nikosD19 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια ερώτηση λίγο εξειδικευμένη. Έχω ένα Mac Pro 5.1 και θέλω να κάνω αναβάθμιση της GPU. Το μηχάνημα έχει 2 μίνι 6πινα. Μπορώ να βγάλω με αντάπτορες  2 8πινα χωρίς να έχω πρόβλημα με το ρεύμα που θα τραβάει η κάρτα ;
liospi Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 ΟΚ... γιατί drivers για την συγκεκριμένη κάρτα έχει από catalina και μετά σχετικά με το ρεύμα... πρέπει να πάρεις από το τροφοδοτικό (4.27-5.24) θα δεις και εδώ το κατάστημα που πουλάει αναβαθμισμένα MP 5.1 φαίνεται πως έχει πάρει ρεύμα https://biglittlefrank.dk/shop/12c-5700xt 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Ασχετο, αλλα βλεποντας τις τιμες τους να φτανουν μεχρι...3 (τρια!) χιλιαρικα, οσο και αν αυτα ειναι στο τερμα αναβαθμισμενα και <τεντωμενα> μηχανηματα => ακριβως αυτο: ποσο φανταζονται ακομη πως μπορουν να αντεξουν μηχανηματα -δηλαδη οι μητρικες τους- 1366, περαν της ηδη δεκαετιας? 😜 Και τελικα, για να τους δινουν 6 μηνες εγγυηση, τι ενδεχομενως δεν εμπιστευονται: a) τα ιδια τα μηχανηματα? b) την εργασια τους? 🙃 1
liospi Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Όταν η ίδια η apple δίνει ένα χρόνο εγγύηση, οι έξι μήνες μήνες σε 10ετιας (μεταχειρισμένο) μηχάνημα μπορείς να πεις ότι είναι και υπερβολή 😂 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Εγω αλλο λεω: στα refurbished κατα βαση δινεται ενας χρονος! Ξερεις γιατι? Οχι γιατι εμπιστευονται την εργασια τους -ποια εργασια δηλαδη, το φυσητηρι? χιχι!- αλλα γιατι, λιγο πολυ τα περισσοτερα αφενος ειναι σκυλια, και αφετερου δεν ειναι τεντωμενα @ ορια τους! Εκει που υποτιθεται τα επιμελουνται και τα φτιαχνουν ειδικα και ειδικοι τεχνικοι, γιατι δεν δινουν το 1 ετος των refurbished? 💥 Επαναλαμβανω: τι δεν ειναι εμπιστοσυνης? (εγω θα ελεγα τα ιδια τα μηχανηματα τελικα δεν θα υπολογιζα 1366 να ζησει διχως να βγαλει προβληματα για παραδειγμα ακομη 5 χρονια, τσιτωμενο..!) 💣
liospi Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 νομίζω τα ανεξάρτητα μαγαζιά δεν δίνουν 1 χρόνο στα refurbished αλλά ανάλογα το μηχάνημα (έχω δει και 3μηνη εγγύηση). σχετικά με το τεντωμένο, δεν νομίζω ότι τεντώνεται ένα MP 5.1 😁 μια τούμπανο κάρτα γραφικών έχει, που παίρνει ρεύμα από 1000άρι PSU (σιγά τα ωα) NVMe κουμπωμένη σε PCIe X16 για να βγάζει παραπάνω ταχύτητες από 1500 και οι επεξεργαστές είναι οι μαμά... και με τις ψήκτρες (10ετίας) που έχει πάνω, ψήχει ακόμη και τα κρέατα που φέρνω από το χωριό το θέμα μας είναι... αξίζει τα 3.000 ένα τέτοιο; γιατί προφανώς με 3.000 στήνεις υπέρτατο μηχάνημα σε PC (το λέω εγώ που έχω δύο τουμπανιασμένα από δαύτα) το γ@μημένο λειτουργικό είναι και ότι σε μοντέλο του ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΝΕΑ (2009) μπορείς να βάλεις πράγματα από το πάνω ράφι και να παίζουν PLUG AND PLAY *να πω και την αμαρτία μου; θέλω το 2020 να δω ένα τόσο ΚΑΛΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ κουτί από PC μεριά (καταλαβαίνετε τι εννοώ, και μην αρχίσουμε να ποστάρουμε κουτιά, είμαι και 42 χρονών, λιγάκι προσοχή στα ματάκια μας)
TheDevilMayCare Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μη το πλατιαζουμε, δεν ειναι το μεγιστοτατο θεμα οι vga: εμπιστευεσαι (?!) 1366 🤓 μητρικες να φτασουν 'τελικιασμενες' μεχρι...τη 15ετια, και σε πιο ποσοστο τους? Οσο καλυτερες και αν ειναι, απο τις 1xcpu mobo, δες οτι παλευουμε να βρεθουν εκεινες: σε καλη κατασταση! (να εχουν κανεναν i7-920, ξεχασμενο-ακλοκαριστο...) 🤨 Και δεν ηταν ολες 'τσιπικες' στον καιρο τους η προχειρες -> πολλες ναυαρχιδες! Αν μπορουσες να εχεις τη σιγουρια, ας πουμε: 5-6 χρονων λειτουργιας μπροστα τους κι οποιος τα επιμελειται -εαν ειναι σιγουρος γι' αυτα- τοτε θα τους εδινε ναι, 1 ετος refurbished, δεν θα πειραζαν τα 3.000 => 500 ευρω το χρονο θα γινει αποσβεση τους! Aλλα αν σε αφησουν στα μισα -αρκετα πιθανο ετουτο- αιντε...ξαναδωσε + τοσα μετα 🤑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα