Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και που λετε, ειπα να καθαρισω σημερα το πληκτρολογιο μου μιας κ ηταν πενταβρώμικο κ δεν το ειχα καθαρισει 5 χρονια τωρα. Ασυρματο πληκτρολογιο που παιρνει μπαταρια, με εχει καραβολεψει. Ε κ οπως το καθαριζω σε καποια φαση βλεπω τη mobo(?) τροφοδοσιας κομμενη στο κοκκινο καλωδιο. Λογικα φτιαχνεται αλλα οντας ασχετος, πως το κανω; Απο οτι καταλαβαινω απο το μαυρο καλωδιο ειναι κολλημενο. 

IMG_20200506_131755.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να το κολλήσεις. Αν έχεις κολλητήρι και καλάι γίνετε εύκολα. Αν δεν έχεις ρώτα κανα φίλο σου ή κανέναν γείτονα μήπως έχει, αλλιώς πας σε έναν ηλεκτρονικό. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Και καλο ειναι να σου περασει μια φρεσκια κολληση και στο μαυρο καλωδιο γιατι το βλεπω ετοιμο να κοπει και αυτο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν έχει μπόσικα γδάρε λίγο καλώδιο και σήκωσε το σιδεράκι με το ελατήριο, μετά βάλε το καλώδιο εκεί και γύρνα το ελατήριο στην θέση του να το μαγκώσει.

Η κόλληση είναι πιο σωστή δουλειά αλλά αν δεν έχεις κολλητήρι...

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια εντελως ηλιθια ερωτηση, αμα κολλησω τις ακρες του εσωτερικου του καλωδιου κατευθειαν με μονοτικη ταινια δεν θα πιασει ε; Κολλητηρι εχω, καλαι δεξ εχω. 

Επισης πλεον κοπηκε κ το μαυρο καλωδιο κ απο τον πολο κ απο την πλακετα. :P

IMG_20200506_170558.jpg

Δημοσ.

Στην μπαταρία έχει καλάι και στους δύο πόλους, όχι πολύ αλλά αρκετό. Πάντως το καλάι είναι πολύ χρήσιμο και εφόσον έχεις κολλητήρι... όπλο χωρίς σφαίρες δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις καλάι με το κιλό, υπάρχει και σε μικρό κύλινδρο, δεν κοστίζει τίποτα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SoraKH είπε

Μια εντελως ηλιθια ερωτηση, αμα κολλησω τις ακρες του εσωτερικου του καλωδιου κατευθειαν με μονοτικη ταινια δεν θα πιασει ε; Κολλητηρι εχω, καλαι δεξ εχω. 

Επισης πλεον κοπηκε κ το μαυρο καλωδιο κ απο τον πολο κ απο την πλακετα. :P

IMG_20200506_170558.jpg

Αν εισαι κοντά μου μπορώ να σου δώσω λίγη κόλληση γι'αυτο.Αν θελεις στείλε μου μνμ να δουμε που ειμαστε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Crybal είπε

Αν εισαι κοντά μου μπορώ να σου δώσω λίγη κόλληση γι'αυτο.Αν θελεις στείλε μου μνμ να δουμε που ειμαστε.

Αλληλεγγύη σε δράση, jolly good

• Like 1
Δημοσ.

Και ξαφνικα, εσπασε το αυτακι που εξεχει στον πολο της μπαταριας. Οσο παει κ την χειροτερευω την κατασταση του. Αυτο διορθωνεται εξισου με καλαι; :P

IMG_20200507_154340.jpg

Δημοσ.

Λογικα μεχρι αυριο θα εχουν λιωσει και τιποτα πληκτρα,θα σπασει κανενα ποδαρακι,περιμενε να χαλασουν ολα μαζι και πηγαινε για γενικο σερβις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SoraKH είπε

Και ξαφνικα, εσπασε το αυτακι που εξεχει στον πολο της μπαταριας. Οσο παει κ την χειροτερευω την κατασταση του. Αυτο διορθωνεται εξισου με καλαι; :P

Θα κολλήσεις το καλώδιο κατευθείαν στο μεταλικό. Επειδή όλα τα μέταλλα δεν πιάνουν το ίδιο μια κόλληση καλάι, είναι καλύτερα να μην κάνεις την κόλληση άμεσα αλλά να δημιουργήσεις ένα μέρος με καλάι πάνω στο μεταλλικό και μετά να κολλήσεις το καλώδιο σ' αυτό

Το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι να μην πιάνει καλάι πάνω στο μεταλλικό και επιμένοντας να λιώσεις το πλαστικό της μπαταρίας. Λύση: βγάλε το μεταλλικό από το πλαστικό και κάνε την κόλληση, θα βοηθούσε να είχες σολντερίνη, αν ´οχι, αν δεν πιάνει αμέσως επένε μέχρι να πιάσει ένα μέρος του μετάλλου καλάι, Μετά κόλλησε το καλώδιο και τοποθέτησε το μεταλλικό στη θέση του

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...