SoraKH Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Και που λετε, ειπα να καθαρισω σημερα το πληκτρολογιο μου μιας κ ηταν πενταβρώμικο κ δεν το ειχα καθαρισει 5 χρονια τωρα. Ασυρματο πληκτρολογιο που παιρνει μπαταρια, με εχει καραβολεψει. Ε κ οπως το καθαριζω σε καποια φαση βλεπω τη mobo(?) τροφοδοσιας κομμενη στο κοκκινο καλωδιο. Λογικα φτιαχνεται αλλα οντας ασχετος, πως το κανω; Απο οτι καταλαβαινω απο το μαυρο καλωδιο ειναι κολλημενο.
pavloa Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Πρέπει να το κολλήσεις. Αν έχεις κολλητήρι και καλάι γίνετε εύκολα. Αν δεν έχεις ρώτα κανα φίλο σου ή κανέναν γείτονα μήπως έχει, αλλιώς πας σε έναν ηλεκτρονικό. 1
Mr_Terror Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Και καλο ειναι να σου περασει μια φρεσκια κολληση και στο μαυρο καλωδιο γιατι το βλεπω ετοιμο να κοπει και αυτο. 4 1
nikos903 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αν έχει μπόσικα γδάρε λίγο καλώδιο και σήκωσε το σιδεράκι με το ελατήριο, μετά βάλε το καλώδιο εκεί και γύρνα το ελατήριο στην θέση του να το μαγκώσει. Η κόλληση είναι πιο σωστή δουλειά αλλά αν δεν έχεις κολλητήρι... 1
SoraKH Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μια εντελως ηλιθια ερωτηση, αμα κολλησω τις ακρες του εσωτερικου του καλωδιου κατευθειαν με μονοτικη ταινια δεν θα πιασει ε; Κολλητηρι εχω, καλαι δεξ εχω. Επισης πλεον κοπηκε κ το μαυρο καλωδιο κ απο τον πολο κ απο την πλακετα.
SPYRER_007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 αμα έχεις κολλητηρι δοκιμασε με το ιδιο καλάι μήπως πιασει 1
dimosthenis7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στην μπαταρία έχει καλάι και στους δύο πόλους, όχι πολύ αλλά αρκετό. Πάντως το καλάι είναι πολύ χρήσιμο και εφόσον έχεις κολλητήρι... όπλο χωρίς σφαίρες δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις καλάι με το κιλό, υπάρχει και σε μικρό κύλινδρο, δεν κοστίζει τίποτα. 1 1
Crybal Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, SoraKH είπε Μια εντελως ηλιθια ερωτηση, αμα κολλησω τις ακρες του εσωτερικου του καλωδιου κατευθειαν με μονοτικη ταινια δεν θα πιασει ε; Κολλητηρι εχω, καλαι δεξ εχω. Επισης πλεον κοπηκε κ το μαυρο καλωδιο κ απο τον πολο κ απο την πλακετα. Αν εισαι κοντά μου μπορώ να σου δώσω λίγη κόλληση γι'αυτο.Αν θελεις στείλε μου μνμ να δουμε που ειμαστε. 1 1
dimosthenis7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν εισαι κοντά μου μπορώ να σου δώσω λίγη κόλληση γι'αυτο.Αν θελεις στείλε μου μνμ να δουμε που ειμαστε. Αλληλεγγύη σε δράση, jolly good 1
SoraKH Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Και ξαφνικα, εσπασε το αυτακι που εξεχει στον πολο της μπαταριας. Οσο παει κ την χειροτερευω την κατασταση του. Αυτο διορθωνεται εξισου με καλαι;
ougxar Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Λογικα μεχρι αυριο θα εχουν λιωσει και τιποτα πληκτρα,θα σπασει κανενα ποδαρακι,περιμενε να χαλασουν ολα μαζι και πηγαινε για γενικο σερβις
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Αυτό το κοιτάζεις και διαλύεται!!! Τι το πειράζεις;
dimosthenis7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, SoraKH είπε Και ξαφνικα, εσπασε το αυτακι που εξεχει στον πολο της μπαταριας. Οσο παει κ την χειροτερευω την κατασταση του. Αυτο διορθωνεται εξισου με καλαι; Θα κολλήσεις το καλώδιο κατευθείαν στο μεταλικό. Επειδή όλα τα μέταλλα δεν πιάνουν το ίδιο μια κόλληση καλάι, είναι καλύτερα να μην κάνεις την κόλληση άμεσα αλλά να δημιουργήσεις ένα μέρος με καλάι πάνω στο μεταλλικό και μετά να κολλήσεις το καλώδιο σ' αυτό Το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι να μην πιάνει καλάι πάνω στο μεταλλικό και επιμένοντας να λιώσεις το πλαστικό της μπαταρίας. Λύση: βγάλε το μεταλλικό από το πλαστικό και κάνε την κόλληση, θα βοηθούσε να είχες σολντερίνη, αν ´οχι, αν δεν πιάνει αμέσως επένε μέχρι να πιάσει ένα μέρος του μετάλλου καλάι, Μετά κόλλησε το καλώδιο και τοποθέτησε το μεταλλικό στη θέση του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα