vounisios Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα.εδω & μερικες μερες στο tray κατω δεξια μου πεταγεται καθε λιγο & λιγακι αυτο το μνμ-->Unknown USB device (Device Descriptor Request Failed) Βεβαια εγω το διαγραφω,αλλα αυτο μου ξαναβγαινει. ειναι εκνευριστικο. Πως το διωχνω οριστικα ? Σας ευχαριστω. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από vounisios
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δοκίμασες να κάνεις δεξί κλικ->Απενεργοποίηση (Disable); Αν θέλεις πήγαινε στις ιδιότητες της συσκευής και στην καρτέλα Λεπτομέρειες επέλεξε από το pull down menu το Αναγνωριστικό υλικού (δεν ξέρω πως το έχει στα Αγγλικά, μπορεί να είναι Device indetification). Θα είναι κάπως σαν το παρακάτω... Κάνε αντιγραφή στο 1ο ή στο 2ο και επικόλληση στο google να δεις τι συσκευή είναι και μήπως έχει τίποτα drivers. Αν θέλεις ανέβασε ένα screen από το δικό σου (με ALT+PrntScr παίρνεις μόνο το ενεργό παράθυρο) μήπως και βρούμε κάτι.
vounisios Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα.λοιπον, & απενεργοποιηση εχω κανει & διαγραφη εχω κανει & updates εχω κανει...μολις κλεινω-ανοιγω τον υπολογιστη,τσακ μου ξαναβγαινει, σαν να μην τρεχει τιποτα...το ατιμο, πολυ με εχει νευριασει,το θεωρουσα στην αρχη πολυ απλο με την κιτρινη επισημανση & ελεγα οτι θα το εφτιαχνα,αλλα,ακομα τιποτα.... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από vounisios
snbblp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, vounisios είπε Καλημερα.λοιπον, & απενεργοποιηση εχω κανει & διαγραφη εχω κανει & updates εχω κανει...μολις κλεινω-ανοιγω τον υπολογιστη,τσακ μου ξαναβγαινει, σαν να μην τρεχει τιποτα...το ατιμο, πολυ με εχει νευριασει,το θεωρουσα στην αρχη πολυ απλο με την κιτρινη επισημανση & ελεγα οτι θα το εφτιαχνα,αλλα,ακομα τιποτα.... Αν μας δείξεις το Hardware IDs, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι. Δες το παράδειγμα. Επίσης πες μας τι λειτουργικό έχεις και αν είναι 32 ή 64 bit.
vounisios Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, snbblp είπε Hardware ID Λοιπον το λειτουργικο ειναι τα WIN 10 HOME & ειναι 64 bit....Βαζω & μια φωτο & δεν ξερω αν ειναι τα σωστα.....
snbblp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, vounisios είπε Λοιπον το λειτουργικο ειναι τα WIN 10 HOME & ειναι 64 bit....Βαζω & μια φωτο & δεν ξερω αν ειναι τα σωστα..... Οχι το description, το ID χρειαζόμαστε. Οπως στη φωτό που έχω επισυνάψει. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από snbblp
vounisios Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Οχι το description, το ID χρειαζόμαστε. Οπως στη φωτό που έχω επισυνάψει.
snbblp Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Συνήθως είναι camera με ενεργοποιημένο το fast startup/ Ρίξε εδώ μια ματιά, και μιλάμε αργότερα. https://thegeekpage.com/fix-error-usb-device-descriptor-failure-in-windows-10-solved/
vounisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, snbblp είπε Οχι το description, το ID χρειαζόμαστε. Οπως στη φωτό που έχω επισυνάψει. Τα δοκιμαζω ενα, ενα...εχει μπολικες περιπτωσεις...για την ωρα δεν εχει <<γιατρευτει>>ακομα το PC...θα δουμε...Εν τω μεταξυ το μνμ που ερχεται μπροστα στην οθονη οταν ανοιγω τον υπολογιστη, λεει-->(το εβαλα συν-νο), δεν ξερω αν βοηθαει πουθενα....
snbblp Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αποσύνδεσε ΟΛΕΣ τις συσκευές USB από τον υπολογιστή, εκτός από keyboard & mouse. Ξεκίνησέ τον, και πήγαινε στα windows. Αρχισε να βάζεις ένα-ένα ότι αποσύνδεσες, περιμένοντας 30 δευτερόλεπτα μετά από ΚΑΘΕ συσκευή. Δες ποια συσκευή θα σου βγάλει το μήνυμα.
vounisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δηλαδη, οτι καλωδια εχει απο πισω ο υπολογιστης.....βρε τι παθαμε ρε γμτ μου.... Δηλαδη, οτι καλωδια εχει απο πισω ο υπολογιστης.....βρε τι παθαμε ρε γμτ μου.... και αυτο το μνμ......
snbblp Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Με τον υπολογιστή OFF βγάλε όλα τα USB. Μόνο τα USB. Μετά κάνε ότι σου έγραψα πριν.
vounisios Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δηλαδη, οτι καλωδια εχει απο πισω ο υπολογιστης.....βρε τι παθαμε ρε γμτ μου.... και αυτο το μνμ...... Μαλιστα...... 1
vounisios Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δυστυχως, τιποτα φιλοι μου.Θα ερθει στο σπιτι φιλος που τα κατεχει πολυ καλα τα περι PC.....σας ευχαριστω πολυ!
mrpink Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 10:33 ΜΜ, vounisios είπε Unknown USB device (Device Descriptor Request Failed) To ψαξες αυτό στο YouTube και δεν σε βοήθησε κανένα βίντεο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα