Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ...Θέλω να πάρω στον ξάδερφο μου μια μηχανή με κάψουλες γύρω στα 45-50 ευρώ .......Έχω δει την tassimo vivy και μου άρεσε επειδή είναι μικρή ....Έχω κάποια άλλη εναλλακτική παιδιά που θα μπορούσα να δω ?Με ενδιαφέρει όμως  να μπορεί να φτιάχνει καμία σοκολάτα , κάνα εσπρεσακι και κάνα φρέντο εσπρέσσο .......Περιμένω και την δικιά σας γνώμη !

Δημοσ.

Τον καλύτερο καφέ από κάψουλες τον βγάζουν οι illy iperespresso, αλλά δεν έχουν τόσο φτηνές μηχανές νομίζω και έχουν και τις πιο ακριβές κάψουλες.

Για μένα δες nespresso ή dolce gusto και επειδή λες και για άλλα ροφήματα μάλλον καλύτερα dolce gusto.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τον καλύτερο καφέ από κάψουλες τον βγάζουν οι illy iperespresso, αλλά δεν έχουν τόσο φτηνές μηχανές νομίζω και έχουν και τις πιο ακριβές κάψουλες.

Για μένα δες nespresso ή dolce gusto και επειδή λες και για άλλα ροφήματα μάλλον καλύτερα dolce gusto.

Για την tassimo τι λες ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, life is music είπε

Για την tassimo τι λες ;

Πάνω κάτω τα ίδια με dolce gusto, αλλά αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει ότι πάει προς κατάργηση. Οπότε μπορεί να μη βρίσκεις τόσο εύκολα κάψουλες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Πάνω κάτω τα ίδια με dolce gusto, αλλά αν δεν κάνω λάθος έχω διαβάσει ότι πάει προς κατάργηση. Οπότε μπορεί να μη βρίσκεις τόσο εύκολα κάψουλες.

εγω παντως πηρα στην bosch και δεν μου ειπαν κατι για καταργση ....αν και να σου πω οτι εγω κοιταζα αυτην εδω  https://www.skroutz.gr/s/18311549/Bosch-Tassimo-Happy-Red.html#reviews

Δημοσ.

Αφού έχεις tassimo και είσαι ευχαριστημένος πήγαινε προς τα εκεί. Γενικά για ροφήματα εκτός καφέ tassimo και dolce gusto πρέπει να έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Αφού έχεις tassimo και είσαι ευχαριστημένος πήγαινε προς τα εκεί. Γενικά για ροφήματα εκτός καφέ tassimo και dolce gusto πρέπει να έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία.

τι να σου πω ειμαι σε σκεψεις ...δεν ξερω τι να παρω dolce gusto η tassimo ....Αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να πιάνει μικρο χωρο στην κουζινα του...Εσυ αν ήσουν στην θεση μου τι θα έπαιρνες ?

Δημοσ.

Dolce gusto επειδή τη συμπαθώ περισσότερο, μου αρέσει και ο καφές που βγάζει και μου αρέσουν και οι μηχανές σχεδιαστικά.

Έχει μικρά μοντέλα που πιάνουν λίγο χώρο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Dolce gusto επειδή τη συμπαθώ περισσότερο, μου αρέσει και ο καφές που βγάζει και μου αρέσουν και οι μηχανές σχεδιαστικά.

Έχει μικρά μοντέλα που πιάνουν λίγο χώρο.

καταλαβα ....γιατι ειχα ακουσει απο καποιους οτι δεν εχει και τοσο καλο καφε !

Δημοσ.

Δεν είναι κανένας αξέχαστος καφές αλλά εγώ τον πίνω ευχάριστα.

Όπως σου είπα μόνο η illy βγάζει πραγματικά πολύ καλό καφέ από κάψουλα. Εννοείται για τα δικά μου γούστα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν είναι κανένας αξέχαστος καφές αλλά εγώ τον πίνω ευχάριστα.

Όπως σου είπα μόνο η illy βγάζει πραγματικά πολύ καλό καφέ από κάψουλα. Εννοείται για τα δικά μου γούστα.

καταλαβα θα περιμενω να μου στειλει και κανενας αλλος ...ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!

• Thanks 1
Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ σχετικά με την ανώτερη ποιότητα καφέ της iperespresso. Όμως πας σε άλλη κλάση τιμής. Επίσης βγάζει μικρότερη ποσότητα καφέ (όσο ο σωστός espresso). Οι φίλοι μου όμως προτιμούν καφέ νεροζούμι σε μεγαλύτερη ποσότητα παρά ακριβή κάψουλα με 2-3 γουλιές καφέ με αποτέλεσμα να θεωρούν καλύτερες τις μηχανές τους nespresso. Περί ορέξεως...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, popopo είπε

Συμφωνώ κι εγώ σχετικά με την ανώτερη ποιότητα καφέ της iperespresso. Όμως πας σε άλλη κλάση τιμής. Επίσης βγάζει μικρότερη ποσότητα καφέ (όσο ο σωστός espresso). Οι φίλοι μου όμως προτιμούν καφέ νεροζούμι σε μεγαλύτερη ποσότητα παρά ακριβή κάψουλα με 2-3 γουλιές καφέ με αποτέλεσμα να θεωρούν καλύτερες τις μηχανές τους nespresso. Περί ορέξεως...

για την tassimo τι λες εσυ ?

Δημοσ.

Αν δεν πας σε illy, πήγαινε σε νεσπρέσσο, είναι μέσα στο μπάτζετ σου και βγάζουν πολύ καλύτερο καφέ από dolce gusto και tassimo. Στο λέω επειδή τις είχα και τις 3. 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, life is music είπε

για την tassimo τι λες εσυ ?

Συμφωνώ με την άποψη του chriskourou ακριβώς από πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...