kostasgr78 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε πριν λιγες μερες πήγα για ενεργοποίηση 200mbit vdsl απο kv σε ενα φιλο.ο κατοχος του kv καταλαθος αντι για 200 τον ειχε ενεργοποιησει σε 24αρι αν θυμαμαι καλα. δηλωθηκε βλαβη και το εφτιαξαν. λαθη γινονταν και θα γίνονται. Αυτό άνετα θα μπορούσε να καταχωρηθεί στα «VDSL μαργαριτάρια». 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 59 minutes ago, kostasgr78 said: Αυτό άνετα θα μπορούσε να καταχωρηθεί στα «VDSL μαργαριτάρια». 😀 εχω δει πολλα. ενεργοποιηση σε λαθος πορτα. ενεργοποιηση με λαθος τροπο κτλ. ειναι καθημερινα αυτα εμενα πχ ο οτε ηταν να με ενεργοποιησει 24 του μηνος.ειπε οτι με ενεργοποιησε αλλα δεν με ειχε ενεργοποιησει και απλα το εδωσα μη αποδοχη και φτιαχτηκε μια δυο μερες μετα μεχρι και δυο νουμερα πατσαρισμενα μαζι. και η αφασια ηταν οτι δεν βραχυκυκλωναν. ακουγες διπλο τονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Παιδια πως ξερουμε αν μια καμπινα υποστηριζει 35b?? ο τεχνικος μου ειπε του οτε δεν εχει ξανακουσει για 35b profile xDDD to 17a κατι του θυμιζει... μεσα απο το site της κοσμοτε δινει διαθεσιμοτητα εγω ειμαι σε vdsl vectoring αλλα δεν εμπιστευομαι το site τους.... η καμπινα ενεργοποιηθηκε οκτωβριο 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Αν βγάζει διαθεσιμότητα για 200αρα τότε υποστηρίζει 35b. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtran Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δείτε εδώ και θα καταλάβετε εάν το DSLAM (η καμπίνα σας δηλ) υποστηρίζει η θα υποστηρίξει μελλοντικά το 35b... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AribafM Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Στις 27/4/2021 στις 9:32 ΜΜ, jimtran είπε Δείτε εδώ και θα καταλάβετε εάν το DSLAM (η καμπίνα σας δηλ) υποστηρίζει η θα υποστηρίξει μελλοντικά το 35b... Και πως αναγνωρίζω την καμπίνα μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtran Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Το ρουτερ σου στη σελίδα των πληροφοριών για το xDSL σου δίνει τις πληροφορίες Π.Χ. Ετσι βλέπεις από τον πίνακα το profile σύνδεσης που βρίσκεσαι και τον τύπο DSLAM της καμπίνας που είσαι συνδεδεμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtran Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Παραθέτω την αντίστοιχη εικόνα τώρα που έγινε "επιτέλους" η αναβάθμιση σε 200...λέω επιτέλους γιατί πήρε 15 μέρες ο οτέ για να το κάνει (έχω vodafone) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 10/5/2020 στις 12:15 ΜΜ, kostasgr78 είπε Τα έχουμε πει και ξαναπεί και έχει στεγνώσει η γλώσσα μας. Οι πάροχοι πλέον ασχολούνται όλη μέρα με τους «στόχους πωλήσεων». Όλο και περισσότερος κόσμος πέφτει θύμα εξαπάτησης, επειδή τούς έπεισαν οι εκάστοτε πωλητές όποιας μορφής από τους παρόχους, να αναβαθμίσουν σε κάτι που δεν είναι τεχνικά εφικτό. Εδώ έχουν φτάσει να πιέζουν μέχρι και τεχνικούς να κάνουν πωλήσεις περισσότερο, από ό,τι να επιλύσουν βλάβες. Τί άλλο να πούμε; Δεν συμφωνώ. Από τη στιγμή που φαίνεται στο σύστημα ότι υπάρχει διαθεσιμότητα για την εκάστοτε υπηρεσία τότε προχωράνε στην ενεργοποίηση της. Λάθη και βλάβες θα τύχουν. Άνθρωποι τα συνδέουν και τα σετάρουν, οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Το θέμα είναι αυτά να διορθώνονται και να υπάρχει μέριμνα για αποζημίωση. Από την άλλη με την «πολιτική ανοιχτού διαδικτύου / Net Neutrality», αυτό που έχω καταλάβει είναι πως έχει δημιουργηθεί ένα νέο καρτέλ με τις ευλογίες της ΕΕΤΤ όπου τα όρια είναι πολύ μεγάλα. Σου λέει δηλαδή για 100Mbit μπορεί να έχεις από 20Mbit έως 100Mbit. Οπότε ο πάροχος είναι πάντα μέσα. Όπως έκαναν με το ADSL. Έως 24Mbit και ότι γίνει μιας και η ίδια η τεχνολογία δεν μπορούσε να αποδώσει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα