Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως αναφέρει η εταιρία, είναι μία λειτουργία που την επιθυμούσαν οι χρήστες εδώ και αρκετό καιρό.

Όλο και περισσότερες εφαρμογές γνωριμιών προσφέρουν συνομιλίες μέσω βίντεο, οπότε φυσικό και επόμενο για το Tinder να μην θέλει να μείνει πίσω στις εξελίξεις. Στο δελτίο τύπου όπου η Match Group, η ιδιοκτήτρια εταιρία του Tinder, αναφέρεται στα κέρδη της επιχείρησης, αποκάλυψε επίσης ότι η εφαρμογή σκοπεύει να ξεκινήσει ζωντανές συνομιλίες βίντεο έως και το τέλος του Ιουνίου.

Αν και τα σχέδια του Tinder, αναφορικά με τις λειτουργίες που έχει σχεδιάσει να λανσάρει τους επόμενους μήνες, δεν φαίνονται να έχουν αλλάξει ή να έχουν καθυστερήσει, όλα θα εξαρτηθούν από το πώς η κρίση της πανδημίας θα επηρεάσει γενικότερα την αγορά.

Καθώς οι χρήστες έδειξαν έντονη προθυμία για ραντεβού μέσω βίντεο, οι προγραμματιστές και μηχανικοί μας σε όλο τον κόσμο, κινητοποιήθηκαν γρήγορα για να αναπτύξουν δυνατότητες συνομιλίας μέσω βίντεο.

Όπως αναφέρει το The Verge, η συνομιλία μέσω βίντεο θα μπορούσε να είναι μία από τις μεγαλύτερες δυνατότητες της εφαρμογής. Παράλληλα όμως, είναι και μία τεράστια δέσμευση εκ μέρους του Tinder, αφού με 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, πολλοί θα ήθελαν να κάνουν μία βίντεο κλήση στο ταίρι τους, προτού συναντηθούν από κοντά για πρώτη φορά. Εκτός όμως από τα τεχνικά ζητήματα, το Tinder θα χρειαστεί να εφαρμόσει και νέα μέτρα ασφαλείας προσαρμοσμένα ειδικά για τις συνομιλίες μέσω βίντεο.

Εκτός όμως από την ανακοίνωση της νέα λειτουργίας, η Match Group αποκάλυψε ότι υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα σε χρήστες κάτω των 30 ετών, ειδικά κατά την περίοδο του περιορισμού των μετακινήσεων. Επίσης οι χρήστες, δεν στέλνουν μόνο περισσότερα μηνύματα αλλά και οι συζητήσεις τους διαρκούν περισσότερη ώρα. Κάτι που δεν προκαλεί απαραίτητα έκπληξη αφού αρκετοί από αυτούς παραμένουν στο σπίτι.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα εχει και coins και θα πρεπει να κανουμε premium για να πάρουμε 10 coins δωρεαν; 

Δημοσ.

Η χειρότερη ανακάλυψη μακράν. Ανέβασε την "τιμή" στα ύψη, σαν το airbnb ένα πράγμα. Έδωσε αξία στις φούσκες.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, valkon είπε

Η χειρότερη ανακάλυψη μακράν. Ανέβασε την "τιμή" στα ύψη, σαν το airbnb ένα πράγμα. Έδωσε αξία στις φούσκες.

ισχυει

αν δεν εισαι στο τοπ 10% δεν πας πουθενα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλέπω να πέσει η ζήτηση γιατί premium (κατα την ταπεινή μου άποψη δεν έχω μετρήσεις/σχετική έρευνα υπόψιν) νομίζω συνήθως θα πλήρωνε κάνας κλαρινογαμπρός που θα πόζαρε με φίλτρα/φωτοσοπιές, με ακριβά αμάξια κτλ μπας και γίνει νταλαβέρι με καμιά hot γκόμενα... ή κάποιος παντρεμένος/μεγάλος σε ηλικία που κυνηγάει πιπίνια με το video call θα πέσουν οι μάσκες πολύ νωρίς οπότε δεν θα έχει νόημα να πληρώσει :P 

13 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

ισχυει

Εγώ διαφωνώ... δεν με θεωρώ μοντέλο αλλά όταν πέφτει ξηρασία κάνει την δουλίτσα του το τιντερ μια χαρά έχω φάει καλά δεν έχω παράπονο βέβαια σε μεγάλες πόλεις αλλού δεν νομίζω να έχει και τόσο νόημα η χρήση του. 

Edit: βέβαια να σημειωθεί ότι είμαι συνηδητοποιήμένο άτομο και δεν κάνω ούτε σβάρνα swipe για να τα ξοδέψω τζάμπα πάω εκει που πιστεύω ότι έχω περισσότερες πιθανότητες επίσης τα standards μου αν και σε καμία περίπτωση χαμηλά παραμένουν λογικά απο την στιγμή που δεν είμαι ούτε λεφτάς ούτε brad pitt δεν κάνω swipe μόνο στα τοπ Instagram models και τις άλλες ούτε που να τις δώ το κλειδί είναι στα κορίτσια της διπλανής πόρτας :P 

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TopicStrarter είπε

Προβλέπω να πέσει η ζήτηση γιατί premium (κατα την ταπεινή μου άποψη δεν έχω μετρήσεις/σχετική έρευνα υπόψιν) νομίζω συνήθως θα πλήρωνε κάνας κλαρινογαμπρός που θα πόζαρε με φίλτρα/φωτοσοπιές, με ακριβά αμάξια κτλ μπας και γίνει νταλαβέρι με καμιά hot γκόμενα... ή κάποιος παντρεμένος/μεγάλος σε ηλικία που κυνηγάει πιπίνια με το video call θα πέσουν οι μάσκες πολύ νωρίς οπότε δεν θα έχει νόημα να πληρώσει :P 

Εγώ διαφωνώ... δεν με θεωρώ μοντέλο αλλά όταν πέφτει ξηρασία κάνει την δουλίτσα του το τιντερ μια χαρά έχω φάει καλά δεν έχω παράπονο βέβαια σε μεγάλες πόλεις αλλού δεν νομίζω να έχει και τόσο νόημα η χρήση του. 

Στις μεγάλες πόλεις έχει μεγαλύτερη ζήτηση... Στα χωριά μια βόλτα στο στάβλο κ πηδ@ς όπως το 60

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

ισχυει

γιατι ποτε πηγαινες αν δεν ησουν

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

το tinder θα ελεγα ειναι σχετικα καλη εφαρμογη με την εννοια οτι ανα τακτα διαστηματα παιζουν matches ομως επειδη ως επι το πλειστον ειναι ελληνιδες απο κοκο δυσκολα

στο παρελθον εχω βρει πολυ καλυτερες εφαρμογες με ξενες που ηταν ελλαδα και ηταν κλασης ανωτερες και εμφανισιακα αλλα και προθυμες να κανουν κατι μαζι σου

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Στις μεγάλες πόλεις έχει μεγαλύτερη ζήτηση... Στα χωριά μια βόλτα στο στάβλο κ πηδ@ς όπως το 60

Εδω στα χωρια  ετσι και κλεψεις κατσικα.. ειναι σαν να του κλεβεις την ιδια του τη γυναικα   ... γιαυτο γινονται  οι σκοτωμοι στα χωρια   :) :) ....  ολα για μια κατσικα :) :) 

Δημοσ.

Οι περισσότερες είναι για τα μπάζα και οι ωραίες..... Το παίζουν πολύ ωραίες. 

Καρχιες που θέλουν λεφτά και γραμμές παντου. Ουστ. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω προκοπή με Tinder... To Facebook Dating θα μας σώσει αδέρφια insomniacs

Καθυστερεί όμως να έρθει στην Ευρώπη λόγω τεχνικών κολλημάτων με "προσωπικά δεδομένα".

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Olympus1 είπε

Οι περισσότερες είναι για τα μπάζα και οι ωραίες..... Το παίζουν πολύ ωραίες. 

Καρχιες που θέλουν λεφτά και γραμμές παντου. Ουστ. 

Ε ρε φίλε sorry κιόλας αλλά δεν στέκει αυτό που λες εκτός αν ζητάς πολλά χωρίς να αναρωτηθείς εσύ τι προσφέρεις ή είσαι σε πόλη που δεν ήμουν εγώ γιατί σε πόλεις όπου έβαλα εγώ tinder να δουλεύει δεν ήταν όλες για τα μπάζα 

Αυτό που πιστεύω συμβαίνει είναι ότι θες να σου κάτσει κάτι τέτοιο 

DOZB5hdW0AAG-Jn-842x1024.jpg

Που πιστεύω (κρίνοντας απο την φωτό σου αν ειναι δική σου)  είναι πέρα απο τα κυβικά σου για πολλούς λόγους (ειδικά μέσω tinder τώρα αν δουλεύετε μαζί σεζον ή κάτι τέτοιο κάτι ίσως μπορεί να γίνει αν ευθυγραμμιστούν τα φεγγάρια για πάρτι σου αλλά και πάλι τα ποσοστά δεν είναι υπερ σου ) και για να μην παρεξηγηθείς είναι πέρα και απο τα δικά μου (αν και η φωτό στο avatar δεν ειναι δική μου) 

και λες για τα μπάζα κοπέλες που βγαίνουν στο tinder κάπως έτσι 

coVQJBza.jpg

Που είναι περισσότερο στα κυβικά σου και η συγκεκριμένη (αν και είναι τυχαία public stock pic φωτογραφία) πίστεψε με μια χαρά σωματάκι έχει και παίζει να είναι και ναζιάρα  :P και επειδή έχει αυτό το λακάκι στο πιγούνι παίζει να έχει και θέματα αυτοπεποίθησης που είναι πάλι θετικό για να πετύχεις αποτέλεσμα :P  (βάσει εμπειρίας μου στο άθλημα το λέω :P )  

και τέσπα για να μην πιαστείς απο το λακάκι στο πιγούνι πχ μια άλλη αντίστοιχων κυβικών 

mdawt8ejsvf11.jpg

Όχι ότι δεν υπάρχουν ενδιάμεσα επίπεδα να επιλέξεις πχ

miktjz5esn841.jpgxtezbzpkof711.jpg

tvdfMbq.jpgRed-Knotted-Top-2_preview_jpeg_1024x10246afade6144c24652bd0b26b28b6642cc_1585599

αλλά βάζω αυτές σαν κάτω άκρο μη μπάζα που υποθέτω εσύ εννοείς ότι ειναι για τα μπάζα...

Δηλαδή η ταμπακέρα αυτου που θέλω να πω είναι ότι θες και τζάμπα θες και την μοντέλα και δεν αναρωτιέσαι γιατί να κάνει swipe εσένα η μοντέλα και όχι αυτόν ας πούμε 

7c12d947558d0d6ae38364955d10cb2a.jpg

Επεξ/σία από TopicStrarter
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...