Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το Xiaomi Redmi Note 5A, το οποίο με έχει εξυπηρετήσει τίμια για όσο καιρό το έχω και συνεχίζει να με εξυπηρετεί. Λόγω της φύσης της εργασίας μου σκέφτομαι να το αναβαθμίσω και να πάω πάλι σε κάποιο Xiaomi με MIUI, μιας και με έχει βολέψει το OS. Θέλω να διαθέσω από 150 ευρώ και κάτω, και τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι:

• 3GB/32GB τουλάχιστον
  • μπαταρία που να βγάζει μία ημέρα, με 4G και WiFi μόνιμα ανοιχτά, χωρίς παιχνίδια και "normal" χρήση
  • 5Ghz WiFi
  • η κάμερα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα
  • η οθόνη να είναι όσο μικρότερη γίνεται (δύσκολο πράγμα πλέον το ξέρω), για να είναι βολικό στη χρήση
  • να έχει jack ακουστικών 😁
  • design/υλικό κατασκευής δεν με απασχολούν ιδιαίτερα

Με αυτά τα κριτήρια βρήκα το Xiaomi Redmi Note 8 και μάλιστα στα 4GB/64GB. Μιας και η τωρινή συσκευή μου δουλεύει ικανοποιητικά και δεν υπάρχει κάποια βιασύνη, είναι καλή επιλογή; Είναι η περίοδος κατάλληλη για την αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου; Γενικά δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις και είναι κρίμα σε μία βδομάδα πχ. να βγει το καινούργιο μοντέλο και να πέσει η αξία του συγκεκριμένου. Οποιαδήποτε άποψη είναι ευπρόσδεκτη.

Τέλος, έχετε κάνει χρήση του έξυπνου καλαθιού του skroutz, μείνατε ευχαριστημένοι;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.skroutz.gr/s/20874941/Xiaomi-Redmi-Note-8T-64GB.html

και αυτό είναι καλή επιλογή έχει και nfc, θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς.

Όντως, και η διαφορά στην τιμή είναι αμελητέα. Οι μόνες διαφορές που βρήκα είναι το nfc που ανέφερες, και ότι το 8T είναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις (ενδέχεται να είναι λάθος του gsmarena, μιας και οι συσκευές μοιάζουν ίδιες).

Επίσης να προσθέσω ότι προϋπόθεση αποτελεί και υποστήριξη διπλής SIM και ακόμα καλύτερα και SD κάρτας ταυτόχρονα. Από ό,τι έχω δει στο gsmarena, πληρεί την προϋπόθεση. Μπορείς κάποιος κάτοχος να επιβεβαιώσει;

Επεξ/σία από m4is
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-redmi-note-8,xiaomi-redmi-note-8t

ίδια τηλέφωνα είναι, όντος λίγο μεγαλύτερο το 8τ, να ξέρεις το 8τ έχει nfc δεν έχει LED Ειδοποιήσεις αγόρασε αυτό που σε καλύπτει , αν δεν χρειαζεσε nfc παρε το απλό που έχει LED Ειδοποιήσεις

Ευχαριστώ φίλε μου! Σημαντική η παρατήρηση σου, μιας και με ενδιαφέρει το LED ειδοποίησης.

• Like 1
Δημοσ.

Στο είπα για να μην ψάχνεσαι μετά, εγώ δε δουλεύω π.χ  nfc θα προτιμούσα LED Ειδοποιήσεις. Καλορίζικο θα το ευχαριστηθείς και με την χρήση gcam θα βγάζεις τέλειες φωτο.

Δημοσ.

Εφοσων εισαι ευχαριστημενος με το miui ->

Μονο note 8 μέχρι τα 150 ευρώ, εαν θα ήθελες να κανεις υπέρβαση θα μπορούσες να δεις κ το note 8 pro στα ~190ευρω που έχει 6gb ram και περιπου 50% πιο γρήγορο επεξεργαστη.

Δημοσ.

Γενικά αυτήν την περίοδο τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει κατα πολύ οι τιμές σε κάποια κινητά της Xiaomi σε αυτό το εύρος τιμής που κοιτάτε. Το Note 8 είναι από τα λίγα κινητά που δεν άλλαξε η τιμή του. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...