karabill93 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο ρολογια.. βλέπω ομως στο σκρουτζ το 935 λεει splash proof ενω το fenix water resistant . Ποια η διαφορα ακριβως;;; εσεις τι προτείνετε απο τα δυο; περα απο το προπονητικό κομματι θελω να το φοραω και στην καθημερινοτητα..
Voodooman Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) To 935 είναι τριαθλητικό, οπότε η ανθεκτικότητα στο κολύμπι είναι δεδομένη. Το splash proof λάθος είναι, στο site της Garmin το δίνει 5ΑΤΜ. Αυτό είναι αρκετό για κολύμπι. Τα Fenix για εμένα είναι απλά πειρασμός. Τα βλέπες μεγάλα, κακά, φιγουράτα και είναι εύκολο να σε παρασύρουν. Εγώ που έψαχνα ρολόι αποκλειστικά για τρέξιμο, μπήκα στον πειρασμό να πάρω ένα fenix, αλλά σκέφτηκα ότι δεν θα ήθελα να τρέχω με ένα τέτοιο στο χέρι μου, και ας δείχνει πιο ωραίο στην καφετέρια. Και γενικά δεν βλέπω πολλούς δρομείς να φοράνε Fenix, πιο πολύ βλέπω 235 (λογικό) και 735ΧΤ. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από Voodooman
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Κάτοχος εδώ και ένα έτος του fenix 5x plus (σχετικες δυνατότητες με αυτό του θέματος) Aνετα στην θάλασσα, και γενικά παντού. Σκυλί κανονικό. Δεν έχει πάθει τίποτα ποτέ. Άξιζε και αξίζει τα ευρώ που ζητάει 100% Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από stelios18120
spacestar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 άμα θες να το φοράς και στην καθημερινότητα Fenix δαγκωτό. πολύ πιο όμορφο, χαίρεσαι να το κοιτάς με την ποιότητα των υλικών που έχει. Και είναι πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιές κτλ. Το έξτρα βάρος/όγκο στον καρπό το συνηθίζεις. Αν θες εργαλείο προπόνησης κι έχεις άλλο ρολόι για τις βόλτες πάρε 935 ή 735ΧΤ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα