logokrimenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πως θα μπορούσα να δω κάποια ενδεικτική "λίστα" με τα επιτόκια που δίνουν οι τράπεζες για δάνειο αγοράς αυτοκινήτου? Με τον πανικό που επικρατεί, είναι δύσκολο να παρω σβάρνα τις τράπεζες και να ρωτήσω. Ενδιαφέρομαι για μεχρι 10.000€ έχοντας ετήσιο εισόδημα περι τα 25.000€ (23 κατι για την ακρίβεια). Θεωρώ οτι μπορώ να το πάρω με σχετική άνεση, αλλά θέλω να μαθω τι παίζει. Μια καλή επιλογή θα ήταν η τράπεζα στην οποία εχω την μισθοδοσία μου (Alpha Bank) αλλα στo site δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία
tasanton Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αν ψάξεις στο internet θα βρεις πληροφορίες. Ένα γενικότερο άρθρο εδώ: https://blog.spotawheel.gr/pws-na-pareis-daneio-autokinitou/ Πάντως μην το έχεις σίγουρο το δάνειο αυτού του ύψους με το εισόδημα που έχεις. Βασικά και να το πάρεις, αναλαμβάνεις ρίσκο. 1
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Πως θα μπορούσα να δω κάποια ενδεικτική "λίστα" με τα επιτόκια που δίνουν οι τράπεζες για δάνειο αγοράς αυτοκινήτου? Με τον πανικό που επικρατεί, είναι δύσκολο να παρω σβάρνα τις τράπεζες και να ρωτήσω. Δεν νομίζω ότι οι τράπεζες δίνουν σε ιδιώτη δάνειο για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, κάτι τέτοιο μόνο μέσω κάποιου εμπόρου μπορεί να γίνει, οπότε σε έμπορο πρέπει να απευθυνθείς. Και όχι, δεν έχω δει κάποια "λίστα" με επιτόκια για δάνειο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. 1 1
agnostos13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Πως θα μπορούσα να δω κάποια ενδεικτική "λίστα" με τα επιτόκια που δίνουν οι τράπεζες για δάνειο αγοράς αυτοκινήτου? Με τον πανικό που επικρατεί, είναι δύσκολο να παρω σβάρνα τις τράπεζες και να ρωτήσω. Ενδιαφέρομαι για μεχρι 10.000€ έχοντας ετήσιο εισόδημα περι τα 25.000€ (23 κατι για την ακρίβεια). Θεωρώ οτι μπορώ να το πάρω με σχετική άνεση, αλλά θέλω να μαθω τι παίζει. Μια καλή επιλογή θα ήταν η τράπεζα στην οποία εχω την μισθοδοσία μου (Alpha Bank) αλλα στo site δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία Αν πας για καινούριο θα πάρεις αναγκαστικά το επιτόκιο που προσφέρει ο έμπορος. Αν πας για μεταχειρισμένο αν επιλέξεις ιδιώτη θα υπολογίσεις το επιτόκιο του καταναλωτικού αν βρεις έμπορο που συνεργάζεται με τράπεζα θα πάρεις κάτι καλύτερο αλλά με προκαταβολή και παρακράτηση. Επίσης όσο περισσότερες δόσεις βάζεις τόσο πιο πιθανό είναι να το πάρεις. 1
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 https://www.alpha.gr/el/idiotes/daneia/katanalotika/upologistes-katanalotikon-daneion/new-metron-ariston-misthodotoumenoi Καταναλωτικο παιρνεις σαν ιδιωτης,δεν τους ενδιαφερει αν ειναι για αυτοκινητο. Για το ποιο ποσο θα σου εγκρινουν αποφασιζουν αυτοι,συμφωνα με το εισοδημα σου,τα εξοδα βασει οικογενειακης καταστασης και αλλων δανειων κλπ
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, georgekz750 είπε https://www.alpha.gr/el/idiotes/daneia/katanalotika/upologistes-katanalotikon-daneion/new-metron-ariston-misthodotoumenoi Καταναλωτικο παιρνεις σαν ιδιωτης,δεν τους ενδιαφερει αν ειναι για αυτοκινητο. Για το ποιο ποσο θα σου εγκρινουν αποφασιζουν αυτοι,συμφωνα με το εισοδημα σου,τα εξοδα βασει οικογενειακης καταστασης και αλλων δανειων κλπ Στο συγκεκριμένο καταναλωτικό όχι, δεν τους ενδιαφέρει τι θα το κάνεις, με τη διαφορά ότι θα επιβαρυνθείς με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο από όσο έχει το δάνειο αυτοκινήτου, για την ακρίβεια 11,50%.
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Στο συγκεκριμένο καταναλωτικό όχι, δεν τους ενδιαφέρει τι θα το κάνεις, με τη διαφορά ότι θα επιβαρυνθείς με πολύ μεγαλύτερο επιτόκιο από όσο έχει το δάνειο αυτοκινήτου, για την ακρίβεια 11,50%. Για αγορα αυτοκινητου δεν βρηκα κανενα προιον που μπορεις να πας σαν ιδιωτης και να το παρεις. Υποθετω οτι μονο μεσω εμπορων βγαινει.
agnostos13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, georgekz750 είπε Για αγορα αυτοκινητου δεν βρηκα κανενα προιον που μπορεις να πας σαν ιδιωτης και να το παρεις. Υποθετω οτι μονο μεσω εμπορων βγαινει. Σωστά
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, georgekz750 είπε Για αγορα αυτοκινητου δεν βρηκα κανενα προιον που μπορεις να πας σαν ιδιωτης και να το παρεις. Υποθετω οτι μονο μεσω εμπορων βγαινει. Το ίδιο ακριβώς έγραψα και εγώ λίγα post πιο πάνω: 6 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν νομίζω ότι οι τράπεζες δίνουν σε ιδιώτη δάνειο για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, κάτι τέτοιο μόνο μέσω κάποιου εμπόρου μπορεί να γίνει, οπότε σε έμπορο πρέπει να απευθυνθείς.
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Το ίδιο ακριβώς έγραψα και εγώ λίγα post πιο πάνω: Αρα το υψηλο επιτοκιο του καταναλωτικου ειναι μονοδρομος.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, georgekz750 είπε Αρα το υψηλο επιτοκιο του καταναλωτικου ειναι μονοδρομος. Δεν ξέρω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αλλά πιστεύω πως κάνεις λάθος, εγώ θα έλεγα πως μονόδρομος είναι η μεσολάβηση κάποιου εμπόρου.
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα αλλά πιστεύω πως κάνεις λάθος, εγώ θα έλεγα πως μονόδρομος είναι η μεσολάβηση κάποιου εμπόρου. Αν θελει να αγορασει απο εμπορο,προφανως θα του προτεινει ο εμπορος τη συνεργαζομενη τραπεζα του. Αν ομως θελει να εχει διαθεσιμα λεφτα για αγορα απο ιδιωτη (ή εισαγωγη απο αλλη χωρα οπως κανουν πλεον αρκετοι),δεν βλεπω αλλον τροπο (χωρις υποθηκες,παρακρατησεις κλπ). Φανταζομαι οτι αν ειχε ρωτησει καποιον εμπορο δεν θα εκανε τωρα ο ανθρωπος την προσωπικη του ερευνα για δανεισμο απο τραπεζες,μιας και θα του ειχε δωσει τις πληροφοριες ο εμπορος.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, georgekz750 είπε Αν θελει να αγορασει απο εμπορο,προφανως θα του προτεινει ο εμπορος τη συνεργαζομενη τραπεζα του. Αν ομως θελει να εχει διαθεσιμα λεφτα για αγορα απο ιδιωτη (ή εισαγωγη απο αλλη χωρα οπως κανουν πλεον αρκετοι),δεν βλεπω αλλον τροπο (χωρις υποθηκες,παρακρατησεις κλπ). Φανταζομαι οτι αν ειχε ρωτησει καποιον εμπορο δεν θα εκανε τωρα ο ανθρωπος την προσωπικη του ερευνα για δανεισμο απο τραπεζες,μιας και θα του ειχε δωσει τις πληροφοριες ο εμπορος. Ε οκ, αν πιάσεις την ακραία (μην πω ανύπαρκτη) περίπτωση της εισαγωγής από άλλη χώρα χωρίς να έχει μετρητά, και χωρίς τη μεσολάβηση εμπόρου, τότε σαφώς και το δάνειο αυτοκινήτου δεν αποτελεί επιλογή. Για αγορά από ιδιώτη εδώ, μια χαρά γίνεται να μεσολαβήσει έμπορος ώστε να βγει δάνειο αυτοκινήτου. Επίσης δεν θα μπω στον κόπο να φανταστώ τίποτα, τα σχόλια που έκανα περιορίστηκαν πάνω σε αυτά που έγραψε.
georgekz750 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 51 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε οκ, αν πιάσεις την ακραία (μην πω ανύπαρκτη) περίπτωση της εισαγωγής από άλλη χώρα χωρίς να έχει μετρητά, και χωρίς τη μεσολάβηση εμπόρου, τότε σαφώς και το δάνειο αυτοκινήτου δεν αποτελεί επιλογή. Για αγορά από ιδιώτη εδώ, μια χαρά γίνεται να μεσολαβήσει έμπορος ώστε να βγει δάνειο αυτοκινήτου. Επίσης δεν θα μπω στον κόπο να φανταστώ τίποτα, τα σχόλια που έκανα περιορίστηκαν πάνω σε αυτά που έγραψε. Νομιζω ημουν πολυ στοχευμενος στην απαντηση. Ζητησε ο ανθρωπος στοιχεια για δανειο απο την alpha που εχει μισθοδοσια,και του εβαλα το λινκ της alpha για μισθοδοτουμενους. Τους εμπορους δεν τους εβαλα εγω στη συζητηση. Απο κει και περα αυτος ξερει απο που θα αγορασει.
Joshua21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, georgekz750 είπε Νομιζω ημουν πολυ στοχευμενος στην απαντηση. Ζητησε ο ανθρωπος στοιχεια για δανειο απο την alpha που εχει μισθοδοσια,και του εβαλα το λινκ της alpha για μισθοδοτουμενους. Τους εμπορους δεν τους εβαλα εγω στη συζητηση. Απο κει και περα αυτος ξερει απο που θα αγορασει. 1 ώρα πριν, georgekz750 είπε Για αγορα αυτοκινητου δεν βρηκα κανενα προιον που μπορεις να πας σαν ιδιωτης και να το παρεις. Υποθετω οτι μονο μεσω εμπορων βγαινει. Ok.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα