Προς το περιεχόμενο

Ποτε ξανα χωρις insomnia τοσο καιρο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι? Αφού το site έχει έτσι κι αλλιώς πολύ κίνηση, γιατί δεν βάζετε διαφημίσεις ώστε με τα έσοδα να μπει το site σε έναν αξιόπιστο provider και να μην υπάρχουν προβλήματα? Δεν νομίζω ότι θα πειράξουν κανέναν από τους χρήστες 1-2 διαφημίσεις...... Εντάξει, δεν λέω να γίνει και in.gr που το έχουν πήξει στη διαφήμιση.......

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(γυναίκα είναι στη μέση)

Έεεεεεεεμπαινεεεεεε!

sc

Παρόλη την μυωπία μου έχω Opera και Ctrl+Wheel=Zoom...

Η τιμωρία σου θα είναι παραδειγματική... Θα σε βάλω σε ένα δωμάτιο με είκοσι PC' date=' ένα χρηματοκιβώτιο και μια βιβλιοθήκη... Στην βιβλιοθήκη θα είναι όλα τα software που χρειάζεσαι έτσι ώστε [b']να στύσεις σε όλα τα PC λειτουργικό και εφαρμογές...[/b]

Περιττό βέβαια να σου πω ότι στο απόρθυτο χρηματοκιβώτιο θα είναι κλειδωμένη η unattended έκδοση των XP... :twisted: :twisted: :twisted:

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Έλα ρε Jaco,δεν του είπες τι θα βάλεις στην είσοδο του χρηματοκιβωτίου:Ένα πιπινάκι μισοξεβρακωτούλι και το κλειδί όλοι ξέρουμε που θα το έχει κρύψει.... :D

Δημοσ.

Η μεταφορά τελικά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής και για αυτό δεν ήταν εφικτή η σύνδεση στο site. Βέβαια χρειάστηκε 1 ώρα να γίνει και όχι μια εβδομάδα :(

Δυστυχώς η πολιτική του Host που βρίσκεται η Insomnia είναι να "ρίχνει" ολόκληρο το site χωρίς να ενημερώσει πρώτα, για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές. 'Ετσι δεν έχω τη δυνατότητα να δημοσιεύσω μια ανακοίνωση έτσι ώστε να ξέρετε τι πρόκειται να γίνει ,για ποιό λόγο και το κυριότερο ,για το χρόνο που θα χρειαστεί.

Μέσα στο χρόνο θα χρειαστεί να μετακομίσουμε σε δικό μας server οπότε όλα αυτά τα προβλήματα θα εξαλειφθούν. Σίγουρα θα προστεθούν καινούρια αλλά τουλάχιστον θα έχουμε εμείς τον έλεγχο της κατάστασης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...