Προς το περιεχόμενο

Ποτε ξανα χωρις insomnia τοσο καιρο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βδομάδα τώρα είμαι χωρίς dsl (α ρε άτιμε οτε...) και χωρίς την Insomnia...

Μπορεί κανείς να φανταστεί μεγαλύτερο κακό?

(Το ένα έφτιαξε....ελπίζω και το άλλο απο Δευτέρα να είναι οκ...)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και να σκεφτητε οτι Τεταρτη,Πεμπτη και Παρασκευη ειχα παρει αδεια να ευχαριστηθω την insomnia...Μαι ανακοινωση στο..."θυγατρικο" μπλα-μπλα θα βοηθουσε.Το εχει κανει παλια ο paredwse. :D :D

Δημοσ.

Welcome back.

Εγώ θα προχωρήσω σε ριζοσπαστικές λύσεις απο εδώ και πέρα.

1ον Δεν θα ξανακάνω disk cleanup αν δεν σιγουρευτώ οτι το site δεν έχει πρόβλημα.

2ον Θα προχωρήσω σε capture σελίδων, ωστε και κάτω να είναι (το site) , να έχω την ψευδαίσθηση, οτι είναι online -για να μην πω οτι την συγκεκριμένη περίοδο η αρχική σελίδα θα είναι wallpaper-.

3ον Θα κάνω αυξημένες συνεδρίες με "Ανώνυμους" κάθε είδους.

Πέρα απο πλάκα πάντως. έγινα μέλος απο παρότρυνση πρώην συνάδελφου - να είναι καλά - και από τότε, αν είναι το site κάτω, ο χρόνος που είμαι μέσα, είναι τουλάχιστον το 1/4, απο όταν τα πράγματα είναι καλά.

PS Ο Γιάννης, έχει δίκιο. Μία ανακοίνωση, ίσως να αποτρέψει πολλούς απο την αυτοκτονία.

Δημοσ.

αν είναι το site κάτω, ο χρόνος που είμαι μέσα, είναι τουλάχιστον το 1/4, απο όταν τα πράγματα είναι καλά

Welcome back!

Και εγώ να συμφωνήσω με μερικούς από τους προλαλήσαντες. Θα ήταν καλύτερα αν εμφανιζόταν μια ενημερωτική σελίδα και όχι αυτό το #*!)μήνυμα με το myacen. Ίσως με κάποιο redirection ....

Εγώ είδα τα posts άλλων φίλων insomniacs στο Myphone και καθησύχασα.

Δημοσ.
to ti egeine to perigrafei o hal sto main page!

Που ακριβώς βρίσκεται αυτό το post του hal? Εγώ και μετά από search στις δημοσιεύσεις του για τις 24/4/04, βρήκα μόνο μία που αφορά το section του κινηματογράφου... :?

Δημοσ.
to ti egeine to perigrafei o hal sto main page!

Που ακριβώς βρίσκεται αυτό το post του hal? Εγώ και μετά από search στις δημοσιεύσεις του για τις 24/4/04' date=' βρήκα μόνο μία που αφορά το section του κινηματογράφου... :?[/quote']

Στην κεντρικη σελιδα και οχι στο forum

3o στη σειρα τωρα.

http://www.insomnia.gr

:D :D :D

Δημοσ.

dear god:P

ειμαστε πολλοι ε?:P

κουραγιο!

οπως φυσικα γνωριζετε, υπαιτιος για την ολη κατασταση ηταν ο παρεδωσιανος σκυλος ο οποιος πηρε 7ημερη αδεια για να εξασκησει το δικαιομα του να ειναι χνουδωτος γλυκουλης τρικεφαλος σκυλος

• Super Moderators
Δημοσ.
[...'] το δικαιομα του να ειναι χνουδωτος γλυκουλης τρικεφαλος σκυλος

Γουφ! :lol:

Δημοσ.

Ως γνωστόν ότι πέφτει ξανασηκώνεται πιο δυνατό και πιο σκληρό...!!! :D

Ξανά λοιπόν στην δράση... post-άρετε...!!!

Δημοσ.
Ως γνωστόν ότι πέφτει ξανασηκώνεται πιο δυνατό και πιο σκληρό...!!! :lol:

Μόλις καταλάβατε ΟΛΟΙ γιατί τα post του "Mr Jaco" μειώθηκαν δραματικότατα τον τελευταίο καιρό, από τα λεγόμενα του :lol: :lol: :lol: . (γυναίκα είναι στη μέση)

Έεεεεεεεμπαινεεεεεε!

sc

Δημοσ.

Ήταν λίγο βαρύ αυτή τη φορά.

ΤΟ θετικό για εμένα ήταν ότι έγινα κάτοχος ενός MPx200 και ασχολήθηκα με αυτό.

Αλλά και πάλι στο 2ο PC έχω αρχική το Insomnia και μου κακοφαινόταν. μία page not found, μία η άλλη βλακεία του Host κλπ κλπ.

Welcomeback.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...