Redreck Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Χαιρετε Λοιπον προκειται να παρω την πρωτη μηχανη μου με συμπλεκτη και να πω την αληθεια τρεμω λιγο στην ιδεα του συμπλετη γιατι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε. Μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας και καποια κολπα για να τον μαθω ευκολα γιατι ακουω απο πολλους αλλα δεν ξερω τι να πιστεψω πχ Εχω ακουσει να λενε οτι για να κατεβασεις ταχυτητα δεν χρειαζεται να πατας συμπλεκτη ενω αλλοι λενε το αντιθετο και ετσι δεν ξερω τι να πιστεψω Καθε οδηγια που θα μου δωσετε ειναι ευπροσδεκτη Ευχαριστω προκαταβολικα!
Fubar.gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Redreck είπε Εχω ακουσει να λενε οτι για να κατεβασεις ταχυτητα δεν χρειαζεται να πατας συμπλεκτη ενω αλλοι λενε το αντιθετο και ετσι δεν ξερω τι να πιστεψω Μπορείς να ανεβάσεις ταχύτητα χωρίς να πατήσεις συμπλέκτη, υπο προυποθέσεις. Για αρχή μάθε να τον χρησιμοποιείς κανονικά.
Redreck Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Εχεις να μου παραθεσεις καποιο βιντεο η καποιες συμβουλες να μου δωσεις?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Η χρήση του συλλέκτη δεν μαθαίνετε, απλα με την χρήση γίνεται συνήθεια. 1
NinjACake Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Θα πας να βγαλεις διπλωμα. Θα στα πει ο εκπαιδευτης. Ουτε βιντεο ουτε τιποτα. Και ναι ο συμπλεκτης χρειαζεται εκτος αν εχει quick shifter που δεν νομιζω. Αλλα κ να εχει παλι χρειαζεται ο συμολεκτης. Μεγαλο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα