Προς το περιεχόμενο

2 ερωτήσεις για ταμπλετ

papresa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι λέτε για αυτό το ταμπλετ; Το θέλω για την ηλικιωμένη μητέρα μου. Η οποία θα το χρησιμοποιεί μόνο για βιντεοκλήσεις και τίποτα άλλο.

Μπορώ να εγκαταστήσω στο τάμπλετ επαφές viber και messenger χωρίς κάρτα sim; Το messenger μπορείς ακόμη να το εγκαταστήσεις χωρίς facebook;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2020 στις 8:55 ΜΜ, papresa είπε

Τι λέτε για αυτό το ταμπλετ; Το θέλω για την ηλικιωμένη μητέρα μου. Η οποία θα το χρησιμοποιεί μόνο για βιντεοκλήσεις και τίποτα άλλο.

Μπορώ να εγκαταστήσω στο τάμπλετ επαφές viber και messenger χωρίς κάρτα sim; Το messenger μπορείς ακόμη να το εγκαταστήσεις χωρίς facebook;

Δεν ανοίγει το λινκ. 

Αλλά το 99% των τάμπλετ λειτουργεί με WiFi , οπότε απο τη στιγμή που θα το συνδέσεις με το WiFi του σπιτιού δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για τις επαφές viber δε νομίζω. Δεν έτυχε ομως να περάσω viber σε τάμπλετ ποτε.

Το messenger λειτουργεί και χωρίς να έχεις facebook , ναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Τελικά παρήγγειλα το Alcatel 1T 10,1", αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Viber. Ενώ το σήμα WiFi είναι περίπου μισό δεν έχει καθόλου καλή ποιότητα βιντεοκλήσεων. Ενώ το messenger καμπάνα. Τι να κάνω που έχει η μάνα μου κάποιες επαφές μόνο Viber;

Κατα πρώτον παίρνεις το ταμπλετ και το δοκιμαζεις πανω απο το router(full σήμα δλδη), εαν δουλεύει σωστα κοιταζεις να ενισχύσεις το σήμα στον χώρο που βρίσκετε.

Εαν οχι και συνεχιζει να μην δουλεύει σωστα κάνε κάνα uninstall/update κοκ.

Υ.γ Στον ίδιο χώρο με το κινητό σου το Viber δουλεύει σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...