Dreamstorm Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Πάντως οι συμβίες μας θα τη χαρήκανε κάργα αυτή τη βδομάδα-lol.... χαχαχα...διάλογος με την κοπέλα μου: Μπα,μπα....πως και δεν ασχολείσαι με το pc; ε να γλυκιά μου ( ) έχει πέσει η insomnia και τι να μπω να κάνω ,βαριέμαι,τι να κάνω τώρα..... πάντως λίγη αποτοξίνωση έκανε καλό.
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 To insomnia, δεν ειναι ενα απλο site, έχει γίνει εθισμός! Χειροτερος κι απο τσιγάρο (υποθέτω, ως μη καπνιστής!)
marios1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Και να μην ξεχάσω(ουμε) να ευχαριστήσω(ουμε) ΚΑΙ δημόσια τον πολυχρονεμένο μας Βεζύρη,που έφαγε την τιμητική του(=ονομαστική του εορτή),ψάχνοντας μαζί με τον (ο Θεός να του χαρίζει άφθονους πόρους...) Χαλίφη μας,ψάχνοντας λύση στο πρόβλημα που ενέσκηψε...
atvelos Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 εγω θα συμφωνησω με τον Platano οτι ειμαστε σε κρισημη ηλικια.... Ευτυχως τελος καλο ολα καλα Δεν ξερω αν σε τετοιες περιπτωσεις μπορει να υπαρχει καποιος τροπος ενημερωσης δηλαδη καποιο e-mail που να μπορουμε να ρωταμε τι συμβαινει.
ipso33 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δεν καπνιζω, δεν πινω (μονο λιγο) δεν παιζω τυχερα παιχνιδια ουτε ιπποδρομο ουτε ταβλι, η μονη μου ευχαριστηση ειναι το πλειστεσιον και το ινσομνια (καλα καλα και το αλλο ξερετε τι εννοω) σας παρακαλω μην μου στερειτε μια απο τις λιγες χαρες που εχω στη ζωη μου. Με λενε ipso33 και ειμαι insomniaholic.
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 και ειμαι insomniaholic. Φίλε μου εκφράζεις πολλούς! Δεν ξερω αν σε τετοιες περιπτωσεις μπορει να υπαρχει καποιος τροπος ενημερωσης δηλαδη καποιο e-mail που να μπορουμε να ρωταμε τι συμβαινει Ναι ρε παιδιά, στις ώρες της κρισης κι εγω αυτο ήθελα αλλα που να το βρω. Μεχρι και στο myphone.gr αναγκάστηκα να ρωτήσω.
Litost Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μπορεί να ποστάρω σπάνια, αλλά το insomnia είναι εδώ και τρία χρόνια, η καθημερινή μου συνήθεια. Welcome back!!!
marios1957 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Πουλάω το νούμερο του κινητού του admin looooooollllll!!!!!!
karib Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Πουλάω το νούμερο του κινητού του admin looooooollllll!!!!!! Χαμος!!!
redxaris Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 re paidia to net einai poli ftoxo xwris to insomnia!eimai neos xristis kai den eixa ti na kanw sto net toses meres!!!
Nemo Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Πάντως οι συμβίες μας θα τη χαρήκανε κάργα αυτή τη βδομάδα-lol.... ο Οτε απο την αλλη μαλλον οχι ( οσον αφορα αυτους που μπαινουν με ISDN/PSTN)
madsc Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Μππππρρρρρ... :? :? Ελάχιστα πράγματα με αγχώνουν πια όσον αφορά pc + δίκτυα. Μην γίνετε ένα από αυτά, μη το ξανακάνετε αυτό!!! Πού να πληρώσουμε για να δουλεύουν όλα ρολόι;;; Πού είναι το ταμείο;;; sc
tsimpouri3 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Πραγματικα χωρις insomnia το ελληνικο internet μενει μισο welcome buckkkk
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Xωρις πλακα το Insomnia ειναι απο τα καλυτερα Forum. Πολυ κοντα στην κορυφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.