Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους,
διαθέτω μεχρι 380 για ενα κινητο το οποιο εχει καλο hardware το θελω για βαρια χρηση Gaming,emails,broswing, excel, φωτογραφιες βεβαια εχω δει καποια κινητα τα οποια μου εκαναν εντυπωση επειδη ειναι θεωρω value for money σκεφτομουν να δωσω 300-350ευρω για το huawei 5t 6ram 128 rom καινουργιο με 2 χρονια εγγυηση η να παρω ενα μεταχιρισμενο p30 pro που να εχει ακομα πχ 1 χρονο εγγυηση απο καποιον ιδιωτη; βεβαια και τα δυο κινητα φορανε τον kirin 980 ιδια gpu Mali-G76 mp10 κ ιδια ram 6gb η διαφορα τους ειναι σιγουρα στην καμερα θεωρω λιγο καλυτερο το p30 pro και φυσικα στην οθονη το nova εχει LCD IPS ενω το P30 pro oled , θα μιλουσα και για την μπαταρια αλλα μικρη η διαφορα nova 3750 vs p30 pro 4200 καμια ιδεα για αυτα τα δυο κινητα; καποιο αλλο δυνατο ; 

σας ευχαριστω πολυ. 😁

Δημοσ.

Καταρχας το nova 5T ξεκιναει στο bestprice απο 240 ευρω καινουριο με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας. Σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη. Aν θες oled οθόνη και καλυτερη κάμερα πας στο p30 το απλο που ξεκιναει απο 330 ευρω περιπου καινουριο με 2 χρονια εγγυηση. Εγω θα επαιρνα καινουριο καποιο απο αυτα τα δυο. Επισης, για ενημερωση σου το p30pro καινουριο εχει κατεβει στα 440, οπότε αν το παρεις μεταχειρισμενο κοιτα μην σε γδαρουν.

Δημοσ.

Επειδη κ εγω το ψαχνω(nova 5t vs p30 απλό) εχω καταληξει στα εξεις->

Τα + του nova

Το πλαϊνό δακτυλικό αποτυπωμα

Λιγοτερο obtrusive selfοκαμερα

Σχεδιασμός/Μεγαλύτερη οθονη

Προφανώς τιμή.

Στα + του p30 (non pro)

Splashproof 

Oled display, όχι τόσο για την απεικόνιση, αλλά έχει μικρότερη κατανάλωση οποτε του δίνει+ στην αυτονομία.

3,5mm audio jack

Καλύτερες κάμερες

Επιπλεων κάτι το οποίο δεν συζητιεται που ίσως σε ενδιαφερει->

Τα p30/p30 pro έχουν δυνατότητα για desktop mode.Συνδέσεις το usb-c με καλώδιο σε HDMI και σου βγάζει διαφορετικη επιφανεια εργασίας(στυλ Linux).

Απο εκεί κ πέρα οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες για την συγκεκριμένη λειτουργια.

Π.χ Όσο κ εαν εψαξα δεν κατάφερα να βρω ποια είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηριζει σε εξωτερική οθόνη.

Σχετικα μειονεκτηματα κ των 2 ο kirin 980 που ναι μεν είναι αρκετά δυνατός (κάτι τις πιο αδύναμος απο 855) αλλά δεν παιρνει gcam και επιπλέον λογικά δεν θα βγουν custom rom.

Δημοσ.

επειδη και εγω ψαχνω για κινητο και ξεκινησα απο mi 9t μετα mi 9 lite  και nova 5t τωρα κατεληξα στο p30 οπου ειναι και η τελικη μου αποφαση.Αυτην την στιγμη λογω κορονοιου οι τιμες εχουν παει στα υψη για παραδειγμα το nova ξεκιναει απο 256 ευρω σε καταστηματα που λενε εως 30 μερες(μιλαω για skroutz) αν εσυ το θες γρηγορα τοτε πας σε καταστημα που γραφει 1-3 μερες και η τιμη μαζι μεταφορικα παει στα 280+ οποτε πιστευω δεν αξιζει οταν με 50 ευρω παραπανω παιρνεις το p30 απο bestprice καινουργιο και με εγγυηση και σαφως καλυτερο κινητο σε ολα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...