Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τιμή καταλόγου μόνο τη συμμετοχή πληρώνω που είναι γύρω στα 35-40 € και ένα 20 αρικο το σκιαγραφικό τα οποία μετά τα παίρνω και πίσω απ την ασφαλιστική.

1 λεπτό πριν, Lanike71 είπε

Πώς χρεώνουν περισσότερο, όταν η συνταγή γράφει στάνταρ ποσό (περίπου 35 ανά μαγνητική) ;

Μπορεί να εννοεί τιμή χωρίς παραπεμπτικό. Το μητέρα που δεν συνεργάζεται με φορέα μας ζήτησε από 550 που συνήθως χρεώνει 220 😛 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lanike71 είπε

Πώς χρεώνουν περισσότερο, όταν η συνταγή γράφει στάνταρ ποσό (περίπου 35 ανά μαγνητική) ;

Δεν ξέρω πως πάει το πράγμα με ασφάλεια κλπ, αναφέρομαι στην τιμή που σου λένε αν απλά πεις ότι θέλεις μαγνητική και θα την πληρώσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Επίσης οι περισσότεροι τομογράφοι έχουν ισχύ 1,5 Tesla. Υπάρχουν μερικοί πιο νέοι που έχουν ισχύ 3 Tesla, και παράγουν πολύ ποιοτικότερη εικόνα, αλλά έχω παρατηρήσει ότι η εξέταση έχει τιμή λίγο παραπάνω από διπλάσια

3 Τesla εχει το Ιατροπολις Περιστεριου και η τιμη ειναι ακριβως η ιδια με του 1.5 Tesla, 35-37 ευρω δηλαδη. Μιλαω παντα με ασφαλιση, οχι ιδιωτικα. Δεν ξερω αν ειναι αυτος ο λογος που γινεται πολυ γρηγορα. Εγκεφαλος+αυχενας σε 45 λεπτα περιπου.

Edit: Τωρα ειδα οτι αναφερεσαι στην τιμη που εχει ιδιωτικα, οποτε ισως αυτο να παιζει ρολο.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...