Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα ξεχάσει ένα ποσό από το ενφια την τελευταία δόση του Ιανουαρίου και το ανακάλυψα καταλαθος μέσα Μαρτίου όπου και το πλήρωσα.  Παρόλα αυτα έχουμε φτάσει Μάιο και συνεχίζει να φαίνεται απλήρωτη η δόση και όχι μόνο αυτό αλλά τρώω και τόκους κάθε μήνα.  Τι γίνεται το έχει πάθει κάνεις άλλος? Τι λύση υπάρχει?!?!? 

Δημοσ.

..και εγω μια απο τα ιδια, 15 μερες τωρα πουθενά οι πληρωμές

Δεν δούλευαν που δεν δούλευαν στις εφοριες, τους χτύπησε και κοροναιος και τέλος το δημόσιο βούλιαξε

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Είχα ξεχάσει ένα ποσό από το ενφια την τελευταία δόση του Ιανουαρίου και το ανακάλυψα καταλαθος μέσα Μαρτίου όπου και το πλήρωσα.  Παρόλα αυτα έχουμε φτάσει Μάιο και συνεχίζει να φαίνεται απλήρωτη η δόση και όχι μόνο αυτό αλλά τρώω και τόκους κάθε μήνα.  Τι γίνεται το έχει πάθει κάνεις άλλος? Τι λύση υπάρχει?!?!? 

Τσέκαρε μία στα στοιχεία πληρωμών, πιθανότατα εκεί θα δεις κανονικά την πληρωμή.

Δημοσ.

Άμα φαίνεται κανονικά στα στοιχεία πληρωμών η πληρωμή όσους τόκους και να πάρει όταν (κάποτε) πιστωθεί στην Ρύθμιση θα διαγραφούν και οι τόκοι και θα ξοφληθεί. Θα δει την ημερομηνία καταβολής. 

Δημοσ.

Καλημερα.  Στα στοιχεία πληρωμών φαίνεται κανονικά η πληρωμή.  Να μην ανησυχώ δηλαδή Ε? 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Καλημερα.  Στα στοιχεία πληρωμών φαίνεται κανονικά η πληρωμή.  Να μην ανησυχώ δηλαδή Ε? 

Ούτως ή άλλως δεν θα έπρεπε να ανησυχείς, ακόμα και αν ΔΕΝ φαινόταν στα στοιχεία πληρωμών.

Δημοσ.

Θα ανυσηχησα γιατί αυτοί είναι ικανοί μετά από 10 χρονια να μου βγάλουν κανα φασουλι και να τρέχω να πληρώνω γαμησιατικα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Θα ανυσηχησα γιατί αυτοί είναι ικανοί μετά από 10 χρονια να μου βγάλουν κανα φασουλι και να τρέχω να πληρώνω γαμησιατικα

Εσύ δλδ συνηθίζεις να αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους?

Εγώ πάντως στη θέση σου αν περνούσαν 2-3 μήνες χωρίς να έχει φανεί η πληρωμή θα πήγαινα από την εφορία μαζί με όλα τα αποδεικτικά απαιτώντας να διορθώσουν το λάθος.

Και γενικά για οτιδήποτε πληρώνω φυλάω τις αποδείξεις.

Δημοσ.

Μπορείς να πας φυσικά στην εφορία και να σου πιστώσουν την πληρωμή χειροκίνητα εκείνη την στιγμή.
Το θέμα είναι να αποφύγεις την ταλαιπωρία της εφορίας. Μπορείς να στείλεις και ένα μήνυμα μέσω του taxisnet μήπως μπορέσουν να το κάνουν απο εκεί. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την ιστορια σημερα επιτελους μετα απο τοσο καιρο γυρισε η οφειλη σε μηδενικη ..... Φυσικα αφαιρεθηκαν και οι τοκοι που ειχαν περαστει 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

Για την ιστορια σημερα επιτελους μετα απο τοσο καιρο γυρισε η οφειλη σε μηδενικη ..... Φυσικα αφαιρεθηκαν και οι τοκοι που ειχαν περαστει 

Ο κοροναϊος ηταν η χαρα του δημοσίου υπαλλήλου και θα παραμείνει για χρόνια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...