Προς το περιεχόμενο

Ποτε ξανα χωρις insomnia τοσο καιρο

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε ξανα χωρις insomnia τοσο καιρο!!!!!Δεν θα το αντεξω!!!!!Ειμαι και σε κρισιμη ηλικια. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Σοβαρα τωρα...Πρεπει κατι να γινει και ειμαι μεσα να μην ξαναεχουμε τετοια προβληματα.Ο Hal θα αποφασισει!!!!! :D :D :D

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως...πάντως μόλις είδα πως και σήμερα το πρωί το Insomnia ήταν κάτω άρχισαν να μπαίνουν περίεργες σκέψεις στο μυαλό μου. Ευτυχώς όμως το site είναι και πάλι εδώ!!!

Άντε και σιδεροκέφαλο!

Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με είχε πιάσει στερητικό σύνδρομο. Τι συνέβη???

ti egine ????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

kapio problhma me to server?

Δημοσ.

θα μας πει καποιος τι συνέβει?

Και κυρίως, αν πρόκειται να ξανασυμβει η ελήφθησαν καποια μέτρα?

Δημοσ.
'Ετσι κρίθηκε απαραίτητο να επαναλειτουργήσει το site στον παλιό server μέχρι να εντοπιστεί το σφάλμα. Πάντως η όλη (μη) αντιμετώπιση των προβλημάτων υπήρξε αρκετά χρονοβόρα και είναι κάτι που θα ληφθή υπόψη πολύ σοβαρά. Ζητώ συγγνώμη για την όλη ταλαιπωρία.

Αν είναι δυνατόν ρε Hal να μας ζητάς και συγγνώμη. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο site είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο για να συντηρηθεί και για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες.

Απ'ό,τι κατάλαβα μάλλον θα ξαναυπάρξει διακοπή όταν αλλάξετε τελικά server. Τουλάχιστον προειδοποίησέ μας γιατί χέστηκαμε όλοι. Εγώ σήμερα το πρωί που μου πέταξε σελίδα του msn "page not found" τα είδα όλα!!! :shock:

Νόμιζα ότι το κλείσατε το μαγαζί. :oops:

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε τέτοιες μακρές απουσίες να μην ξαναγίνουν!

Όπως προαναφέρθηκε, πάθαμε στερητικό σύνδρομο... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...