JiovanniGeorgeo Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Γεια σας παιδιά! Με έχει πεθάνει η στεναχώρια γιατί δε μπορώ να καταφέρω να έχω τον ήχο μου όπως τον είχα για τόοοοσα χρόνια και ήμουν τόσο ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Έχω απορίες. Διάφορες. Πήγα σε W10 μετά από format (εκβιάστηκα από m$), και προσπαθώ να ξανασετάρω τα πάντα. Έβαλα το MPC - BE, και δε βλέπω ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ ένα ωραίο πινακάκι που έδειχνε με τικ η πηγή σε ποιο ηχείο θα παίζει. Για παράδειγμα να κάνω το CENTER να παίζει και στα 2 FRONT ηχεία. Θα σας ανεβάσω παρακάτω μια εικόνα με το ίδιο πίνακα τον οποίο βρήκα στο ffdshow. Εν τω μεταξύ το έψαχνα το ffdshow και τις επιλογές του, αλλά παρατηρώ σε κανένα πρόγραμμα δεν έχουν effect οι αλλαγές που κάνω! Στο winamp βάζω λ.χ. directsound, τίποτα. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε τόσο στο mpc όσο και στο ffdshow ούτως ώστε να παίζω μόνιμα με dts digital σήμα (ή να γίνεται decode έτσι ακόμα και αν δεν είναι έτσι η πηγή) και το center να παίζει πάντα και στα 2 front ηχεία δεν θα ήμουν απλά ευγνώμων, ας έχει το θάρρος και θα τον πλήρωνα κιόλας αν τα δεχόταν! Τα παραπάνω που σας λέω, τα είχα με το ίδιο σετάπ. Η ΜΟΝΗ διαφορά, έχω και την ASUS XONAR DS και την ASUS XONAR DG. Δεν θυμάμαι ποια φοράω αυτή τη στιγμή, δε ξέρω ποια είναι καλύτερη και γιατί.. μου φαίνονται σαν ίδιες! Βαρετό θέμα ίσως, αλλά είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων~ Αυτό σύντομα θα το βάλω κάτω να το εμπεδώσω παιδιά. Τώρα ανεβάζω την εικόνα εν τω μεταξύ. Υ.Γ.: Πρέπει να λέγεται "SPEAKER FILL" αυτό που ψάχνω για το CENTER. Δε το βρίσκω κάπου για να το τικάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα