσεις και αυτή για να πάρεις κάτι καλύτερο στην σειρά 3000 αν περιμένεις μέχρι τότε με την GTX πιστεύω δεν θα βρείς να την πουλήσεις σε καλή τιμή οπότε θα πρέπει να δώσεις περισσότερα λεφτά για αναβάθμιση 3 λεπτά πριν, Nero55 είπε ανταλλαζω golf για 3080 ti οποιος ενδιαφερεται pm πες το ψέματα 1
nosstrom Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Πολλά τα λεφτά Άρη Θα σε συμβούλευα να την πουλήσεις τώρα και να πάρεις μια RTX 2070 s γιατί οκ ναι είσαι ευχαριστημένος αλλά η RTX 2070 έχει και DLSS που ανεβάζει τις επιδόσεις πιο πάνω απο 1080 ti αλλά ο (και έξτρα καλούδια που ναι μεν ειναι περισσότερο gimmick τώρα αλλά θα μετρήσουν στο θέμα αξία μεταπώλησης) κυρίως λόγος που το λέω αυτό είναι γιατί τώρα μπορείς να την πουλήσεις πάνω κάτω όσο μια RTX 2070 s και έτσι ή θα συνεχίσεις με την 2070 ή θα την πουλήσεις και αυτή για να πάρεις κάτι καλύτερο στην σειρά 3000 αν περιμένεις μέχρι τότε με την GTX πιστεύω δεν θα βρείς να την πουλήσεις σε καλή τιμή οπότε θα πρέπει να δώσεις περισσότερα λεφτά για αναβάθμιση Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή ! Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά ! 1
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, nosstrom είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή ! Θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά ! είναι και η εγγύηση στην μέση την RTX + τα έξτρα της + εγγύηση σίγουρα θα την πουλήσεις σε κοντινή τιμή με αυτή που την αγόρασες την GTX εκτός εγγύησης ένα χρόνο απο σήμερα λίγο δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα