Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spy85 είπε

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Οταν λες "Οι περισσοτεροι την παλευουν μόνο με φροντιστηρια ολο το χρονο" εννοεις οτι για ολα τα μαθηματα κανετε φροντιστηρια για να καταφερετε να περασετε τις εξετασεις? Δηλαδη ειναι δυσκολο καποιος να πετυχει χωρις φροντιστηρια? Ποσες ωρες διαβασμα την ημερα περιπου χρειαζεται?

Μιλαω για συγκεκριμένες ενοτητες πχ ΔΕΟ13, που ειναι οι ποσοτικες μεθοδοι, ΔΕΟ25 Λογιστικη, ΔΕΟ31 Χρηματοοικονομικα και ΔΕΟ34 Οικονομικη Αναλυση (Μικρο-Μακρο). Οι υπολοιπες ειναι θεωρητικες, δε χρειάζονται φροντιστηρια (εκτος απο 1-2 παλι οικονομικες αλλά ειναι επιλεγομενες, λιγοι τις επιλεγουν).

Οι ωρες διαβασματος ειναι καθαρα προσωπικο θεμα, αναλογα με το background σου, το πόσο γρηγορα τα κατανοεις, αν δουλευεις ή εχεις οικογενεια κλπ κλπ.

Επεξ/σία από Dark_panel
Δημοσ.

ok φιλε μου. καταλαβα. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. λογιστικη, χρηματοοικομικα και οικονομικη αναλυση δεν πιστευω να εχω θεμα, λογο εμπειριας στην δουλεια (τα δουλευω καθημερινα). παντος σε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Να σαι καλα! Καλες σπουδες να εχεις οπου κι αν επιλεξεις να πας!

Σε ευχαριστώ παρα πολυ. Με βοήθησες αρκετα

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Σπουδάζω στο Ευρωπαϊκό της Κύπρο,είμαι στο πρώτο εξάμηνο ,γνωρίζει κανείς αν ειναι δύσκολες οι εξ αποστάσεως εξετάσεις;Τί βαθμό δυσκολίας έχει;

Ευχαριστώ πολύ, 

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...