Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Ποτε ξανα χωρις insomnia τοσο καιρο!!!!!Δεν θα το αντεξω!!!!!Ειμαι και σε κρισιμη ηλικια. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Σοβαρα τωρα...Πρεπει κατι να γινει και ειμαι μεσα να μην ξαναεχουμε τετοια προβληματα.Ο Hal θα αποφασισει!!!!!
papadakn Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Όντως...πάντως μόλις είδα πως και σήμερα το πρωί το Insomnia ήταν κάτω άρχισαν να μπαίνουν περίεργες σκέψεις στο μυαλό μου. Ευτυχώς όμως το site είναι και πάλι εδώ!!! Άντε και σιδεροκέφαλο!
Dark_son20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 pano pou eixe arxisei to tremoulo.... eftixos ola epanirthan....
_DiMoN_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Παιδιά όντως δεν ήταν ωραία, αλλά τι είχε γίνει;
wizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με είχε πιάσει στερητικό σύνδρομο. Τι συνέβη???
seven77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επέστρεψε!!!!!!!!!!!!!!!!!! Με είχε πιάσει στερητικό σύνδρομο. Τι συνέβη??? ti egine ????????????????????? kapio problhma me to server?
karib Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 θα μας πει καποιος τι συνέβει? Και κυρίως, αν πρόκειται να ξανασυμβει η ελήφθησαν καποια μέτρα?
GIA_Blackmore Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 paidia, ok de leo ...kai mena me peirakse .alla de nomizo pos to insomnia einai oli mas i zoi ..sigkratithite
karib Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 de nomizo pos to insomnia einai oli mas i zoi Καλό!
FISHERMAN Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Eee oxi kai oli alla tin misi mas zwi tin pername edw mesa...huhuu Tespa kali apotoksinwsi kaname alla ftanei toso..ena gero tarakounima mas xreazete kapou kapou..
angelos0 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 to ti egeine to perigrafei o hal sto main page!
wizard Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 'Ετσι κρίθηκε απαραίτητο να επαναλειτουργήσει το site στον παλιό server μέχρι να εντοπιστεί το σφάλμα. Πάντως η όλη (μη) αντιμετώπιση των προβλημάτων υπήρξε αρκετά χρονοβόρα και είναι κάτι που θα ληφθή υπόψη πολύ σοβαρά. Ζητώ συγγνώμη για την όλη ταλαιπωρία. Αν είναι δυνατόν ρε Hal να μας ζητάς και συγγνώμη. Πιστεύω ότι ένα τέτοιο site είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί πολύ χρόνο για να συντηρηθεί και για να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες. Απ'ό,τι κατάλαβα μάλλον θα ξαναυπάρξει διακοπή όταν αλλάξετε τελικά server. Τουλάχιστον προειδοποίησέ μας γιατί χέστηκαμε όλοι. Εγώ σήμερα το πρωί που μου πέταξε σελίδα του msn "page not found" τα είδα όλα!!! Νόμιζα ότι το κλείσατε το μαγαζί. :oops:
mentor Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Ας ελπίσουμε τέτοιες μακρές απουσίες να μην ξαναγίνουν! Όπως προαναφέρθηκε, πάθαμε στερητικό σύνδρομο...
marios1957 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Δημοσ. 24 Απριλίου 2004 Πάντως οι συμβίες μας θα τη χαρήκανε κάργα αυτή τη βδομάδα-lol....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.