Προς το περιεχόμενο

Unknown USB device

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.εδω & μερικες μερες στο tray κατω δεξια μου πεταγεται καθε λιγο & λιγακι αυτο το μνμ-->Unknown USB device (Device Descriptor Request Failed)

Βεβαια εγω το διαγραφω,αλλα αυτο μου ξαναβγαινει. ειναι εκνευριστικο. Πως το διωχνω οριστικα ? Σας ευχαριστω.

USB.png

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις δεξί κλικ->Απενεργοποίηση (Disable);

Αν θέλεις πήγαινε στις ιδιότητες της συσκευής και στην καρτέλα Λεπτομέρειες επέλεξε από το pull down menu το Αναγνωριστικό υλικού (δεν ξέρω πως το έχει στα Αγγλικά, μπορεί να είναι Device indetification). Θα είναι κάπως σαν το παρακάτω...

spacer.png

Κάνε αντιγραφή στο 1ο ή στο 2ο και επικόλληση στο google να δεις τι συσκευή είναι και μήπως έχει τίποτα drivers. Αν θέλεις ανέβασε ένα screen από το δικό σου (με ALT+PrntScr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο) μήπως και βρούμε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.λοιπον, & απενεργοποιηση εχω κανει & διαγραφη εχω κανει & updates εχω κανει...μολις κλεινω-ανοιγω τον υπολογιστη,τσακ μου ξαναβγαινει, σαν να μην τρεχει τιποτα...το ατιμο, πολυ με εχει νευριασει,το θεωρουσα στην αρχη πολυ απλο με την κιτρινη επισημανση & ελεγα οτι θα το εφτιαχνα,αλλα,ακομα τιποτα....

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.png

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.
2 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλημερα.λοιπον, & απενεργοποιηση εχω κανει & διαγραφη εχω κανει & updates εχω κανει...μολις κλεινω-ανοιγω τον υπολογιστη,τσακ μου ξαναβγαινει, σαν να μην τρεχει τιποτα...το ατιμο, πολυ με εχει νευριασει,το θεωρουσα στην αρχη πολυ απλο με την κιτρινη επισημανση & ελεγα οτι θα το εφτιαχνα,αλλα,ακομα τιποτα....

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.png

Αν μας δείξεις το Hardware IDs, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Δες το παράδειγμα.

Επίσης πες μας τι λειτουργικό έχεις και αν είναι 32 ή 64 bit.

hid id.png

Δημοσ.
5 ώρες πριν, snbblp είπε

Hardware ID

Λοιπον το λειτουργικο ειναι τα WIN 10 HOME & ειναι 64 bit....Βαζω & μια φωτο & δεν ξερω αν ειναι τα σωστα.....

TETETETE.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vounisios είπε

Λοιπον το λειτουργικο ειναι τα WIN 10 HOME & ειναι 64 bit....Βαζω & μια φωτο & δεν ξερω αν ειναι τα σωστα.....

TETETETE.png

Οχι το description, το ID χρειαζόμαστε. Οπως στη φωτό που έχω επισυνάψει.

hid2.png

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.
2 ώρες πριν, snbblp είπε

hid2.png

ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.png

Δημοσ.
15 ώρες πριν, snbblp είπε

hid2.png

Τα δοκιμαζω ενα, ενα...εχει μπολικες περιπτωσεις...για την ωρα δεν εχει <<γιατρευτει>>ακομα το PC...θα δουμε...Εν τω μεταξυ το μνμ που ερχεται μπροστα στην οθονη οταν ανοιγω τον υπολογιστη, λεει-->(το εβαλα συν-νο), δεν ξερω αν βοηθαει πουθενα....

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ.png

Δημοσ.

Αποσύνδεσε ΟΛΕΣ τις συσκευές USB από τον υπολογιστή, εκτός από keyboard & mouse.

Ξεκίνησέ τον, και πήγαινε στα windows.

Αρχισε να βάζεις ένα-ένα ότι αποσύνδεσες, περιμένοντας 30 δευτερόλεπτα μετά από ΚΑΘΕ συσκευή.

Δες ποια συσκευή θα σου βγάλει το μήνυμα.

Δημοσ.

Δηλαδη, οτι καλωδια εχει απο πισω ο υπολογιστης.....βρε τι παθαμε ρε γμτ μου....

Δηλαδη, οτι καλωδια εχει απο πισω ο υπολογιστης.....βρε τι παθαμε ρε γμτ μου....

και αυτο το μνμ......

ββββββββββ.png

Δημοσ.

Με τον υπολογιστή OFF βγάλε όλα τα USB. Μόνο τα USB.

Μετά κάνε ότι σου έγραψα πριν.

Δημοσ.

και αυτο το μνμ......

Μαλιστα......

• Sad 1
Δημοσ.

Δυστυχως, τιποτα φιλοι μου.Θα ερθει στο σπιτι φιλος που τα κατεχει πολυ καλα τα περι PC.....σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
Στις 6/5/2020 στις 10:33 ΜΜ, vounisios είπε

Unknown USB device (Device Descriptor Request Failed)

To ψαξες αυτό στο YouTube και δεν σε βοήθησε κανένα βίντεο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...