newnick Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Έχω κάνει μια παραγγελία από amazon.de και έχω tracking number από i-parcel. Γνωρίζουμε μήπως ποια μεταφορική θα το φέρει στην Ελλάδα. Το ρωτάω γιατί μου ήρθε μήνυμα από amazon ότι προσπάθησαν να το παραδώσουν και δεν με βρήκαν. Μάλλον είναι κανά κόλπο για να πάω εγώ να το πάρω από τα γραφεία τους...
achilles_g_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Συνήθως το βάζουν έτσι γιατί η εταιρία που είναι να στο παραδώσει αργεί. Οπότε για να μη πληρώνει πρόστιμο γράφει ότι δεν σε βρήκε. Θα στο φέρουν σπίτι.
Sansarion Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Καλημέρα, στην δικιά μου παραγγελία από amazon με i-parcel η σειρά ήταν αυτή : Παρέλαβε η UPS το δέμα από το amazon, το παρέδωσε στην ISS / Ermis Parcels στον Άγιο Δημήτριο, η οποία με τη σειρά της χρησιμοποιεί ελτά courrier για την τελική παράδοση του δέματος. Πάρε τηλέφωνο την ISS στο 2109766976 για να σου δώσουν το νέο tracking number. 2
george1807 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Σε εμένα ήρθε μέσω Αγίου Δημητρίου με ΕΛΤΑ courrier 1
newnick Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Έπρεπε να το φανταστώ ότι είναι ΕΛΤΑ.... οπότε αύριο στην ουρά για να δούμε αν έχει έρθει... EDIT: Πράγματι τελικά ήταν στα ΕΛΤΑ. Οπότε i-parcel = ELTA... Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από newnick
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 6/5/2020 στις 6:44 ΜΜ, newnick είπε Έπρεπε να το φανταστώ ότι είναι ΕΛΤΑ.... οπότε αύριο στην ουρά για να δούμε αν έχει έρθει... EDIT: Πράγματι τελικά ήταν στα ΕΛΤΑ. Οπότε i-parcel = ELTA... Δεν ισχύει εν γένει. Έχω παραγγείλει από αμαζον ουκ ολίγες φορές. Τις περισσότερες έρχεται με ΕΛΤΑ απλό. Άλλες με ιδιωτικό courier. Είναι πώς σου κάτσει. Αλλά μην ανησυχείς θα σου έρθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα