tselos1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλησπερα σας,εχω ενα θεμα και δεν μπορω να βγαλω ακρη! Ειμαι κατοχος ενος mini pc το οποιο εχει ενσωματομενο σκληρο στην μητρικη!Ειδα οτι παιρνει επεκταση δισκου και ειπα να βαλω win 10 σε εναν ssd και να τον βαλω για να τρεχει πιο γρηγορα!Παρολο που τον διαβαζει στην επιφανεια εργασιας δεν τον βλεπει στο boot στο bios!Επισης στο bios δεν εχει επιλογη για sata ahci/ide!Υπαρχει λυση να bootαρει απο τον ssd ή οχι; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που περιγράφεις πριν λίγες μέρες με έναν ssd samsung 860 Evo 250 GB. Δεν ξέρω άμα έχεις την ίδια μάρκα, πάντως εμένα λύθηκε το πρόβλημα όταν έκανα update το firmware με το Samsung Magician Software.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Οχι ειναι king fast,σε τι pc πηγες να το βαλεις;εγω σε ενα beelink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Όχι σε νορμάλ midi tower. Ίσως η περίπτωση σου να είναι διαφορετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στο bios δεν εχει κάπου boot priority ή boot order? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Πόσο παλιό είναι το miniPC ; Εκτός του σκληρού δίσκου, ίσως αναβάθμιση μπορεί να θέλει και το firmware της μητρικής. Σε πολύ παλιά μοντέλα με SATA I έπρεπε να περιορίσεις την ταχύτητα του σκληρού σε 1.5GB/s (με jumper στον σκληρό) για να μπορέσει να το δει το bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ειναι το beelink s1 8gb ram και 64 σκληρο Εχει boot priority απλα δεν το βλεπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δοκίμασες να βάλεις τον ssd σε άλλο pc ; Αν και πάλι δεν βγει ο boot manager είναι θέμα σκληρού η εγκατάστασης windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Σαν σκληρο μεσα στα windows τον βλεπω,στο bios δεν φαινεται πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εδώ φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Αν πας στο boot mode select τι επιλογες εχει? Αν πας στο boot option #1 και πατησεις εντερ τι βγαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 snbblp δεν φαινεται εκει crybal αν πατησω βγαζει ολα αυτα που φαινονται στη φωτο πιο πανω Στο boot option εχω legacy/uefi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tselos1986 είπε snbblp δεν φαινεται εκει crybal αν πατησω βγαζει ολα αυτα που φαινονται στη φωτο πιο πανω Μπες στο BBS priorities. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tselos1986 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Φιλε μου μεσα οταν μπω μου βγαζει μονο το σκληρο που εχει το συστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δοκιμασες να το αλλάξεις σε legacy? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα