Προς το περιεχόμενο

Mitsubishi kirigamine MZ FH35VE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους τους γραφοντες του site . Θα ηθελα να σας ενημερωσω σχετικα με την εμπειρια μου (αρνητικη) αναφορικα με το συγκεκριμενο μοντελο. Το εχω σχεδον 3 χρονια. Το επελεξα για προφανεις λογους SEER 8,9  COP 5,1 μεσαια ζωνη 6,7 θερμη. Εχω ηδη εγκατεστημενο και το προηγουμενο μοντελο 12αρι Kirigamine zen. Περισσοτερο το πηρα για θερμανση υ/δ 20 τμ 1ος οροφος περιοχη Κορινθου 300 μετρα απο παραλια. Το εχω δει και στο youtube στην Σερβια να δουλευει κανονικοτατα σε εξωτερικες -11 , -14 & -20 C με εσωτερικη 23C και αντιστοιχες καθε φορα μετρησεις καταναλωσης. Το πρωτο που εκανα και εγω ειναι να αρχισω τις βατομετρησεις . Αλλα αυτα θα σας τα πω πιο μετά. Το λειτουργω πολυ χαλαρα στους 19 -20 στην θερμανση ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΓΜΟΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗΣ ΣΥΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. Αλλα το κερασακι στην τουρτα ειναι το παρακατω. Ξυπνωντας το πρωι πριν απο 2 μηνες βλεπω αυτο.!!!!!!! Δειτε συνημμενο αρχειο !!!!  Το ειπα στον μαστορα αντιπροσωπο της mitsubishi και μου ειπε οτι τετοιο πραγμα ουτε στα φθηνιαρικα δεν εχει δει και φυσικα το προσεχω ως κορην οφθαλμου..Τωρα με τον κορονοιο δεν εχω επικοινωνησει για νεα αποκαταστασης αλλαγης μεσα στο καλοκαιρι κατι θα εχω. καταναλωσεις standby 0.6 watt ψυξη στο οικονομικο στους 27c εξωτερικη καμια φορα και κατω απο 100 w παιζει ρολο η εξωτερικη θερμοκρασια και θερμανση οταν πιασει επιθυμητη κυμαινεται 230w στο οποιο κανει συντηρηση της εξωτερικης μοναδας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕΣΑ και ανεβαινει στα 320 - 330w minimum για να δωσει ζεστο. ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΟΣΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΑ SPECS ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ. ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ DAISEKAI 9 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ  ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. Συγνωμη για την πολυλογια μου.. Ευχαριστώ

IMG_20191227_140311-min.jpg

Δημοσ.

Έχω κ γω ένα 18αρι ζεν αλλά δεν θυμάμαι ποια σειρά..δεν έχει τέτοια θέμα με θόρυβο..

Πλέον αρκετοί λένε καταναλώσεις πιο αληθινές μόνο με πιστοποιηση Eurovent

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...