Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, esertas said:

Αν είμαι εγώ τώρα εκεί σαν ορειβάτης(λέμε τώρα) πως θα συνδεθώ σε αυτές τις κεραίες; Θέλει να έχω κάποιον προβάϊτερ με απεριόριστα ντάτα ή είναι σαν wifi;

οπως εδω. καμια διαφορα. ειτε roaming  που ειναι ακριβο ειτε τοπικη sim

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Talepwros είπε

Επειδή διαβαζεις εφημερίδα των συντακτών!!!!!!!!!!!! 

Οταν στειλεις καμια ντικ πικ εξηγησε στην κοπελα (ή αγορι, ο,τι θες) γιατι βλεπει μολις 11 εκατοστα ενω εσυ το μετρας 17 απο το κεντρο του σωματος σου.

Η εφημερίδα το ξεκαθαρίζει, το πιο απομακρυσμένο σημείο από το κέντρο της γης. Από το επίπεδο της θάλασσα επισημαίνει ότι απέχει 6200 μέτρα. Δεν φταίει η εφημερίδα αν ο άλλος στέκεται μόνο στον τίτλο που υπάρχει  για να τραβήξει κλικ

• Like 1
Δημοσ.

Η πλακα είναι ότι αυτοί που κράζουν για να μην μπει 5G στη χώρα μας θα είναι οι πρώτοι που θα κράζουν τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όταν δεν θα εχουν κάλυψη και σήμα στο κινητό τους 😂😂

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dream21 είπε

Η πλακα είναι ότι αυτοί που κράζουν για να μην μπει 5G στη χώρα μας θα είναι οι πρώτοι που θα κράζουν τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας όταν δεν θα εχουν κάλυψη και σήμα στο κινητό τους 😂😂

Το πιο εύστοχο απ'όλα !

Ρε τη τραβάνε και τα γιάκ !!!

Δημοσ.

Νομίζω μπορούμε να πούμε πια ότι κατακτήσαμε το Everest!

Αν και από ότι κατάλαβα δεν έβαλαν κεραία στην (κ)ορυφη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, techon1 είπε

Ο Γρηγόρης; Ακόμα τίποτα;

Ποιος με φωναξε? Τωρα ξυπνησα. Καλημερα. 

Δημοσ.

Κεραία έβαλαν, καμία πρίζα για να φορτίζουμε το κινητό σκέφτηκαν να βάλουν εκεί στην κορυφή;

Καλό θα ήταν να βάλουν 3 κεραίες για να υπολογίζει το 112 την θέση των χαμένων αλπινιστών μέσω triangulation.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...