Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Νομιζω ηρθε ο καιρος επιτελους να παρει ενα σοβαρο κινητο. Στην αρχη την ειχα αγορασει ενα doogee το οποιο αντεξε κατι μηνες, μετα ενα Honor το οποιο ηρθε ελαττωματικο και μετα πηρε το μεταχειρισμενο g2 του αδερφου της. Τωρα ειναι παλι με το μεταχειρισμενο g4 του αδερφου της, αλλη η μπαταρια δεν βγαζει ουτε μιση ημερα. Τα λεφτα δεν ειναι το προβλημα, αλλα δεν νομιζω οτι θα χρειαστει κινητο που κοστιζει παραπανω απο 500 ευρω. Κοιτουσα για μεταχειρισμενο Oneplus 7t, το οποιο ειναι κορυφη. Το βρισκω στα 450 μεταχειρισμενο απο Ελλαδα και ιδια τιμη περιπου καινουριο απο Κινα. Πιστευω στα 400 ευρω θα ηταν κορυφαιο VFM. Επισης αρκετα καλο ειναι και το Realme X2 pro στα ιδια λεφτα περιπου. Τυχαια εχθες επεσε στο ματι μου το LG G8S. Στα 370 ευρω με τα ιδια χαρακτηριστικα με τα προηγουμενα, χωρις να εχει 90Hz οθονη. Απο τα λιγα που διαβαζω εχει καλυτερη φωτογραφια,βιντεο και ηχο. Επισης καλυτερη αντοχη απο νερο,σκονη και πεσιματα. Μπονους οτι εχει 3,5jack. Επισης τα τελευταια χρονια ειναι με LG, οποτε εχει συνηθισει και το λογισμικο της. Το μονο αρνητικο εαν μπορουσε να το πει κανεις, ειναι οτι δεν μπορει να γινει root και δεν υπαρχουν custom roms, αλλα αυτο δε νομιζω να την απασχολει, αρνητικο για εμενα θα ελεγα περισσοτερο οτι ειναι. Επειτα ειδα οτι στα ιδια λεφτα υπαρχουν και τα Honor 20, Huawei P30 και αρκετα ακομα, οποτε πλεον εχω μπερδευτει.. Τι μας ενδιαφερει; Αντοχη στο χρονο, να παιρνει Updates και καλη υποστηριξη απο την εταιρια, σχετικη αντοχη στις πτωσεις, καθως εχουμε μωρο παιδι. Σχετικα καλη φωτογραφια/βιντεο και καλη μπαταρια. Αλλη λυση θα ηταν να παρει το oneplus5 που εχω και να αγορασω εχω καινουριο κινητο, το εχει ζητησει και η ιδια, αλλα δεν θελω παλι να ειναι με μεταχειρισμενο κινητο 2ετιας+. Αξιζει ενα καινουριο, εστω μεταχειρισμενο ενος μηνα κινητο και αυτη! Ακουω προτασεις!
wolfskinn Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Όπως ειπε και ενας αλλος σε αλλο thread, για κατι τετοιες περιπτωσεις βγηκε το νεο iphone SE. Αν δεν θες ios εγω θα κοιταζα απο bestprice p30 και p30pro.
Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, wolfskinn είπε Όπως ειπε και ενας αλλος σε αλλο thread, για κατι τετοιες περιπτωσεις βγηκε το νεο iphone SE. Αν δεν θες ios εγω θα κοιταζα απο bestprice p30 και p30pro. Δλδ τι περιπτωσεις; Για χαζοκοριτσα; Τo ios ειναι μονο για tablet καλο φιλε μου.. Και το SE εχει μικρη οθονη. Το g4 που εχει ειναι στις 5.5". Δεν υπαρχει πισωγυρισμα.
wolfskinn Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Luxx είπε Δλδ τι περιπτωσεις; Για χαζοκοριτσα; Τo ios ειναι μονο για tablet καλο φιλε μου.. Και το SE εχει μικρη οθονη. Το g4 που εχει ειναι στις 5.5". Δεν υπαρχει πισωγυρισμα. Μην σε ακουσει κανενα funboy της Apple γιαυτό που ειπες για το ios, γιατί θα βγαλει φλυκταινες! 😜 Δεν ειπες για μέγεθος, οπότε ειπα να στο προτείνω... Όπως σου είπα και παραπάνω τότε, θα πήγαινα στο p30 ή p30pro
chios Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Το realme x2 pro είναι πολύ καλή περίπτωση έχει τα πάντα και πολύ καλή μπαταρία, και το lg πολύ καλό δεν θα το έπαιρνα λόγω μικρής μπαταρία. Κοίτα και mi9t Pro , p30. Εννοείται ότι το έκτρωμα se με την γελοία μπαταρία δεν το κοιτάς καν .
ronnie79 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Το lg g8 αρκετά καλό κινητό αλλά δεν έχει μεγάλη μπαταρία. Γράφουν όμως Είναι ικανοποιητική για την χωρητικοτητα της Εφόσον έχει lg θα γνωρίζει πόσες ενημερώσεις δίνει η εταιρία Mi9t pro δύσκολα να βρεθεί τώρα σε λογική τιμή
Luxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πριν απο λιγες ωρες εβγαλαν με κουπονι απο banggood το Oneplus 7t στα 415! Ψηνομαι ασχημα, μη σου πω και για εμενα! Αλλα θα αντισταθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα