Προς το περιεχόμενο

beyerdynamic dt 770 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CCCR είπε

ευχαριστω primen, λες να παρω πρωτα τα ακουστικα και να περιμενω μηπως η g6 πεσει στα 80-100 σε καμια προσφορα?

Ούτε με τα 80 Ohm δεν θα είσαι άνετος πάνω σε onboard. Είτε έχουν ένταση με μεγάλη παραμόρφωση, είτε μικρή παραμόρφωση αλλά με κόφτες στην ένταση.

Τα laptops είναι συνήθως χειρότερα από αντίστοιχα desktop στο θέμα του ήχου. Για το Omen δεν ξέρω με σιγουριά.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Ούτε με τα 80 Ohm δεν θα είσαι άνετος πάνω σε onboard. Είτε έχουν ένταση με μεγάλη παραμόρφωση, είτε μικρή παραμόρφωση αλλά με κόφτες στην ένταση.

Τα laptops είναι συνήθως χειρότερα από αντίστοιχα desktop στο θέμα του ήχου. Για το Omen δεν ξέρω με σιγουριά.

Τα ακουστικά είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Εκτός αν υπάρχουν 150-200€ για πέταμα σε κάτι που θα έπαιζε υπέροχα, αλλά... δεν μπορεί να παίξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

εχει πανω bang and οlufsen speakers αν λεει κατι.

Επεξ/σία από CCCR
Δημοσ.

τελικα πηρα σημερα τα 770 στα 80 ohms.

σε γενικες γραμμες δεν εχω δει την διαφορα που γραφουν ολοι στα ρεβιου σε σχεση με τα gaming του 30νταρικου που εχω. ξεχωριζουν ηχοι σε μουσικη/ταινιες που πριν δεν τους ακουγα αλλα δεν μπορω να αντιληφθω αλλες διαφορες. (αυτα χωρις επιπλεον εξωτερικη καρτα ηχου/amplifier).

που σημαινει ειτε οτι δεν εχω μουσικο αυτι η πρεπει να παω ωρυλα για ξεβουλωμα. απο ανεση παντως ειναι πολυ καλα, χρειαστηκε να λυγισω λιγο το μεταλλο γιατι μου παραεσφιγγε το κεφαλι.

σκεφτομαι τωρα αν η καρτα ηχου θα αλλαξει κατι η θαναι πεταμενα λεφτα οπως τα ακουστικα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, CCCR είπε

τελικα πηρα σημερα τα 770 στα 80 ohms.

σε γενικες γραμμες δεν εχω δει την διαφορα που γραφουν ολοι στα ρεβιου σε σχεση με τα gaming του 30νταρικου που εχω. ξεχωριζουν ηχοι σε μουσικη/ταινιες που πριν δεν τους ακουγα αλλα δεν μπορω να αντιληφθω αλλες διαφορες. (αυτα χωρις επιπλεον εξωτερικη καρτα ηχου/amplifier).

που σημαινει ειτε οτι δεν εχω μουσικο αυτι η πρεπει να παω ωρυλα για ξεβουλωμα. απο ανεση παντως ειναι πολυ καλα, χρειαστηκε να λυγισω λιγο το μεταλλο γιατι μου παραεσφιγγε το κεφαλι.

σκεφτομαι τωρα αν η καρτα ηχου θα αλλαξει κατι η θαναι πεταμενα λεφτα οπως τα ακουστικα.

Στο laptop αναγκάστηκα να πάω σε εξωτερική κάρτα(soundblaster G5) γιατί ο ήχος της onboard ήταν ανυπόφορος(όχι απλά μέτριος). Μια περίεργη θολούρα και σκληράδα όλη την ώρα, ανεξαρτήτως έντασης. Σου είπα ότι με onboard είτε θα έχεις ανεκτή  παραμόρφωση, αλλά με τσεκουρεμένα δυναμικά(όλοι οι ήχοι στην ίδια περίπου μέτρια ένταση) και σακατεμένο μπάσο, είτε καλές εντάσεις, αλλά με χάλια ποιότητα(όπως στο λάπτοπ μου).

Αν δεν μπορεις ούτε και με κάποια κάρτα να καταλάβεις διαφορά με gaming ακουστικά του 30ευρου, που έχουν εντελώς παραμορφωμένη απόκριση συχνότητας(frequency response), που βγάζει μάτι από χιλιόμετρο και σε αντικειμενικές μετρήσεις, τότε πουλάς τα 770, μένεις με ακουστικά των 30 ευρώ και ρίχνεις τα λεφτά αλλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, CCCR είπε

επειδη δεν ψηνομαι και τοσο να δωσω αλλα 120 ευρω για την g6, για την soundblaster omni τι αποψη εχεις?

https://www.skroutz.gr/s/4159950/Creative-Sound-Blaster-Omni-Surround-5-1.html

Αυτή είναι μια απλή κάρτα ήχου που βγάζει 2 Vrms. Μην περιμένεις ικανοποιητικές εντάσεις σε κάθε περίπτωση. Ενώ και η ποιότητα του ήχου(κυρίως το μπάσο) θα υποβαθμίζεται όσο ανεβαίνει η ένταση. Είναι πάντως αισθητά καλύτερη από onboard. Οι Onboard για ακουστικά είναι χειρότερες και από τις usb κάρτες των gaming ακουστικών(σαν αυτές που πάνε πακέτο με κάποια HyperX).

Για το 100% των 770pro θες τουλάχιστον soundblaster G5(104€ στο e-shop). Ή κάποιο μοντελο Fiio από το A3 και πάνω ως ενισχυτή για την κάρτα του HP Omen. Για λόγους λειτουργικότητας(7.1 σήμα εισόδου, διάφορα εφέ κτλ.) θα πήγαινα στην G5. Ψάχνοντας για το φθηνότερο(80 Ohm αντί για 250, κάρτα χωρίς ενίσχυση όπως η omni) ακυρώνεις το νόημα της όλης αγοράς.

υ.γ.: Εναλλακτικά, πάρε ένα στικάκι με τη μουσική που σου αρέσει ή με gameplay από το youtube με virtual surround* και πήγαινε σε ένα μαγαζί με συσκευές ήχου να κάνεις δοκιμές. Αν και πάλι μείνεις ανικανοποίητος πουλάς τα ακουστικά.

*

Επεξ/σία από pirmen56
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ποια είναι η αντιμετώπισή σου για b-stock από τον κατασκευαστή , αλλά μπορείς να δεις και :

https://en.creative.com/p/b-stock/sound-blasterx-g5-b-stock (50€)
https://en.creative.com/p/b-stock/sound-blasterx-g6-b-stock (75€)

"Creative's B-stocks are products that were returned by customers for varied reasons. Every certified B-stock product is thoroughly tested and has completed a stringent process to ensure no fault was found and each item meets approved standards, same as new Creative products. All B-stock products are in mint condition, and comes with a one-year limited hardware warranty."

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αφήνω εδώ για να υπάρχει.
Έκανα μια mini επισκευή στα DT770 pro μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης. (Headband, Earpads, Slider kit)
Στο slider kit το καινούριο που ήρθε έχουν προσθέσει στο πλαστικό εσωτερικό κλιπ που μπαίνει πάνω στον μεταλλικό βραχίονα του earpup ένα επιπρόσθετο μεταλλικό κλιπ με έλασμα και μια μπίλια teflon.
Στη θέση που το παλιό πλαστικό κλιπ εσωτερικά είχε ένα εξόγκωμα σαν μπίλια για να ασφαλίζει και με τον καιρό φθείρονταν τώρα έχει τρύπα για να δουλεύει η μπίλια

Πλέον η ρύθμιση είναι αρκετά σφιχτή τόσο ώστε να μη χάνει τη θέση του καταλάθος αλλά και να μη δυσκολεύει στη ρύθμιση. Επίσης οι προκαθορισμένες θέσεις είναι αρκετά πιο σαφείς κατά τη ρύθμιση σε σχέση με πριν που ήταν σκέτο το πλαστικό κλιπ.

GDNv5WL.jpg

Tο νέο slider kit έχει διαφορετική επιγραφή σε σχέση με το παλιό.
Djokqc7.jpg

To παλιό slider με το παλιό logo και το σακουλάκι με τον κωδικό από το καινούριο.
hePRDx9.jpg

Επεξ/σία από Deu164
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Αγόρασα και εγώ τα DT770 pro 80 omh για χρήση στον υπολογιστή για gaming και ταινίες. Ο ήχος είναι  πολύ χαμηλός. Σκέφτομαι να πάρω τον ενισχυτή iFi Audio Zen DAC v2. Πιστεύετε ότι θα κάνει τη δουλειά του; Επίσης το ifi power2 silence τροφοδοτικό αξίζει η αγορά του;

Σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.
Στις 3/7/2023 στις 1:01 ΜΜ, paidaros4 είπε

Καλησπέρα. 

Αγόρασα και εγώ τα DT770 pro 80 omh για χρήση στον υπολογιστή για gaming και ταινίες. Ο ήχος είναι  πολύ χαμηλός. Σκέφτομαι να πάρω τον ενισχυτή iFi Audio Zen DAC v2. Πιστεύετε ότι θα κάνει τη δουλειά του; Επίσης το ifi power2 silence τροφοδοτικό αξίζει η αγορά του;

Σας ευχαριστώ. 

https://www.skroutz.gr/s/18675532/Creative-Sound-BlasterX-G6-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1.html

Γιατί υποστηρίζει 8 κανάλια και θα έχεις εύκολα όποιο surround θες μέσω του hesuvi. Γιατί έχει ποιοτικό amp και δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο για 80 Ohm ακουστικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...