Darthvader Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, butterflyeffect είπε Mε τον οικονομικο αρμαγεδωνα που εφερε στις ΗΠΑ ο κοροδοιος και με τις κονσολες να εριζουν ως αντιπαλο δεος παραπανω απο 900 δολλαρια για την ti και 700 για τα πιο κατω μοντελα δυσκολα θα ξεπεραστουν. Το σαιτ απο κατω τοσο εκτιμαει https://www.tomshardware.com/news/nvidia-rtx-3080-ampere-all-we-know Σιγά τον οικονομικό αρμαγεδώνα που έρχεται... Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ti δεν έχει καταλάβει κρίση, οι υπόλοιποι θα πέσουν με τα μούτρα σε 3060-3070. Οι εκτιμησεις από tomshardware, μεταφράζονται στην ευρώπη σε 1000 ευρώ για 3080 και 1800 ευρώ για 3080ti... 2
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Darthvader είπε Σιγά τον οικονομικό αρμαγεδώνα που έρχεται... Το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ti δεν έχει καταλάβει κρίση, οι υπόλοιποι θα πέσουν με τα μούτρα σε 3060-3070. Οι εκτιμησεις από tomshardware, μεταφράζονται στην ευρώπη σε 1000 ευρώ για 3080 και 1800 ευρώ για 3080ti...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 minutes ago, Darthvader said: Οι εκτιμησεις από tomshardware, μεταφράζονται στην ευρώπη σε 1000 ευρώ για 3080 και 1800 ευρώ για 3080ti... Μακαρόνια για τον υπόλοιπο χρόνο φάση. 😛
Darthvader Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε Γιατι ρε συ, τι περιμένεις; Οι τιμές αυτές είναι στο αμερικα και δίχως vat.
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Darthvader είπε Γιατι ρε συ, τι περιμένεις; Οι τιμές αυτές είναι στο αμερικα και δίχως vat. Τώρα για καλό ή κακό το λες αυτό;
kousant Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, TopicStrarter είπε Με την αρχιτεκτονική «Turing» να μετράει ήδη έξι τρίμηνα παρουσίας στην αγορά Πείτε σχεδόν δύο χρόνια, έστω 20 μήνες ή έστω ενάμιση χρόνο.. Kαλά οκ καταλαβαίνω ότι απο κάποιο ξένο άρθρο έγινε μετάφραση αλλά εκεί ήθελα να εστιάσω στην προσεκτική μαρκετιστικη φρασεολογία που χρησιμοποιούν αυτά τα site... τα τρίμηνα είναι άκυρη μονάδα μέτρησης απλά το γράψανε έτσι για να ακουστεί λιγότερο και να μην κάτσει ο πολλής ο κόσμος να μετράει πόσα είναι 6 τρίμηνα... (ναι ξέρω ότι δεν ειναι 20 είναι 18 αλλά και εκεί το κοντινανε μιας και το launchdate της 2080 έγινε Σεπτέμβριο του 2018 οπότε 20 μήνες) τα λενε σε τριμηνα γιατι στον χωρο των επιχειρησεων ο χρονος χωριζεται σε 4 τριμηνα , δεν θελουν να ακουστει ουτε περιεργο ουτε τιποτα ετσι τα μετρανε 2
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, kousant είπε τα λενε σε τριμηνα γιατι στον χωρο των επιχειρησεων ο χρονος χωριζεται σε 4 τριμηνα , δεν θελουν να ακουστει ουτε περιεργο ουτε τιποτα ετσι τα μετρανε Σε τετράμηνα χωρίζεται το φυσικό έτος.... και αυτό καθαρά λογιστικά για μετοχές κτλ γενικά πωλήσεις κοιτάνε πρώτο και δεύτερο 6μηνο. τρίμηνα παίρνεις βαθμούς στο γυμνάσιο . edit άκυρο νόμιζα ότι το quarter είναι τετράμηνο. edit2: και πάλι δεν αλλάζει όμως κάτι απλά η θεωρία μου περί ποσότητας δεν ευσταθεί (βασικά βολεύει όμως δεν μπορείς να πεις ότι δεν ισχύει) σαφέστατα και το λένε έτσι όμως για να φανεί μικρότερος χρόνος γιατί σε τι εξυπηρετεί να μετρήσεις τον χρόνο απο την τελευταία γενιά σε κάθε πότε μετράνε οι μέτοχοι μιας εταιρίας τα κέρδη τους; πότε ξανά μετρήθηκε έτσι πάντα σε χρόνο ή μήνες μετρούσαμε (όταν βγάζανε μοντέλα κάθε χρόνο) τώρα που το σέρνουν το πράμα 2+ έτη αρχίσαμε να μετράμε σε quarters lol Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από TopicStrarter
IT chef Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, TopicStrarter said: Με την αρχιτεκτονική «Turing» να μετράει ήδη έξι τρίμηνα παρουσίας στην αγορά 1 hour ago, TopicStrarter said: Γιατί ο αριθμός είναι μικρότερος (3 αντί για 6) το "εξάμηνα" ή "τρίμηνα" είναι κάτι που το μυαλό σου το παίρνει σαν μια ποσότητα/μεταβλητή εστιάζει στον αριθμό. 1 hour ago, TopicStrarter said: Σε τετράμηνα χωρίζεται το φυσικό έτος.... και αυτό καθαρά λογιστικά για μετοχές κτλ γενικά πωλήσεις κοιτάνε πρώτο και δεύτερο 6μηνο. τρίμηνα παίρνεις βαθμούς στο γυμνάσιο . edit άκυρο νόμιζα ότι το quarter είναι τετράμηνο. edit2: και πάλι δεν αλλάζει όμως κάτι απλά η θεωρία μου περί ποσότητας δεν ευσταθεί (βασικά βολεύει όμως δεν μπορείς να πεις ότι δεν ισχύει) σαφέστατα και το λένε έτσι όμως για να φανεί μικρότερος χρόνος γιατί σε τι εξυπηρετεί να μετρήσεις τον χρόνο απο την τελευταία γενιά σε κάθε πότε μετράνε οι μέτοχοι μιας εταιρίας τα κέρδη τους; πότε ξανά μετρήθηκε έτσι πάντα σε χρόνο ή μήνες μετρούσαμε (όταν βγάζανε μοντέλα κάθε χρόνο) τώρα που το σέρνουν το πράμα 2+ έτη αρχίσαμε να μετράμε σε quarters lol Επειδή δε ξέρεις πως λειτουργει ο κόσμος,φτιάχνεις μια θεωρία να βολεύει τη βλακεία που σκέφτηκες,και επιμένεις σε αυτή ακόμα και όταν κάποιος σου εξηγεί γιατί λειτουργεί έτσι η φάση. Αλλά εδώ δεν σκέφτεσαι αυτόματα πως το τέταρτο (quarter) του έτους,είναι το τρίμηνο,οπότε προφανώς ζητάω πολλά. Έχεις δει ποτέ εταιρεία να ανακοινώνει αποτελέσματα ανά εξάμηνο;Αυτό το Q που βαζουν μπροστά σε κάθε ανακοίνωση μοντέλου,οικ.αποτελεσμαάτων,πωλήσεων,...στα πάντα..δε σου κίνησε ΠΟΤΕ τη περιέργεια; Κατ ευθείαν,''Μας κοροιδεύουν με τους αριθμούς".Όχι αδερφέ,εσένα κοροιδεύουν μόνο.Που δυσκολεύτηκες να βγάλεις το δημοτικό. 3 ποστ,που όχι μόνο δε προσέφεραν τίποτα,αλλά καθείς που τα διάβασε,είναι πλέον λίγο πιο χαζός. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από IT chef
Q-Taxys Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε Γιατί ο αριθμός είναι μικρότερος (3 αντί για 6) το "εξάμηνα" ή "τρίμηνα" είναι κάτι που το μυαλό σου το παίρνει σαν μια ποσότητα/μεταβλητή εστιάζει στον αριθμό. snip-snip Πλάκα έκανα, δεν χρειαζόταν η ανάλυση! Το quarter of the year πάντως χρησιμοποιείται πολύ στις ΗΠΑ ως όρος. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτά που λες. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από Q-Taxys
jimagas99 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Τι να διαλέξω??? Αν κοστίζει η gtx 3080 ti περίπου 1200-1500 € , τότε ... ξέρω... Θα πάρω ένα μεταχειρισμένο ...golfακι.Ο λόγος είναι ότι: αλλιώς είναι να πω στο πρόσωπο ,"" πάμε μια βόλτα στην παραλία με το αμάξι " και αλλιώς είναι να της πεις : εχω gtx 3080 ti 16 gb και παίζω πασιέντζα στα super ultra !!!!! Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από jimagas99 Διόρθωση
sith'ari Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 36 λεπτά πριν, IT chef είπε Επειδή δε ξέρεις πως λειτουργει ο κόσμος,φτιάχνεις μια θεωρία να βολεύει τη βλακεία που σκέφτηκες,και επιμένεις σε αυτή ακόμα και όταν κάποιος σου εξηγεί γιατί λειτουργεί έτσι η φάση. Αλλά εδώ δεν σκέφτεσαι αυτόματα πως το τέταρτο (quarter) του έτους,είναι το τρίμηνο,οπότε προφανώς ζητάω πολλά. Έχεις δει ποτέ εταιρεία να ανακοινώνει αποτελέσματα ανά εξάμηνο;Αυτό το Q που βαζουν μπροστά σε κάθε ανακοίνωση μοντέλου,οικ.αποτελεσμαάτων,πωλήσεων,...στα πάντα..δε σου κίνησε ΠΟΤΕ τη περιέργεια; Κατ ευθείαν,''Μας κοροιδεύουν με τους αριθμούς".Όχι αδερφέ,εσένα κοροιδεύουν μόνο.Που δυσκολεύτηκες να βγάλεις το δημοτικό. 3 ποστ,που όχι μόνο δε προσέφεραν τίποτα,αλλά καθείς που τα διάβασε,είναι πλέον λίγο πιο χαζός. Για εμένα πάντως , post γεμάτα προσβολές για τους άλλους ,είναι αυτά που θεωρώ ότι….. , πώς το έθεσες : ""δε προσέφεραν τίποτα"" και τα οποία μπορεί να μην με κάνουν να νιώθω πιο ""χαζός"" (όπως επίσης είπες), αλλά σίγουρα με κάνουν να νιώθω πιο ""λυπημένος"" για το ηθικό επίπεδο κάποιων. 2
IT chef Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 11 minutes ago, sith'ari said: Για εμένα πάντως , post γεμάτα προσβολές για τους άλλους ,είναι αυτά που θεωρώ ότι….. , πώς το έθεσες : ""δε προσέφεραν τίποτα"" και τα οποία μπορεί να μην με κάνουν να νιώθω πιο ""χαζός"" (όπως επίσης είπες), αλλά σίγουρα με κάνουν να νιώθω πιο ""λυπημένος"" για το ηθικό επίπεδο κάποιων. Όταν χρησιμοποιείς συσκευές άνθρωπων που ξέραν να κάνουν μια διαίρεση και δεν επιμέναν στο λάθος τους,για να εκφράσεις τη λύπη σου ονλινε για "ηθικά επίπεδα",κάν το πρώτα βγαίνοντας με πλακάτ με αυτή την άποψή σου στο Σύνταγμα,και ξανασυζητάμε που θα βρισκόμασταν σαν είδος αν πιστεύαμε τις θεωρίες του καθ ενός που χωρίζει το έτος στα 4 και παίρνει 4 ,και που θα μπορούσαμε να ήμασταν αν όταν του εξηγούσες πως κάνει λάθος,το παραδεχόταν,και δεν συνέχιζε με " τι μας κρύβουν δγιαγδωστε". 1
sith'ari Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, IT chef είπε Όταν χρησιμοποιείς συσκευές άνθρωπων που ξέραν να κάνουν μια διαίρεση και δεν επιμέναν στο λάθος τους,για να εκφράσεις τη λύπη σου ονλινε για "ηθικά επίπεδα",κάν το πρώτα βγαίνοντας με πλακάτ με αυτή την άποψή σου στο Σύνταγμα,και ξανασυζητάμε που θα βρισκόμασταν σαν είδος αν πιστεύαμε τις θεωρίες του καθ ενός που χωρίζει το έτος στα 4 και παίρνει 4 ,και που θα μπορούσαμε να ήμασταν αν όταν του εξηγούσες πως κάνει λάθος,το παραδεχόταν,και δεν συνέχιζε με " τι μας κρύβουν δγιαγδωστε". το edit που έκανε στο post του γράφοντας : """edit άκυρο νόμιζα ότι το quarter είναι τετράμηνο""" ,το πρόσεξες καθόλου ?? Αυτό είναι που για εμένα έχει 10 φορές μεγαλύτερη σημασία από κάποιο τυχόν λάθος : το ότι κάποιος γράφει ξεκάθαρα και αναγνωρίζει ότι κάτι που έγραψε δεν είναι σωστό , και δεν προσπάθησε να το κρύψει με κάποιο "κρυφό"edit , αλλά το γράφει πεντακάθαρα !!! Λάθη θα κάνουμε όλοι μας κάποια στιγμή , κάποιος είναι καλός σε έναν τομέα , κάποιος είναι καλός σε άλλο τομέα , κάποιος μπορεί την ώρα που γράφει κάτι να είναι ζαλισμένος και να κάνει λάθος άθελά του κλπ κλπ. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και το φανερό edit που έκανε φανερώνει ακριβώς αυτό. Και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα για εμένα.
TopicStrarter Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, IT chef είπε κλασσικός ...βάλε ό,τι θες. Επειδή δε ξέρεις πως λειτουργει ο κόσμος,φτιάχνεις μια θεωρία να βολεύει τη βλακεία που σκέφτηκες,και επιμένεις σε αυτή ακόμα και όταν κάποιος σου εξηγεί γιατί λειτουργεί έτσι η φάση. Αλλά εδώ δεν σκέφτεσαι αυτόματα πως το τέταρτο (quarter) του έτους,είναι το τρίμηνο,οπότε προφανώς ζητάω πολλά. Έχεις δει ποτέ εταιρεία να ανακοινώνει αποτελέσματα εξαμήνου;Αυτό το Q που βαζουν μπροστά σε κάθε ανακοίνωση μοντέλου,οικ.αποτελεσμαάτων,πωλήσεων,...στα πάντα..δε σου κίνησε ποτε τη περιέργεια; Κατ ευθείαν,''Μας κοροιδεύουν με τους αριθμούς".Όχι αδερφέ,εσένα κοροιδεύουν μόνο.Που δυσκολεύτηκες να βγάλεις το δημοτικό. Εσύ με τον τρόπο που αντιδράς θα ήταν ντροπή να παραδεχτείς ότι έβγαλες το δημοτικό και περισσότερο σε αυτούς που επιτρέψανε την προαγωγή σου στο γυμνάσιο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Καταρχήν μάθε πως αυτά που λες και να ευσταθούσαν είναι λογικές πλάνες χωρίς να μετρήσουμε το ad hominem. Η πρώτη είναι post hoc ergo propter hoc (post hoc) ή/και genetic fallacy ή/και Inflation of Conflict βασικά το ποστ σου έχει τόσα καλούδια που δεν μπορώ να μετρήσω σε κάθε γραμμή πόσες πλάνες υπάρχουν Τέσπα τι εννοώ συνολικά για να μην τα πάρω ένα ένα: έστω δηλαδή και αν όντως ήμουν λάθος στο σκεπτικό του ότι βάλανε 6 τρίμηνα και όχι 3 εξάμηνα επειδή το έξι φαίνεται μεγαλύτερος αριθμός κτλ κτλ δεν αποτελεί επιχείρημα για το κυρίως θέμα που έθιξα το ότι το γράψανε για να φανεί μικρότερος ο χρόνος. Για να καταλάβεις έστω ότι έξω βρέχει και εσύ με ρωτάς αν βρέχει και εγώ σου απαντήσω ναι βρέχει μάλλον γιατί πέθανε ο σκύλος μου δεν μπορείς να με βγάλεις λάθος/ψεύτη επειδή ίσως κάνω λάθος και δεν βρέχει λόγω της απώλειας του σκύλου μου (ένα επιμέρους κομμάτι δηλαδή των λεγομένων μου που ίσως είναι λάθος) αλλά τυχαία, γιατί στην ερώτηση έδωσα την σωστή απάντηση ότι βρέχει έξω και όντως βρέχει. H πιο απλά αν λέω το Α και το συσχετίσω με το Β και αποδειχθεί ότι έκανα λάθος στο Β δεν σημαίνει πως έκανα λάθος και στο Α. 2 ώρες πριν, IT chef είπε Αλλά εδώ δεν σκέφτεσαι αυτόματα πως το τέταρτο (quarter) του έτους,είναι το τρίμηνο,οπότε προφανώς ζητάω πολλά. Καταρχήν επειδή είμαι σώφρων άνθρωπος παραδέχομαι τα λάθη μου δεν σκέφτηκα το επιχείρημα του @kousant και του απάντησα αμέσως με το που το είδα και ακριβώς λόγω της λέξης quarter (που παρεμπιπτόντως δεν την ανέφερε ο ίδιος στο ποστ του αλλά εγώ που δείχνει ότι είχα υπόψιν την λέξη και την σημασία της) στιγμιαία μπερδεύτηκα και μέσα σε λίγα δεύτερα αφού πάτησα ήδη ποστ την απάντηση μου την διόρθωσα με edit αμέσως μετά. 2 ώρες πριν, IT chef είπε Έχεις δει ποτέ εταιρεία να ανακοινώνει αποτελέσματα εξαμήνου;Αυτό το Q που βαζουν μπροστά σε κάθε ανακοίνωση μοντέλου,οικ.αποτελεσμαάτων,πωλήσεων,...στα πάντα..δε σου κίνησε ποτε τη περιέργεια; Στις πωλήσεις λιανικής κοιτάνε το πρώτο μισό και δεύτερο μισό του χρόνου (ενδεικτικά https://www.volkswagenag.com/ir/HY_2017_e.pdf και https://www.nestle.com/sites/default/files/asset-library/documents/library/documents/half_yearly_reports/2013-half-yearly-report-en.pdf και https://www.loreal-finance.com/eng/half-year-report) ... το ότι σε διάφορες χώρες οι εταιρίες πρέπει στους μετόχους τους να ανακοινώνουν τις επιδόσεις της εταιρίας κάθε τρίμηνο δεν έχει σχέση. 2 ώρες πριν, IT chef είπε Επειδή δε ξέρεις πως λειτουργει ο κόσμος,φτιάχνεις μια θεωρία να βολεύει τη βλακεία που σκέφτηκες,και επιμένεις σε αυτή ακόμα και όταν κάποιος σου εξηγεί γιατί λειτουργεί έτσι η φάση. Επειδή ακριβώς ξέρω πως λειτουργεί ο κόσμος και δει η αγορά καρτών γραφικών το έγραψα γιατί ασχολούμαι χρόνια με το αντικείμενο και γνωρίζω πως η nvidia λόγω απουσίας ανταγωνισμού στα flagships κύκλούς τύπου tik tok στάνταρ στην αγορά τεχνολογίας τους έκανε ντρίγκι ντρίγκι ντρίγκι ντρίκι μάνα μου... αποτελούσε βασικό παράπονο των καταναλωτών ( ενδεικτικά https://www.pcgamesn.com/nvidia-becoming-intel και https://se7en.ws/nvidia-need-to-be-careful-not-to-become-the-new-intel/?lang=en )το γεγονός ότι καθυστερούσε να βγάλει νέα μοντέλα γιατί για συνεχόμενα χρόνια εδώ και δεκαετίες έβγαζε το πολύ κάθε χρόνο αν όχι νωρίτερα... απο την σειρά 600(kepler) άρχισε να καθυστερεί πολύ τα νέα μοντέλα και φτάσαμε πχ για την σειρά 10(Pascal) να περιμένουμε δύο χρόνια+ Ξέρω λοιπόν τι λέω και δεν το λέω μόνο εγώ είναι μια πραγματικότητα που την ζούμε τουλάχιστον όσοι παρακολουθούμε Αν εσύ λοιπόν πιστεύεις ότι έχει νόημα να μετριέται ο χρόνος μεταξύ διαδοχικών γενιών GPU σε τρίμηνα γιατί τότε οι nvidia ανακηνώνει στους επενδυτές τα κέρδη της τότε τι να σου πω.. Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι έχει σχέση με τον χρόνο που θέλει για να γίνει το RnD και να παραχθούν τα τελικά προιόντα απο τους κατασκευαστές άντε να τραβήξουν μερικούς μήνες μετά για να μπουν μέσα στις γιορτές ας πούμε πρώτη φορά ακούω να έχει σχέση με το πότε θα δώσει η Nvidia report στους επενδυτές της και ανάποδα δεν υπάρχει λόγος να κρατηθεί το launchdate προκειμένου να βγει το ρεπόρτ του προηγούμενου quarter... Και για να κλείσω θα γυρίσω πίσω σε αυτό που σου έγραψα στην αρχή "Καταρχήν μάθε πως αυτά που λες και να ευσταθούσαν κτλ κτλ " ότι αυτό που είπα σχετικά με την φρασεολογία (ενάμιση χρόνο αντί για 6 τρίμηνα ) έχει λογική και έχει ερευνηθεί ενδεικτικά https://dornsife.usc.edu/assets/sites/780/docs/12_jcr_zhang___schwarz_granularity.pdf τώρα αν συνειδητά το λάβανε υπόψιν τους αυτό ή όχι δεν μπορώ να το αποδείξω το σίγουρο είναι ότι με ένα σμπάρο πέτυχαν δύο τρυγόνια και ας μην το είχαν υπόψιν αυτό και το επίσης σίγουρο είναι ότι ξέρουν πως ο κόσμος τους αποδοκιμάζει για το sandbagging στις γενιές που αργούν όλο και παραπάνω και κοστίζουν όλο και παραπάνω Οπότε τώρα που σου έδειξα τι ξέρω για τον κόσμο και τι δεν ξέρεις εσύ τι έχεις να πεις για τους χαρακτηρισμούς και τον τρόπο που μου φέρθηκες; (προβλέπω επιπλέον ειρωνεία απλά και "καθρεφτάκια" τέσπα συγχωρεμένος) Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από TopicStrarter 1
matsakonistisbm Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Chips 7nm k 5nm? Που στο καλό θα κάθεται η ρίγανη? 💫
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα