neosstoforum Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) https://mustshop.gr/moda/rologia/andrika-rologia/seiko-snaf47p2-43-8-mm Ελλάδα 261€ στο Skroutz με άμεση παραλαβή. 238.7€ στο 3dmall.gr. 232€ στο Χρυσή Γωνιά-Μπερνιδάκης. Εξωτερικό 155.55€ στο amazon.de μαζί με μεταφορικά. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από neosstoforum 1
petran91 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Κατόπιν παραγγελίας και χωρίς αντικαταβολή. Καλή τύχη. 1
darkmatinee Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Αυτό mustshop είναι ίδιο με μερικά ακόμα e-shop https://unlimitedinternetsolutions.com/: Κανένα δεν είχε απόθεμα σε οποιοδήποτε προϊόν. Ευτυχώς σου επιστρέφουν τα λεφτά άμεσα αν τα ζητήσεις...
beamex Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, darkmatinee είπε Αυτό mustshop είναι ίδιο με μερικά ακόμα e-shop https://unlimitedinternetsolutions.com/: Κανένα δεν είχε απόθεμα σε οποιοδήποτε προϊόν. Ευτυχώς σου επιστρέφουν τα λεφτά άμεσα αν τα ζητήσεις... Έχω πάρει από το συγκεκριμένο shop. μια χαρά ήταν όλα, το μόνο που δεν είχα "συνεχή" ενημέρωση για το σε ποιο στάδιο ήταν η παραγγελία. Αλλά παρέλαβα κανονικά..
Looter Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Και εγώ είχα πάρει ένα μπλέντερ από το κατάστημα. Δεν έχουν στοκ συνήθως , πληρώνεις και το παραγγέλνουν από τον προμηθευτή τους στο εξωτερικό. Δεν το βιαζόμουν όποτε οκ.
snips Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ρολόι; Φετίχ μιας άλλης εποχής. Δεν αναφέρομαι σε smartwatches. Τα φορέσαμα παλιά, αλλά φτάνει νομίζω. Αλλά ένα απλό ρολόι δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί πια. Προσωπικά, πριν από 3 μήνες ξαναφόρεσα ρολόι (ένα φτηνιάρκο smart για την γυμναστική), μετά απο 2 δεκατίες περίπου. Ακόμα και τώρα, όταν θέλω να δω την ώρα ψάχνω το κινητό διότι ξεχνάω ότι φοράω ρολόι. 😛 1 8 1
Δημοφιλής ανάρτηση badbad Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, snips είπε Ρολόι; Φετίχ μιας άλλης εποχής. Δεν αναφέρομαι σε smartwatches. Τα φορέσαμα παλιά, αλλά φτάνει νομίζω. Αλλά ένα απλό ρολόι δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί πια. Προσωπικά, πριν από 3 μήνες ξαναφόρεσα ρολόι (ένα φτηνιάρκο smart για την γυμναστική), μετά απο 2 δεκατίες περίπου. Ακόμα και τώρα, όταν θέλω να δω την ώρα ψάχνω το κινητό διότι ξεχνάω ότι φοράω ρολόι. 😛 Φίλε ο καθένας με τα γούστα του. Εγω φοραω μηχανικά ρολόγια χρόνια και γουστάρω. Το ρολόι είναι το μοναδικό κόσμημα που μπορει να φορέσει ενας άντρας σε καθε ηλικία 32
stark Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, badbad είπε Φίλε ο καθένας με τα γούστα του. Εγω φοραω μηχανικά ρολόγια χρόνια και γουστάρω. Το ρολόι είναι το μοναδικό κόσμημα που μπορει να φορέσει ενας άντρας σε καθε ηλικία Αυτό. Κι εγώ που ψήνομαι πολύ για gadgets και έχω και fitness (smart) band στο δεξί το κλασικό ρολόι δεν το αλλάζω. 1
badbad Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, greengr21 είπε Ενταξει τωρα μην αναλυσουμε τη χρησιμοτητα του ρολογιου οπως εχουμε αναλυσει τη χρησιμοτητα του σκληρου δισκου των 500gb σε αλλο thread του TS......το εχουμε τερματισει γενικως απο ολες τις αποψεις με τα thread του Συμπερασματικά για εσένα είναι άρχηστο ή χρησιμο; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από badbad
greengr21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, badbad είπε Συμπερασματικά για εσένα είναι άρχηστο ή χρησιμο; δεν εχει νοημα αν μου ειναι χρησιμο η αχρηστο τετοια thread ειναι ανουσια δεν ειναι προσφορες 1
thodoris5321 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, greengr21 είπε TS ψαρευεις like και βαζεις τις τελευταιες μερες τετοιες προσφορες?ειλικρινα αλλα λογο δεν μπορω να σκεφτω 4 ώρες πριν, fytotech είπε Μπορεί να υπάρξει ένας έλεγχος στον συγκεκριμένο TS; Είναι ανούσιο αυτό που γίνεται. Έρχονται δέκα ειδοποιήσεις, χάνονται θέματα με πραγματικές προσφορές, χωρίς σταματημό. Υποβαθμίζεται το συγκεκριμένο section. Εγώ πάντως βλέπω ότι δεν έχει ξαναπέσει σε τέτοια τιμή. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που δεν κρίνεται ως προσφορά το προϊόν; 1
louben Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, thodoris5321 είπε Γενικά αποφεύγω να πληρώνω με paypal μετά την αλλαγή στους όρους χρήσης τους σχετικά με την προμήθειά τους. Τι εννοείς;
snips Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, badbad είπε Φίλε ο καθένας με τα γούστα του. Εγω φοραω μηχανικά ρολόγια χρόνια και γουστάρω. Το ρολόι είναι το μοναδικό κόσμημα που μπορει να φορέσει ενας άντρας σε καθε ηλικία Ένας άντρας δεν φοράει κοσμήματα ωρέ... 1
nvel Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 το ρολόι δεν είναι κόσμημα αλλά μπορεί και να γίνει. Το κόσμημα έχει μόνο αισθητική άξια, το ρολόι έχει και χρηστική.(ώρα, ημερομηνία, ξυπνητήρι, χρονόμετρο κτλ)
badbad Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, snips είπε Ένας άντρας δεν φοράει κοσμήματα ωρέ... Φίλε μου δεν ξέρω πόσο έχεις ασχοληθεί με σοβαρά ρολόγια αλλά τα τελευταία χρόνια έχω επενδύσει πάνω από 8.000 ευρώ σε ρολόγια. Ένα ρολόι αν δεν είναι smart απλά δείχνει την ώρα άντε και την ημερομηνία. Η ποιότητα, τα υλικά, το σχέδιο και ο μηχανισμός τους τα μεταμορφώνει από απλά ρολόγια σε κοσμήματα. Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την μαγεία που έχει μια αυτόματη μηχανή δεν θα μπορέσεις να εκτιμήσεις ποτέ την ποιότητα ενός τέτοιου ρολογιού, άσχετα αν αυτό είναι ένα ταπεινό Seiko ή ένα επιβλητικό rolex. Κόσμημα εννοιολογικά είναι αυτό που κοσμεί ένα χέρι. Δεν είναι μόνο τα περιδέραια τα βραχιόλια , τα δακτυλίδια και τα σκουλαρίκια. 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις