Προς το περιεχόμενο

Ti kinhto na agorasw?

Teacher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia euxaristw poly gia tis idees sas. Epeidh kapote eixa nokia 6110 kai deinopa8hsa apo thn Alpha Copy, eipa na mhn ksanaparw nokia. Skeftomai omws tis protaseis gia to 8210 kai den kserw ti na kanw twra.

Δημοσ.

Οκ!!!! Δεν μένω Αθήνα!!Αλλά από ότι έχω ρωτήσει η προσφόρα που λες πρέπει να είναι από τα ΕΜΟΤΙΟΝ.Το κακό είναι οτί δεν έχω ούτε πιστωτική κάρτα!!!<BR>Πάντως thanx που απάντησες!!!<BR>

Δημοσ.

Den eiparxoun pleon epidotiseis stin Panafon. Pare oti prolabeis me Cosmote an 8es kai syndesh giati einai teleftaies meres kai se afth... H dikh mou protash einai 6210 anepifilakta<P>Filika, Greg

Δημοσ.

Το χτύπησα σήμερα από Γερμανό με Cosmote φυσικά!!! smile.gif smile.gif smile.gif cool.gif<BR>Πέρασα σήμερα και από Elephant και Emotion έτσι πληροφοριακά και μου είπανε κάτι τιμές με σύνδεση Panafon έπαθα την πλάκα μου! shocked.gif<BR>Μάλιστα στο Elephant μου είπανε ότι όλες οι εταιρίες σταμάτησαν να δίνουν επιδοτήσεις.Στο Γερμανό μου είπανε ότι για κανενά μήνα θα δίνει ακόμα ο ΟΤΕ μετά τέρμα!!<BR>Οπότε τρέχτε!!!!!!<P>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...