Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, έχω στείλει ένα δέμα από Βόλο σε Ηράκλειο Κρήτης μέσω Γενικής Ταχυδρομικής την προηγούμενη Τετάρτη. Έφυγε το ίδιο βράδυ για Αθήνα όπου και έφτασε κανονικά αλλά έχει μείνει στο στάδιο "Αναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης" (ΑΘΗΝΑ). Και ρωτώ, υπάρχει περίπτωση να έχει φθάσει στο υποκατάστημα Ηρακλείου και απλά να μην ενημερώθηκε στο σύστημα ακόμη? Δεν μπορώ να τους βρω ποτέ στο τηλέφωνο. (Κατανοώ πως μεσολάβησε εργατική πρωτομαγιά την επόμενη μέρα και στη συνέχεια Σ/Κ) Έχετε παρόμοια πρόσφατη εμπειρία με αποστολή σε νησί με Γενική? (Δεν γνωρίζω με τι εταιρεία ταξιδεύουν στην Κρήτη αλλά ΑΝΕΚ από όσο είδα έχει καθημερινά δρομολόγιο από Πειραιά) Ευχαριστώ προκαταβολικά Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από apostoloskp
1comment Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Για Κρήτη, μπορεί να καθυστερήσουν και 10 μέρες τα δέματα να πάνε (από Αθήνα). Σε 2 πελάτες μου έτυχε.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, 1comment είπε Για Κρήτη, μπορεί να καθυστερήσουν και 10 μέρες τα δέματα να πάνε (από Αθήνα). Σε 2 πελάτες μου έτυχε. ευχαριστώ
ZauZ Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Και να έχει φτάσει στο κατάστημα στο Ηράκλειο…. Άστα βράστα… ας πάει ο γνωστός σου από εκεί να τσακωθεί μπας και του δώσουν το δέμα. Τηλέφωνο δεν υπάρχει λόγος να πάρει, δεν απαντάνε ποτέ, απλά να πάει πρωί πρωί γιατί θα βρει τουλάχιστον 15-20 να περιμένουν στην ουρά. Στο Ηράκλειο είναι η χειρότερη εταιρία και με διαφορά στην εξυπηρέτηση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ZauZ είπε Και να έχει φτάσει στο κατάστημα στο Ηράκλειο…. Άστα βράστα… ας πάει ο γνωστός σου από εκεί να τσακωθεί μπας και του δώσουν το δέμα. Τηλέφωνο δεν υπάρχει λόγος να πάρει, δεν απαντάνε ποτέ, απλά να πάει πρωί πρωί γιατί θα βρει τουλάχιστον 15-20 να περιμένουν στην ουρά. Στο Ηράκλειο είναι η χειρότερη εταιρία και με διαφορά στην εξυπηρέτηση. κατι εχω καταλαβει, απλα για να ξερω τι να πω στον αγοραστη, ευχαριστω
christakos07 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, 1comment είπε Για Κρήτη, μπορεί να καθυστερήσουν και 10 μέρες τα δέματα να πάνε (από Αθήνα). Σε 2 πελάτες μου έτυχε. Δεν είναι λογικά αυτά τα πράματα. Καταγγελία στεγνά.
xristos152 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Η γενική στο Ηράκλειο ..... είναι απλά για κλάματα..καλά ξετελα
Natha Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Η γενική είναι γενικά για κλάματα. Κι εγώ παρήγγειλα κάτι από Αθήνα, και μόλις είδα ότι το στειλαν με γενική λέω κλάφτα, ήδη από χθες βάζω τον κωδικό αποστολής και μου λέει η αποστολή δεν βρέθηκε.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Natha είπε Η γενική είναι γενικά για κλάματα. Κι εγώ παρήγγειλα κάτι από Αθήνα, και μόλις είδα ότι το στειλαν με γενική λέω κλάφτα, ήδη από χθες βάζω τον κωδικό αποστολής και μου λέει η αποστολή δεν βρέθηκε. εμενα απλως εχει μεινει στην αποχωρηση απο κεντρο διαμετακομισης, καλη τυχη και με το δικο σου δεμα
takoulou Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 15 ώρες πριν, apostoloskp είπε Καλησπέρα σας, έχω στείλει ένα δέμα από Βόλο σε Ηράκλειο Κρήτης μέσω Γενικής Ταχυδρομικής την προηγούμενη Τετάρτη. Έφυγε το ίδιο βράδυ για Αθήνα όπου και έφτασε κανονικά αλλά έχει μείνει στο στάδιο "Αναχώρηση από κέντρο διαμετακόμισης" (ΑΘΗΝΑ). Και ρωτώ, υπάρχει περίπτωση να έχει φθάσει στο υποκατάστημα Ηρακλείου και απλά να μην ενημερώθηκε στο σύστημα ακόμη? Δεν μπορώ να τους βρω ποτέ στο τηλέφωνο. (Κατανοώ πως μεσολάβησε εργατική πρωτομαγιά την επόμενη μέρα και στη συνέχεια Σ/Κ) Έχετε παρόμοια πρόσφατη εμπειρία με αποστολή σε νησί με Γενική? (Δεν γνωρίζω με τι εταιρεία ταξιδεύουν στην Κρήτη αλλά ΑΝΕΚ από όσο είδα έχει καθημερινά δρομολόγιο από Πειραιά) Ευχαριστώ προκαταβολικά Καλημερα... Εχουν πολλες παραγγελιες... Τα εχουν ακομα στην αποθηκη εδω στην Αττικη...Υπαρχοει μια δυσκολια... Υπομονη λιγο... Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να εχει φτασει κατω...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημερα... Εχουν πολλες παραγγελιες... Τα εχουν ακομα στην αποθηκη εδω στην Αττικη...Υπαρχοει μια δυσκολια... Υπομονη λιγο... Πιστευω μεχρι τελος της εβδομαδας να εχει φτασει κατω... ευχαριστω για την ενημερωση, υπομονη λοιπον
talibanakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Στις 5/5/2020 στις 8:22 ΜΜ, apostoloskp είπε Και ρωτώ, υπάρχει περίπτωση να έχει φθάσει στο υποκατάστημα Ηρακλείου και απλά να μην ενημερώθηκε στο σύστημα ακόμη? Ναι.Αλλα μαλλον ειναι σε σακο ακομα.
Haldol Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Για να καταλάβεις για τι καταστάσεις μιλάμε, εγώ συνήθως (μένω Ηράκλειο) απορρίπτω καταστήματα που συνεργάζονται με Γενική Ταχυδρομική. Στο Ηράκλειο η κατάσταση πάει κάπως έτσι (χειρότερα προς τα αριστερά): Γενική Ταχυδρομική < Speedex < ACS < Πόρτα - Πόρτα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, Haldol είπε Για να καταλάβεις για τι καταστάσεις μιλάμε, εγώ συνήθως (μένω Ηράκλειο) απορρίπτω καταστήματα που συνεργάζονται με Γενική Ταχυδρομική. Στο Ηράκλειο η κατάσταση πάει κάπως έτσι (χειρότερα προς τα αριστερά): Γενική Ταχυδρομική < Speedex < ACS < Πόρτα - Πόρτα σε ευχαριστω, θα το εχω υποψη μου την επομενη φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα