Προς το περιεχόμενο

beyerdynamic dt 770 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το παραπανω headset και ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστω εξωτερικη καρτα ηχου/amplifier (και ποιο).

η χρηση θα ναι για παιχνιδια σπανια καμια ταινια, πανω σε laptop hp omen 17 (απο οτι ειδα εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου μια realtek).

στα ιδια περιπου χρηματα τι αλλες προτασεις υπαρχουν με προταιρεοτητα στην ανεση και την εξωτερικη ηχομονωση.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να χρειάζεσαι amp. Στο κινητό που τα βάζω έχουν υψηλή ένταση. Στο 75% είναι ήδη πολύ δυνατά για εμένα. 

Σε αυτά τα χρήματα τώρα δεν μου έρχεται κατι τώρα στο νου. Είναι πολύ άνετα, τα αυτιά χωράνε ολόκληρα μέσα, δεν ακουμπάνε στην εσωτερική μεριά και η ηχομόνωση είναι αρκετά καλή. Στο γραφείο που τα έχω, δεν έχει παραπονεθεί κανένας και με το που βάζεις μουσική χάνονται τελείως οι εξωτερικοί ήχοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, CCCR είπε

καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω το παραπανω headset και ηθελα να ρωτησω αν θα χρειαστω εξωτερικη καρτα ηχου/amplifier (και ποιο).

η χρηση θα ναι για παιχνιδια σπανια καμια ταινια, πανω σε laptop hp omen 17 (απο οτι ειδα εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου μια realtek).

στα ιδια περιπου χρηματα τι αλλες προτασεις υπαρχουν με προταιρεοτητα στην ανεση και την εξωτερικη ηχομονωση.

Είναι τα καλύτερα γενικής χρήσης hifi ακουστικά που είχα ποτέ.

Προσοχή όμως:
Υπάρχουν 3 εκδόσεις! Τα καλύτερα είναι τα 600ohm, όμως υπάρχουν επίσης 250 και 32. Τα 32 είναι μάπα, αλλά έχουν ένταση. Τα 250 έχουν καλή ένταση χωρίς ενισχυτή, πάσχουν όμως στα μπάσα. Τέλος, τα 600ohm είναι ζυγισμένα, με διαύγεια στις υψηλές και παρουσία στις μεσαίες, ενώ τα μπάσα τους κατεβαίνουν στο θεό! Μέχρι κραδασμό! Θέλουν όμως "γκάζια" για καλή ένταση. Για μέτρια ένταση, +/- 3 με 4 V peak to peak είναι αναγκαία. Για δυνατά χρειάζονται μέχρι και 9 βολτ!
Τα έπαιζα με ενισχυτή ακουστικών class A που μπορούσε να τα δώσει.

Γνώμη μου: Πάρε τα high z, με 600 ohm. Δες αν σε καλύπτει η ένταση, ίσως δεν χρειαστείς ενισχυτή. Θα έχεις πάντως ένα πολύ καλό ακουστικό.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.

Έχει και στα 80 Ohm και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες του. Τα 600 Ohm λογικά θα θέλουν ενίσχυση για να παίξουν ικανοποιητικά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, djuan1988 είπε

Έχει και στα 80 Ohm και θεωρώ ότι είναι η καλύτερη λύση για τις ανάγκες του. Τα 600 Ohm λογικά θα θέλουν ενίσχυση για να παίξουν ικανοποιητικά.

Ναι, αλλά 32 και 80 παίζουν σαν να έχουν... μουγκρούτερ! Δεν είναι μπάσο αυτό, μουγκρητό είναι.

Οριακά τα 250, με καλά τα 600 μεγάλου διαφράγματος. Ακουσέ με, τα ξερω πολύ καλά.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, snbblp είπε

Ναι, αλλά 32 και 80 παίζουν σαν να έχουν... μουγκρούτερ! Δεν είναι μπάσο αυτό, μουγκρητό είναι.

Οριακά τα 250, με καλά τα 600 μεγάλου διαφράγματος. Ακουσέ με, τα ξερω πολύ καλά.

Εμένα μου αρέσει αρκετά (80ohm). Βέβαια ακούω κυρίως rock, metal, edm, electro. Είναι v-shaped και μπορεί να μην ταιρίαζει σε όλα τα γούστα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ChRis6 είπε

Εμένα μου αρέσει αρκετά (80ohm). Βέβαια ακούω κυρίως rock, metal, edm, electro. Είναι v-shaped και μπορεί να μην ταιρίαζει σε όλα τα γούστα.

Αμα ακούσεις 600άρι μεγάλου διαφράγματος, θα τα βάλεις κάτω και θα τα πατάς να τα σπάσεις για τον χαμένο χρόνο!

:-)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, snbblp είπε

Αμα ακούσεις 600άρι μεγάλου διαφράγματος, θα τα βάλεις κάτω και θα τα πατάς να τα σπάσεις για τον χαμένο χρόνο!

:-)

Έχω φάει σκάλωμα για upgrade αυτές τις μέρες! 

Είμαι αναμέσα σε dt1990, HD660s και akg k712. Μαλλον για κ712 με βλεπω.

Δημοσ.

Στιβαρό το AKG, σφιχτό και ελεγχόμενο σε ήχο, αλλά δεν μου αρέσει σε υψηλομεσαίες και υψηλές. Αν πας εκεί, ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ πρώτα.

HD660, ούτε κι αν με πληρώσουν δεν τα θέλω.

Εχω DT770 600ohm και DT990pro 600ohm, για διαφορετικές δουλειές. Δεν τα αλλάζω με τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, CCCR είπε

Πάρε τα 770 στα 80 οhms που είναι allaround ακουστικά, για pc, laptop, κινητό, τα πάντα. Δεν θέλουν ενισχυτή και για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά. 

6 ώρες πριν, snbblp είπε

Είναι τα καλύτερα γενικής χρήσης hifi ακουστικά που είχα ποτέ.

Προσοχή όμως:
Υπάρχουν 3 εκδόσεις! Τα καλύτερα είναι τα 600ohm, όμως υπάρχουν επίσης 250 και 32. Τα 32 είναι μάπα, αλλά έχουν ένταση. Τα 250 έχουν καλή ένταση χωρίς ενισχυτή, πάσχουν όμως στα μπάσα. Τέλος, τα 600ohm είναι ζυγισμένα, με διαύγεια στις υψηλές και παρουσία στις μεσαίες, ενώ τα μπάσα τους κατεβαίνουν στο θεό! Μέχρι κραδασμό! Θέλουν όμως "γκάζια" για καλή ένταση. Για μέτρια ένταση, +/- 3 με 4 V peak to peak είναι αναγκαία. Για δυνατά χρειάζονται μέχρι και 9 βολτ!
Τα έπαιζα με ενισχυτή ακουστικών class A που μπορούσε να τα δώσει.

Γνώμη μου: Πάρε τα high z, με 600 ohm. Δες αν σε καλύπτει η ένταση, ίσως δεν χρειαστείς ενισχυτή. Θα έχεις πάντως ένα πολύ καλό ακουστικό.

Ακουστικά για laptop ζήτησε ο άνθρωπος, όχι για να τα συνδέσει στην κονσόλα του μεγάρου μουσικής. Εσείς που ξέρετε τα πολλά, να προσπαθείτε να αντιλαμβάνεστε τον κόσμο γύρω σας και τι σας ζητάει

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, CCCR είπε

@pirmen56 εχεις καποια γνωμη επι του θεματος?

επειδη διαβασα οτι χωρις ξεχωριστη καρτα ηχου πανε στραφει τι καρτα να επιλεξω?

πχ αυτη κανει?

https://www.skroutz.gr/s/4159950/Creative-Sound-Blaster-Omni-Surround-5-1.html

Παρά τα 80 Ohm τα DT 770pro έχουν σχετικά μέτρια ευαισθησία(απέναντι σε διάφορα gaming).

Πάνω στον ήχο τώρα. Έχω τα 770 pro 250 Ohm και άλλα 4 μοντέλα(senn HD595/HD650, dt 990pro, akg k612pro). Τα 770pro παρά το κλειστό design έχουν περισσότερη ζωντάνια και ευκρίνεια στις μεσαίες σε σχέση ακόμα και με τα ανοικτά 990 pro. Από τα καλύτερα που έχω ακούσει σε κλειστά για φωνητικά κλπ.. Άριστος ήχος για τα λεφτά, άριστο soundstage(για τον τύπο τους) και χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη ισοστάθμισης πέρα από ένα πρόχειρό κόψιμο στα πρίμα με το EQ οχτώ περιοχών μιας τυπικής κάρτας. Τα όποια ηχητικά τους μειονεκτήματα είναι μικρά και αναμενόμενα για την τιμή.

Χοντρικά θες ενισχυτή που να βγάζει 3 Vrms ή αντίστοιχα 100 mw στα 80 Ohm. Κάτι σε Fiio E10 σε καλύπτει σε επίπεδο entry level.

1 ώρα πριν, stakyr1 είπε

Πάρε τα 770 στα 80 οhms που είναι allaround ακουστικά, για pc, laptop, κινητό, τα πάντα. Δεν θέλουν ενισχυτή και για τα λεφτά τους είναι εξαιρετικά. 

Σε σχέση με τα HD650 που είναι 300 Ohm είναι αρκετά πιο αναίσθητα πάντως.

Σε μουσική γενικά δυνατά παίζουν αλλά τα κομμάτια του youtube έχουν χαμηλή ένταση πολλές φορές. Το ίδιο και τα παιχνίδια. Σόρυ, αλλά εκεί θες έξτρα ισχύ.

6 ώρες πριν, snbblp είπε

Εχω DT770 600ohm και DT990pro 600ohm, για διαφορετικές δουλειές. Δεν τα αλλάζω με τίποτα.

Τα Sennheiser HD 600 series και πάνω με bass boost είναι αξεπέραστα. Τα 600 Ohm θεωρητικά δίνουν καλύτερο impulse response και χαμηλότερη παραμόρφωση. Πρακτικά είναι εντελώς άλλο ζήτημα. Τα HD650 είναι ανώτερα σε soundstage, δυναμικά, απόδοση κρουστών ήχων και φυσική ζωντάνια(όχι pseudo-detail με boosted treble που έχουν όλα τα Beyer). Ηigh end ήχος. Τα Beyer μου δίνουν την εντύπωση ενός καλοκουρδισμένου σετ ηχείων μέχρι τα 800€ το πολύ. Πάντως τα 770 pro για κλειστά μου αρέσουν πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CCCR είπε

G6 με κλειστά τα μάτια. Τεράστια διαφορά.

υ.γ.: Με την G6 πας και στα 250 Ohm αν θες.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Thanks 1
Δημοσ.

ευχαριστω primen, λες να παρω πρωτα τα ακουστικα και να περιμενω μηπως η g6 πεσει στα 80-100 σε καμια προσφορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...