Blabla75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω, τι εμπειρίες έχετε από φροντιστήρια θεωρητικής κατεύθυνσης στα βόρεια και ανατολικά προάστια. Αριθμός μαθητών ανα τμήμα, κόστος, καθηγητές, μεθοδος. Ενδιαφέρομαι για την κόρη μου. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα , αν μου γραφατε τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ
velociraptoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Αν στοχεύει σε υψηλόβαθμες σχολές και εχετε την οικονομική δυνατότητα θα πρότεινα τα ιδιαίτερα μαθήματα ωστε ο καθηγητής να ασχολείται αποκλειστικά με το παιδί σας ειδικά αν έχει κενά ή αδυναμίες σε κάποια σημεία. Απο φροντιστήρια δε γνωρίζω καθώς ζω επαρχία, εχω κανει ιδιαίτερα σε μαθητές ΕΠΑΛ για μαθηματα ειδικότητας και βρισκαμε με τα παιδιά που είχαν δυσκολία ή ελλείψεις και πέτυχαν πολύ καλούς βαθμούς, τουλάχιστον σε αυτά.
Blabla75 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Με ενδιαφέρει το φροντιστήριο και όχι τα ιδιαίτερα .
velociraptoras Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 νομίζω σε καποιο φορουμ ή ομαδα στα σοσιαλ που ειναι πιο πολλοι γονείς θα βρείτε κάποιον να γνωρίζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα