Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Ε ρε φίλε sorry κιόλας αλλά δεν στέκει αυτό που λες εκτός αν ζητάς πολλά χωρίς να αναρωτηθείς εσύ τι προσφέρεις ή είσαι σε πόλη που δεν ήμουν εγώ γιατί σε πόλεις όπου έβαλα εγώ tinder να δουλεύει δεν ήταν όλες για τα μπάζα 

Αυτό που πιστεύω συμβαίνει είναι ότι θες να σου κάτσει κάτι τέτοιο 

DOZB5hdW0AAG-Jn-842x1024.jpg

Που πιστεύω (κρίνοντας απο την φωτό σου αν ειναι δική σου)  είναι πέρα απο τα κυβικά σου για πολλούς λόγους (ειδικά μέσω tinder τώρα αν δουλεύετε μαζί σεζον ή κάτι τέτοιο κάτι ίσως μπορεί να γίνει αν ευθυγραμμιστούν τα φεγγάρια για πάρτι σου αλλά και πάλι τα ποσοστά δεν είναι υπερ σου ) και για να μην παρεξηγηθείς είναι πέρα και απο τα δικά μου (αν και η φωτό στο avatar δεν ειναι δική μου) 

και λες για τα μπάζα κοπέλες που βγαίνουν στο tinder κάπως έτσι 

coVQJBza.jpg

Που είναι περισσότερο στα κυβικά σου και η συγκεκριμένη (αν και είναι τυχαία public stock pic φωτογραφία) πίστεψε με μια χαρά σωματάκι έχει και παίζει να είναι και ναζιάρα  :P και επειδή έχει αυτό το λακάκι στο πιγούνι παίζει να έχει και θέματα αυτοπεποίθησης που είναι πάλι θετικό για να πετύχεις αποτέλεσμα :P  (βάσει εμπειρίας μου στο άθλημα το λέω :P )  

και τέσπα για να μην πιαστείς απο το λακάκι στο πιγούνι πχ μια άλλη αντίστοιχων κυβικών 

mdawt8ejsvf11.jpg

Όχι ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσα επίπεδα να επιλέξεις πχ

miktjz5esn841.jpgxtezbzpkof711.jpg

tvdfMbq.jpgRed-Knotted-Top-2_preview_jpeg_1024x10246afade6144c24652bd0b26b28b6642cc_1585599

αλλά βάζω αυτές σαν κάτω άκρο μη μπάζα που υποθέτω εσύ εννοείς ότι ειναι για τα μπάζα...

Δηλαδή η ταμπακέρα αυτου που θέλω να πω είναι ότι θες και τζάμπα θες και την μοντέλα και δεν αναρωτιέσαι γιατί να κάνει swipe εσένα η μοντέλα και όχι αυτόν ας πούμε 

7c12d947558d0d6ae38364955d10cb2a.jpg

Spoiler

respect GIF by Jaz Dhami

Baby Hat GIF

• Thanks 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην ξεχνατε οτι μερικες κοπελες αδικούνται απο τις φωτογραφιες σε σχεση με την πραγματικοτητα δηλαδη στην φωτογραφια να φαινεται χαλια ενω αν την δεις απο κοντα μπορει και να σου πεσει το σαγονι! Ειναι ακομα πιο μπαζο. 😛 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Ε ρε φίλε sorry κιόλας αλλά δεν στέκει αυτό που λες εκτός αν ζητάς πολλά χωρίς να αναρωτηθείς εσύ τι προσφέρεις ή είσαι σε πόλη που δεν ήμουν εγώ γιατί σε πόλεις όπου έβαλα εγώ tinder να δουλεύει δεν ήταν όλες για τα μπάζα 

Αυτό που πιστεύω συμβαίνει είναι ότι θες να σου κάτσει κάτι τέτοιο 

DOZB5hdW0AAG-Jn-842x1024.jpg

Που πιστεύω (κρίνοντας απο την φωτό σου αν ειναι δική σου)  είναι πέρα απο τα κυβικά σου για πολλούς λόγους (ειδικά μέσω tinder τώρα αν δουλεύετε μαζί σεζον ή κάτι τέτοιο κάτι ίσως μπορεί να γίνει αν ευθυγραμμιστούν τα φεγγάρια για πάρτι σου αλλά και πάλι τα ποσοστά δεν είναι υπερ σου ) και για να μην παρεξηγηθείς είναι πέρα και απο τα δικά μου (αν και η φωτό στο avatar δεν ειναι δική μου) 

και λες για τα μπάζα κοπέλες που βγαίνουν στο tinder κάπως έτσι 

coVQJBza.jpg

Που είναι περισσότερο στα κυβικά σου και η συγκεκριμένη (αν και είναι τυχαία public stock pic φωτογραφία) πίστεψε με μια χαρά σωματάκι έχει και παίζει να είναι και ναζιάρα  :P και επειδή έχει αυτό το λακάκι στο πιγούνι παίζει να έχει και θέματα αυτοπεποίθησης που είναι πάλι θετικό για να πετύχεις αποτέλεσμα :P  (βάσει εμπειρίας μου στο άθλημα το λέω :P )  

και τέσπα για να μην πιαστείς απο το λακάκι στο πιγούνι πχ μια άλλη αντίστοιχων κυβικών 

mdawt8ejsvf11.jpg

Όχι ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσα επίπεδα να επιλέξεις πχ

miktjz5esn841.jpgxtezbzpkof711.jpg

tvdfMbq.jpgRed-Knotted-Top-2_preview_jpeg_1024x10246afade6144c24652bd0b26b28b6642cc_1585599

αλλά βάζω αυτές σαν κάτω άκρο μη μπάζα που υποθέτω εσύ εννοείς ότι ειναι για τα μπάζα...

Δηλαδή η ταμπακέρα αυτου που θέλω να πω είναι ότι θες και τζάμπα θες και την μοντέλα και δεν αναρωτιέσαι γιατί να κάνει swipe εσένα η μοντέλα και όχι αυτόν ας πούμε 

7c12d947558d0d6ae38364955d10cb2a.jpg

Έχω αρκετή εμπειρία με το tinder. Έχω "φάει" αρκετά απίστευτα μωρά. Ναι δεν είμαι Μπραντ Πιτ. Αλλά πίστεψε με. Κάνω ματσ και κάποιες ούτε απαντάνε η οι απαιτήσεις /απαντήσεις τους είναι για τα μπάζα. Γενικώς δεν πρέπει να πας μόνο στα κυβικά σου. Αν έχεις λέγειν κάνεις θαύματα και εκτός κυβικών. 

Το σωματακι του αγοριού το έχω ανά 2ο έτος που δεν βαριέμαι να είμαι σε διατροφή. Πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών. Τώρα όσο μεγαλώνω δυσκολεύομαι 😜

Τεσπα. Πλέον προτιμώ το τετ α τετ που μπορώ να τα πω όπως θέλω απευθείας. 

Χωρις να φανώ κυνικός, Στο αυτί είναι το g spot τους. Όχι στα μάτια. 

Καλή επιτυχία πάντως σε όλους. Στεναχωριέμαι για όσους περιμένουν τουρίστριες. Δυστυχώς φέτος θα υπάρξει ξηρασία. Και στο νησί μου που συνήθως γίνεται πανικός (Κέρκυρα). 

• Like 3
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Olympus1 είπε

Έχω αρκετή εμπειρία με το tinder. Έχω "φάει" αρκετά απίστευτα μωρά. Ναι δεν είμαι Μπραντ Πιτ. Αλλά πίστεψε με. Κάνω ματσ και κάποιες ούτε απαντάνε η οι απαιτήσεις /απαντήσεις τους είναι για τα μπάζα. Γενικώς δεν πρέπει να πας μόνο στα κυβικά σου. Αν έχεις λέγειν κάνεις θαύματα και εκτός κυβικών. 

Το σωματακι του αγοριού το έχω ανά 2ο έτος που δεν βαριέμαι να είμαι σε διατροφή. Πρώην αθλητής πολεμικών τεχνών. Τώρα όσο μεγαλώνω δυσκολεύομαι 😜

Τεσπα. Πλέον προτιμώ το τετ α τετ που μπορώ να τα πω όπως θέλω απευθείας. 

Χωρις να φανώ κυνικός, Στο αυτί είναι το g spot τους. Όχι στα μάτια. 

Καλή επιτυχία πάντως σε όλους. Στεναχωριέμαι για όσους περιμένουν τουρίστριες. Δυστυχώς φέτος θα υπάρξει ξηρασία. Και στο νησί μου που συνήθως γίνεται πανικός (Κέρκυρα). 

Παλιά ήταν το αυτι... Τώρα είναι το χαρτί στην τσέπη!! 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Παλιά ήταν το αυτι... Τώρα είναι το χαρτί στην τσέπη!! 

Όπως είπα και σε φίλο σε άλλο σχόλιο πολλές ψάχνουν χαρτί και γραμμή. 

Υπάρχουν όμως ακόμα φαν ξέρεις που πας που στο αυτί κάνει tickling. 

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Olympus1 είπε

Όπως είπα και σε φίλο σε άλλο σχόλιο πολλές ψάχνουν χαρτί και γραμμή. 

Υπάρχουν όμως ακόμα φαν ξέρεις που πας που στο αυτί κάνει tickling. 

Πεταμένη θα είναι δεν θα είναι ψηλά ο λοκως οπότε δεν αξίζει καν 

Δημοσ.

Γυναίκες ωραίες υπάρχουν παντού, και στο τίντερ. Το θέμα είναι ότι υπάρχει τόση πουτσ@ρία που πραγματικά δεν ασχολούνται. Εκεί που οι περισσότεροι άντρες αν είναι έστω μέτρια κάνουν swipe right, οι περισσότερες γυναίκες στους περισσότερους κάνουν swipe left. Πιάσε το αυγό και κούρεφτο. Άσε που είναι τέτοιοι οι αλγόριθμοι έτσι ώστε οι φώτος σου να μη φαίνονται και τόσο συχνά. Είχα κάνει ένα πείραμα γιατί τα είχα πάρει κρανίο κάποια φάση, και έλεγα δε γίνεται να μη κάνω match ούτε με μπάζα και χοντρές (έκανα swipe right σχεδόν σε όλες για να δω τι θα γίνει). Μετά έφτιαξα άλλο account, με άλλο email και τις ίδιες ακριβώς φώτος, και ω του θαύματος στην αρχή είχα matches. Άρα μας δουλεύουν τα τυπάκια. Αν θες οι φώτος σου να εμφανίζονται και να μην μπαίνουν στο σωρό πρέπει να πληρώσεις για κανα gold ή κανα premium. Αλλιώς θα είσαι κάτω κάτω στο σωρό. Όσο για το cam, αχρείαστο μιας και στη πλειονότητα των περιπτώσεων αν αλλάξεις δυο τρεις κουβέντες ζητάς κατευθείαν fb ή viber μιας και η εφαρμογή είναι της πλάκας. Πότε τα μηνύματα σου δεν πάνε, πότε σε κάνει unmatch απο μονο του, πότε σου δείχνει κοπέλες που είναι 3000 χλμ μακριά γιατί ΚΑΠΟΤΕ είχες βάλει άλλη πόλη τότε που είχε το passport. OTI NANAI!

• Like 3
Δημοσ.

Καλημέρα,

Θα πρότεινα να αφήσετε τα tinder και να προσεγγίζετε καμιά κοπέλα στην πραγματικότητα...Βέβαια θα μου πεις η εποχή δεν το ευνοεί.. Και ιδίως μετά το training που περνάει όλος ο κόσμος τους τελευταίους μήνες προς την απόλυτη ψηφιοποίηση (εμάς τους developers βέβαια μας συμφέρει θαρρώ, αλλά άλλη ιστορία αυτή)

Ωστόσο...Εμείς κάνουμε την εποχή, αλλά μεγάλη συζήτηση. My 2 cents, anyways.

Καλή συνέχεια :)

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Nero55 είπε

γιατι ποτε πηγαινες αν δεν ησουν

αν δεν υπηρχαν τα social media κτλ,

πηδαγε ο πιο τολμηρος

Δημοσ.

Θυμαμαι ημουν φανταρος κυπρο οταν εμαθα για αυτο το 2017 που ολοι στον θαλαμο το κατεβαζανε για να βρουν γκομενακι αλλα μπαααα ,το μονο που χρειαζοταν ηταν για μενα 3 μερες αδεια και ενα νοικιασμενο γουρουνακι και τσουπ βρηκα και με εβγαλε 3 μηνες η γνωριμια μεχρι να επαναπατριστω απο tinder ολοι εμειναν με το tinder στο χερι.

Παντως αμα θες βρισκεις τοσες που ψαχνονται γενικα αρκει να τις παιρνεις χαμπαρι ποιες ψαχνονται.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή η εφαρμογή  είναι για  περιοχές με μεγάλους πληθυσμούς όχι για επαρχεία... Είναι επίσης για χώρες όπως Γαλλία Γερμανία και γενικά λιγότερο στην Ελλάδα.... Ένα αρνητικο είναι ότι μια γυναίκα δεχετε  βορβαδισμα  και ειδικά οι χοντρές μετά από αυτό γίνονται Μόνικα Μπελούτσι ερε γλέντια ... Σε αντίθεση με άλλα κράτη που μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα ειναι πολύ δύσκολο .... Κάποιες φορές σκεφτόμουν καλά δεν υπάρχουν άνδρες σε χώρες όπως Σερβία Γερμανία Τσεχία.... Στην Ελλάδα ένα μπάζο θα δεχτεί 30 μήνυματα το λιγότερο φτιάξτε προφίλ και θα δείτε γυναικείο..

Αυτή η εφαρμογή  είναι για  περιοχές με μεγάλους πληθυσμούς όχι για επαρχεία... Είναι επίσης για χώρες όπως Γαλλία Γερμανία και γενικά λιγότερο στην Ελλάδα.... Ένα αρνητικο είναι ότι μια γυναίκα δεχετε  βορβαδισμα  και ειδικά οι χοντρές μετά από αυτό γίνονται Μόνικα Μπελούτσι ερε γλέντια ... Σε αντίθεση με άλλα κράτη που μπορείς να γνωρίσεις πραγματικά ωραίες γυναίκες στην Ελλάδα ειναι πολύ δύσκολο .... Κάποιες φορές σκεφτόμουν καλά δεν υπάρχουν άνδρες σε χώρες όπως Σερβία Γερμανία Τσεχία.... Στην Ελλάδα ένα μπάζο θα δεχτεί 30 μήνυματα το λιγότερο φτιάξτε προφίλ και θα δείτε γυναικείο..

• Like 1
Δημοσ.

Το tinder είναι μόνο για τις τουρίστριες το καλοκαίρι σε κανένα νησί. Μην ασχολείστε καν με τις Ελληνίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...