Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

πες μου σε παρακαλώ σε τι είναι χρήσιμο το vr και πώς μπορεί να σταθεί επί της ουσίας ως καταναλωτικό προϊόν

εγώ από τη δική μου σκοπιά πχ που είμαι gamer (αποδεδειγμένα με το πορτοφόλι μου), δεν με ενδιαφέρει ούτε λίγο η ύπαρξη του vr

εξήγησε μου λοιπόν τι είναι αυτό που χάνω και αγνοώ 

Δυστυχώς το VR δεν εξηγείται, πρέπει να το ζήσεις  όσο κι αν αυτό σου ακούγεται περίεργο ή too much.
Εσύ μπορείς ως gamer να συνεχίζεις από την ευκολία της καρέκλας του πληκτρολογίου και της flat οθόνης σου να... χαίρεσαι παρατηρώντας 3d games σε ένα παράθυρο (κι εγώ το κάνω ενίοτε) άλλα άσε μας να απολαμβάνουμε full immersion και να βιώνουμε τα παιχνίδια σαν να είμαστε εκεί.  Οτιδήποτε άλλο θες έλα στο topic για τα VR games.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pentraks είπε

Δυστυχώς το VR δεν εξηγείται, πρέπει να το ζήσεις  όσο κι αν αυτό σου ακούγεται περίεργο ή too much.
Εσύ μπορείς ως gamer να συνεχίζεις από την ευκολία της καρέκλας του πληκτρολογίου και της flat οθόνης σου να... χαίρεσαι παρατηρώντας 3d games σε ένα παράθυρο (κι εγώ το κάνω ενίοτε) άλλα άσε μας να απολαμβάνουμε full immersion και να βιώνουμε τα παιχνίδια σαν να είμαστε εκεί.  Οτιδήποτε άλλο θες έλα στο topic για τα VR games.

οκ

έχω δοκιμάσει vr παρεμπιπτόντως, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό πέρα από το περιεχόμενό του 

εφόσον με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα που πολλές φορές δεν έχουν καν να κάνουν με τα γραφικά , το vr δεν με καλύπτει ωστε να επενδύσω σε αυτό

η μόνη λύση να γινόταν μαζικό θα ήταν να αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό μιας κονσόλας  και να υπήρχε ΑΑΑ περιεχόμενο , διαφορετικά καλώς ή κακώς είναι κάτι που αφορά πολύ λίγους

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

οκ

έχω δοκιμάσει vr παρεμπιπτόντως, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτό πέρα από το περιεχόμενό του 

εφόσον με ενδιαφέρουν κάποια πράγματα που πολλές φορές δεν έχουν καν να κάνουν με τα γραφικά , το vr δεν με καλύπτει ωστε να επενδύσω σε αυτό

η μόνη λύση να γινόταν μαζικό θα ήταν να αποτελεί στάνταρ εξοπλισμό μιας κονσόλας  και να υπήρχε ΑΑΑ περιεχόμενο , διαφορετικά καλώς ή κακώς είναι κάτι που αφορά πολύ λίγους

Μια χαρά τίτλοι υπάρχουν και premium και για κάθε γούστο. Με το VR αναθεωρείς το gameplay και το κλασσικό gaming πάει περίπατο.  Οι συσκευές της Oculus πουλάνε σα ζεστό ψωμάκι, δε προλαβαίνεις in stock τεμάχια!. Η τεχνολογία προχωράει και γίνονται ακόμα καλύτερα τα headset.  36 χρόνια gamer έχω ζήσει κάθε φάση σε κάθε μέσο όμως τα τελευταία 3 έτη με το VR άνετα υποστηρίζω ότι ειναι το μοναδικό αξιόλογο άλμα στα ηλεκτρονικά μέσα (τα οποία διαρκώς εξελίσσονται δεκαετίες τώρα).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pentraks είπε

Μια χαρά τίτλοι υπάρχουν και premium και για κάθε γούστο. Με το VR αναθεωρείς το gameplay και το κλασσικό gaming πάει περίπατο.  Οι συσκευές της Oculus πουλάνε σα ζεστό ψωμάκι, δε προλαβαίνεις in stock τεμάχια!. Η τεχνολογία προχωράει και γίνονται ακόμα καλύτερα τα headset.  36 χρόνια gamer έχω ζήσει κάθε φάση σε κάθε μέσο όμως τα τελευταία 3 έτη με το VR άνετα υποστηρίζω ότι ειναι το μοναδικό αξιόλογο άλμα στα ηλεκτρονικά μέσα (τα οποία διαρκώς εξελίσσονται δεκαετίες τώρα).

από λογισμικό δηλαδή τι έχουμε; ίσως έχω μείνει και πίσω στις εξελίξεις 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

από λογισμικό δηλαδή τι έχουμε; ίσως έχω μείνει και πίσω στις εξελίξεις 

gaming? εκπαιδευτικά? art? τι ψάχνεις?

Δημοσ.
Στις 8/5/2020 στις 6:17 ΠΜ, logistoulis είπε

πες μου σε παρακαλώ σε τι είναι χρήσιμο το vr και πώς μπορεί να σταθεί επί της ουσίας ως καταναλωτικό προϊόν

εγώ από τη δική μου σκοπιά πχ που είμαι gamer (αποδεδειγμένα με το πορτοφόλι μου), δεν με ενδιαφέρει ούτε λίγο η ύπαρξη του vr

και ναι απορώ πώς και γιατί υπάρχει από τη στιγμή που είναι ένα προϊόν που αφορά ελάχιστους 

Αγαπητέ μου φίλε έχω το oculus rift και μπορώ να σου πω λοιπόν ότι το χρησιμοποιω στο σπίτι ως εξής :

1) φυσικά gaming 

2) έχω κάμερα 360 και το dji mavic pro που με το lichi τραβάει σετ φωτογραφίες που τις κάνω 360 και τα βλέπω με το σετ 

3) βλέπω ταινίες σαν σε κινηματογράφο 

4) απίστευτη αίσθηση του vr desktop των win10 

παρολα αυτά θα ήθελα 4Κ ανάλυση σε κάθε μάτι για να είναι πιο ποιοτική η παρακολούθηση . Βέβαια θα χρειαστεί μια η δυο 2080ti αντί για την 1080 που έχω τώρα .

Κατά την γνώμη μου και μετά από χρηση δύο ετών πιστεύω ότι σε λίγα χρόνια θα είναι απίστευτη η vr τεχνολογία απλά δεν είμαστε εκεί ακομα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, logistoulis είπε

και ναι απορώ πώς και γιατί υπάρχει από τη στιγμή που είναι ένα προϊόν που αφορά ελάχιστους 

Σε τι είναι χρήσιμη η 2080; Και με την 1070 μια χαρά παίζεις. Σε τι είναι χρήσιμο το 4Κ; Και το 1080p μια χαρά είναι. Γιατί να βγει PS5, to 4 τέλειο είναι κλπ. Κάθε τεχνολογική αναβάθμιση μας προσφέρει πιο ρεαλιστικά και συνάμα πιο συναρπαστικά παιχνίδια. Το ίδιο κάνει και το VR. Προσφέρει ρεαλισμό και σε βάζει μέσα στο παιχνίδι. Όταν πάιζεις FPS στην μία περίπτωση κρατάς ένα ποντίκι και χτυπάς ένα sprite ύψους μερικών εκατοστών. Στο VR κρατάς όπλο στο πεδίο της μάχης και ο αντίπαλος είναι στο μέγεθός σου. Παιχνίδια υπάρχουν πάρα πολλά και για όλα τα γούστα. ΔΕΝ υπάρχει assasins creed, FIFA, call of duty. Υπάρχουν όμως άλλα εξίσου καλά και δυνατά. 

Πιο παλιά είχα παίξει το GTA V. Όταν είχε πρωτοβγεί. Πριν 2 μήνες πήγα και ΕΖΗΣΑ στο Los Santos. Οδήγησα στους δρόμους, πέταξα απο πάνω, περπάτησα και χάζεψα. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. 

Επεξ/σία από kgian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...