Vaggoylina Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα ! Έκανα Ένα ψαχουλεμα ίντερνετ αλλά δεν βρήκα κάτι.. Μια ερώτηση Θέλω να κάνω. Πριν 2 ώρες περίπου γύρισα τις βάνες από καλοριφέρ που ζεσταίνε το σπιτι/νερό στο ηλιακό ώστε να έχουμε συνεχώς ζεστό νερό μόνο με το ηλιακό πλέον λόγω καιρού! Το θέμα είναι ότι δεν μου βγάζει η βρύση του ζεστού καθόλου νερό.. Ούτε καν κρύο! Φταίει που το ηλιακό το γυρισα πριν 2 ώρες που είχε σκιά και δεν το γυρισα από το πρωί? Θέλω να πιστεύω πως το πρωί θα τρέξει ζεστό νερό μόλις χτυπήσει ο ήλιος το ηλιακό.. Η δεν παίζει ρόλο αυτό? Αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Vaggoylina
Amaretos Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Προφανώς δεν έχει νερό μέσα ο ηλιακός...το.τσεκαρες? Είναι νέα εγκατάσταση?
Vaggoylina Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι δεν είναι νέα.. κάθε φορά την ίδια διαδικασία κάνω εδώ και 2 χρόνια . Ίσως θέλει εξαερωση? Μου έκανε εντύπωση που δεν τρέχει ούτε καν κρύο νερό από την παροχή του ζεστού.. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Vaggoylina
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα