Muhammad Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πιστεύετε ότι θα εμφανιστούν προσφορές από τους εμπόρους; Διαβάζω ότι στον χώρο του αυτοκινήτου ετοιμάζονται προσφορές μήπως και καλύψουν αυτή τη νεκρή περίοδο που διανύσαμε. Έχετε ακούσει κάτι; Πιστεύετε το καλοκαίρι θα είναι καλή περίοδος για αγορά;
mp123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Όχι. Απεναντίας το καλοκαίρι είναι που δεν κάνουν εκπτώσεις νομίζω.Δυο μέρες που έψαξα για μηχανή έκπτωση μόνο σε μετρητά κάνουν και όχι όλοι.Μερικοι έχουν και μοντέλα του 2018 αλλά δεν συμφαιρει από το να πάρεις το νέο μοντέλο.. Ψαξε καλύτερα στο car να βρεις προσφορές.Σε τι τύπο και κυβικά ψάχνεις ;
Muhammad Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, mp123 είπε Όχι. Απεναντίας το καλοκαίρι είναι που δεν κάνουν εκπτώσεις νομίζω.Δυο μέρες που έψαξα για μηχανή έκπτωση μόνο σε μετρητά κάνουν και όχι όλοι.Μερικοι έχουν και μοντέλα του 2018 αλλά δεν συμφαιρει από το να πάρεις το νέο μοντέλο.. Ψαξε καλύτερα στο car να βρεις προσφορές.Σε τι τύπο και κυβικά ψάχνεις ; ψήνομαι για το zontes T310 T1 καινούργιο (καλά δεν υπάρχει και μεταχ) ή κάτι αντίστοιχο. Λέω μήπως με τον ιο επωφεληθούμε και σε κανένα τομέα και γλιτώσουμε κανένα 100-200αρι Αγορά cash Γενικά δε θέλω μεταχ. Δε κάνανε εκπτώσεις άλλες φορές. Τώρα όμως είναι λίγο ειδική περίπτωση. Να μην ελπίζω ε; Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από Muhammad 1
mp123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Εγω θα έλεγα άσε τα ζοντες και μην βλέπεις πολυ ελληνικό you tube για vfm και λοιπές αηδίες εναλλακτικές να δώσουμε μια ευκαιρία στον κινέζο.Η φτήνια πάντα έρχετε πιο ακριβά.Στην κατηγορία αυτη εγω θα πήγαινα σε Suzuki vstrom 250 ..Ok έχει 9 άλογα πιο λίγα αλλά δεν θα πας για ραλλυ. Ποιοτητα κοιτά και μην τα κοιτάς καν τα ζοντες κλπ κινεζιες.Οτι και να κάνει 10 άλογα παραπάνω ένα ψεύτικο πράγμα είναι. 2
kage Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κάθε αντ.πος/διανομέας/έμπορος μπορεί να σ προσφέρει αλλά έξτρα + διαφ.τιμη.κυνηγανε διαφορετικά μπόνους πωλήσεων Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από kage
TechnoState Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mp123 είπε Εγω θα έλεγα άσε τα ζοντες και μην βλέπεις πολυ ελληνικό you tube για vfm και λοιπές αηδίες εναλλακτικές να δώσουμε μια ευκαιρία στον κινέζο.Η φτήνια πάντα έρχετε πιο ακριβά.Στην κατηγορία αυτη εγω θα πήγαινα σε Suzuki vstrom 250 ..Ok έχει 9 άλογα πιο λίγα αλλά δεν θα πας για ραλλυ. Ποιοτητα κοιτά και μην τα κοιτάς καν τα ζοντες κλπ κινεζιες.Οτι και να κάνει 10 άλογα παραπάνω ένα ψεύτικο πράγμα είναι. ... έχω Κινέζο στο γκαράζ (my2017). Επίσης έχουν περάσει αρκετές μηχανές απο τα χέρια μου. Πίστεψε με μόνο "Κινέζος" δεν είναι. Δοκίμασε πρώτα κ μετά κρίνε. ts, να κυνηγήσεις αυτό που σου αρέσει κ μπορείς. Η καλύτερη εποχή είναι συνήθως οι χειμερινοί μήνες. ...την είδαμε κ την ποιότητα στο v-strom650 (ευτυχώς το ξεφορτώθηκα έγκαιρα) : 2 φορές πηνία Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από TechnoState 2
mp123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, TechnoState είπε ... έχω Κινέζο στο γκαράζ (my2017). Επίσης έχουν περάσει αρκετές μηχανές απο τα χέρια μου. Πίστεψε με μόνο "Κινέζος" δεν είναι. Δοκίμασε πρώτα κ μετά κρίνε. ts, να κυνηγήσεις αυτό που σου αρέσει κ μπορείς. Η καλύτερη εποχή είναι συνήθως οι χειμερινοί μήνες. ...την είδαμε κ την ποιότητα στο v-strom650 (ευτυχώς το ξεφορτώθηκα έγκαιρα) : 2 φορές πηνία Το trk500 ( από ότι βλέπω ) δεν είναι κατηγορία t310.Δεν συγκρίνονται. Κινεζικά και τα δυο κατασκευή ,ιταλική εταιρία όμως η μια.( άλλωστε τα πιο πολλά μηχανάκια Κίνα φτιάχνονται γνωστο αυτό ) αλλά το t310 πολύ ψεύτικο .Δεν αξιζει να δώσει καποιοσ 4200 για να παρει τι ; Ζοντες ;
kleo1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 δεν είμαι ειδικός στα μηχανάκια, το συγκεκριμένο το έχω δει και έχω ανέβει πάνω. πολύ πλαστικούρα πάντως, δε μου άρεσε. αλλά από την άλλη μιλάμε για 4200€ (κάπου εκεί) Με τόσα λεφτά τι παίρνεις; Άλλοι πουλάνε παπάκια σε αυτά τα λεφτά. το vstrom 250 που αναφέρθηκε κοστιζει +1000€. Δηλαδή το ζοντες δεν αξίζει τα ~4000€ και τα υπόλοιπα της ίδιας κατηγορίας αξίζουν τα +1000€ και +2000€. Μη μιλήσουμε για κάτι σκουτερ 300 με τιμή 6000€. Δηλαδή αυτά αξίζουν επειδή γράφουν yamaha; Πόσο έπρεπε να κοστιζει το ζοντες; 500€; ή και τόσο να κόστιζε πάλι θα το απορρίπταμε; Γενικά μπορεί να μην είναι και ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αλλά μιλάμε πάντα σε σχέση με την τιμή. αν είχαν όλα τα μηχανάκια την ίδια τιμή ίσως δε θα πουλούσε τίποτα.
mp123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Το συγκεκριμένο που αναφέρθηκε το πολύ 3500.Μαζι φυσικα με λάστιχα της προκοπής.
zeniath Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Αντί για Zontes αν σε παίρνει να δώσεις +1000 ακόμα πας σε MT-03 χωρίς πολλά πολλά. Βέβαια ειναι naked όχι ADV που αναφέρθηκε το 310 Τ1
silotx Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το mt-03 , mt-125 του 2020 αν θες καινούργια είναι πολύ ανώτερες επιλογές για πόλη, το adventure τι ακριβώς θα το κάνεις στην Αθήνα? και πιστεύεις ότι με το T310 ειδικά με τα λάστιχα που φοράει θα σε βγάλει offroad? Αν πέσει τα κάγκελα που έχει θα κρατήσουν? Δεν νομίζω. Τα φθηνά zontes , benelli δεν είναι σάπια μηχανάκια που λένε πολλοί , γενικά πλέον εν έτη 2020 δεν υπάρχει σάπιο μηχανάκι αλλά στοχεύουν ποιο πολύ σε ψευτοεμφάνιση και εντυπωσιασμό και από ποιότητα πέφτουν και θέλουν αρκετά μαζέματα σε σε σχέση με ιαπωνικά αν και αυτά δεν φτιάχνονται στην Ιαπωνία πλέον προφανώς έχουν όμως καλύτερο quality control και ανταλλακτικά. Υπάρχει και το ερώτημα της μεταπώλησης , άλλη τιμή θα πιάσει ένα Yamaha Honda σαν στο car μετά από κάποια χρονάκια άλλη ένα zontes , benelli καλώς η κακώς. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από silotx
SakafliaC Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Όταν λες zontes ή κάτι αντίστοιχο εννοείς κάτι αντίστοιχο στα φράγκα ή στο στυλ mini adv? Γιατί παίζει το 390 Αdv της ΚΤΜ που είναι 10 κλάσεις πάνω απ ότι έχει αναφερθεί, αλλά ανεβαίνεις οικονομικά.
ScooterSuzas Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 η καλύτερη εποχή για αγορά μότο ειναι παραμονές αλλαγής του έτους που θέλουν να γλυτώσουν τα τέλη της επόμενης χρονιάς οι έμποροι επίσης έχουν έξοδα παραπάνω από το δώρο των υπάλληλων οπότε κάνουν γενναίες προσφορές
ritchie77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 44 λεπτά πριν, ScooterSuzas είπε η καλύτερη εποχή για αγορά μότο ειναι παραμονές αλλαγής του έτους που θέλουν να γλυτώσουν τα τέλη της επόμενης χρονιάς οι έμποροι επίσης έχουν έξοδα παραπάνω από το δώρο των υπάλληλων οπότε κάνουν γενναίες προσφορές ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα