Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να με ενημερώσετε για το ποια εφαρμογή για χρησιμοποιήσω προκειμένου να έχω πρόσβαση από το Android box μου στο laptop μου ή στο desktop μου.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να το κάνεις με το Chrome Remote Desktop. Το χρησιμοποιώ και εγώ 3 χρόνια στο tvbox μου, άμεσο και γρήγορο, δεν υπάρχει καλύτερο κατ εμέ...

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε

Μπορείς να το κάνεις με το Chrome Remote Desktop. Το χρησιμοποιώ και εγώ 3 χρόνια στο tvbox μου, άμεσο και γρήγορο, δεν υπάρχει καλύτερο κατ εμέ...

Σε ευχαριστώ πολύ το κατέβασα... Βλέπω όμως πολλά κολλήματα όταν ανοίγω ένα βιντεο να δω και γενικά καθυστερημένη απόκριση.

Μπαίνει μέσω τοπικού δικτύου ή ιντερνετ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω κάποιο κόλλημα γενικά, έχω άμεση απόκριση χωρίς καθυστέρηση και στα online βίντεο κανένα θέμα. Δεν ξέρω τον τρόπο σύνδεσης. Από τι βλέπω είχαν και άλλοι θέμα με την τελευταία έκδοση (πληροφοριακά και εγώ είχα θέμα, για ένα εξάμηνο δεν με άφηνε να συνδεθώ και μετά έφτιαξε αυτόματα). Μπορείς να δοκιμάσεις και μέσω teamviewer που παλιότερα είχα δει πως μπορείς να το βάλεις σε λειτουργία τοπικού δικτύου (αλλά δεν πολύ βολεύει). Το έχεις συνδεμένο με lan? τι ταχύτητες έχεις στο internet?  

Δημοσ.

Το θέμα είναι ξαναλέω πώς συνδέεται γιατί εάν χρησιμοποιεί διαδίκτυο και όχι το τοπικό δίκτυο τότε προφανώς θα υπάρχει πρόβλημα. Πριν λίγο το έβαλα να παίξει από το κινητό μου που έχει android 10 version και δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τόσο δυνατό ή μάλλον ασύμβατο με android box.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου βγάζει πως δεν είναι πλήρως συμβατό με το box μου αλλά δεν έχει και τίποτα σοβαρό για να πω πως με περιορίζει. Στην θέση σου θα ρωτούσα εδώ ή εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...