Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρομαι να εγγραφω στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και θα ήθελα απόψεις από άτομα που σπουδαζουν/έχουν σπουδάσει εκεί ή έχουν γνώσεις επί του θέματος. Το ψάχνω για μέρες το συγκεκριμένο θεμα, έχω βρει αρκετές απόψεις όσον αφορά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο όμως λίγα πράγματα για το ΑΠΚΥ. Καταρχάς να διευκρινίσω πως δε θέλω να πάω στο ΕΑΠ (για δικούς μου λογους, δεν τους αναλύω για να μη μακρυγορώ) όμως θα ήθελα πληροφορίες για το ΑΠΚΥ. Πιο συγκεκριμένα, είμαι 24 ετων, με κενά από το λύκειο (μιας και το τελείωσα πριν 6 χρόνια) επομένως ο μόνος δρόμος (για μένα) για να ξαναδώσω πανελλήνιες είναι να αφιερώσω αλλα 2 χρόνια σε ΕΠΑΛ + άλλα τουλάχιστον 4 σε τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα, κάτι που δε θελω. Μου αρέσει πολύ η Διοίκηση Επιχειρήσεων, το κόστος προσιτο, σε σύγκριση με ιδιωτικά εξ αποστάσεως προγράμματα, όμως θα ήθελα να μάθω αν είναι παρόμοιο με το ΕΑΠ, γιατί όσους έχω γνωρίσει κανένας δε μου το προτείνει (κάποιοι το σταμάτησαν κιόλας) κι απ'ότι διαβάζω δεν είναι και η καλύτερη, κατά τη γνώμη μου, επιλογή χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η εισαγωγή είναι δύσκολη (ξέρω ότι γίνεται με κλήρωση) ή έχεις περισσότερες πιθανότητες σε σύγκριση με το ΕΑΠ που οι περισσότεροι κάνουν παραπάνω από μια αίτηση ; Πώς θα χαρακτηριζατε το επίπεδο δυσκολιας; Είναι απαιτητικό, θα πρέπει να πάρω λιγότερες από 3 θεματικές ενότητες ανά εξάμηνο; Οικογενειακές υποχρεώσεις (παιδιά) δεν έχω όμως εργάζομαι κι όσο να ναι αυτό μου μειώνει το χρόνο που μπορώ να αφιερώνω καθημερινά. Σε μια τέτοια περίπτωση είναι δυνατόν να ολοκληρώνονται οι 3 Θ.Ε. ανα εξάμηνο; (Δε ρωτάω αν θέλει διάβασμα ή όχι, εννοείται ότι θα αφοσιωθώ σε αυτό 100% αλλά ελάχιστοι στο ΕΑΠ διαλέγουν όλες τις Θ.Ε. ακριβώς επειδή είναι πάρα πολλές οι απαιτήσεις). Μαθήματα γίνονται ή είναι μόνο διάβασμα από το υλικό που μας στέλνουν; Αν ναι, γίνονται δια ζώσης υποχρεωτικά ή και μέσω ίντερνετ; Οι τελικές εξετάσεις γίνονται και στην Ελλάδα, μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη ή έχουν γίνει και σε άλλες πόλεις; Οποιαδήποτε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Ponous Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Είχα κάνει 2 μαθήματα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά την στρατιωτική μου θητεία. Πίστευα πως και καλά θα με βοηθήσει στις σπουδές αλλά τελικά...δεν. Θυμάμαι πως κάθε εβδομάδα μας έστελναν τις διαλέξεις μέσω συστήματος moodle. Τα πάντα γίνονταν εξ' αποστάσεως(ασκήσεις πρότζεκτ κτλπ) εκτός από την τελική εξέταση η οποία γινόταν στο πανεπιστήμιο Κύπρου. Όσο αφορά τον κλάδο μου(Πληροφορική) δεν είχα βρει πολλά τότε. Τώρα δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι καλύτερα. Γενικά μπορώ να σου πω πως αυτό που κατάλαβα είναι πως το ΑΠΚ είναι μια καλή προσπάθεια για αυτούς που στη ζωή τους θέλουν να συνεχίσουν να μορφώνονται ασχέτως αν εργάζονται και τα σχετικά. Με μια ματιά που έριξα σήμερα και με τις εμπειρίες μου πριν 5 χρόνια νοιώθω πως τα πράγματα συνεχώς βελτιώνονται αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι σε ένα αντάξιο επίπεδο με τα υπόλοιπα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Ponous είπε Είχα κάνει 2 μαθήματα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά την στρατιωτική μου θητεία. Πίστευα πως και καλά θα με βοηθήσει στις σπουδές αλλά τελικά...δεν. Θυμάμαι πως κάθε εβδομάδα μας έστελναν τις διαλέξεις μέσω συστήματος moodle. Τα πάντα γίνονταν εξ' αποστάσεως(ασκήσεις πρότζεκτ κτλπ) εκτός από την τελική εξέταση η οποία γινόταν στο πανεπιστήμιο Κύπρου. Όσο αφορά τον κλάδο μου(Πληροφορική) δεν είχα βρει πολλά τότε. Τώρα δεν ξέρω αν τα πράγματα είναι καλύτερα. Γενικά μπορώ να σου πω πως αυτό που κατάλαβα είναι πως το ΑΠΚ είναι μια καλή προσπάθεια για αυτούς που στη ζωή τους θέλουν να συνεχίσουν να μορφώνονται ασχέτως αν εργάζονται και τα σχετικά. Με μια ματιά που έριξα σήμερα και με τις εμπειρίες μου πριν 5 χρόνια νοιώθω πως τα πράγματα συνεχώς βελτιώνονται αλλά δεν ξέρω να σου πω αν είναι σε ένα αντάξιο επίπεδο με τα υπόλοιπα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Εγώ διαβάζοντας τόσα για το ΕΑΠ προτίμησα το ΑΠΚΥ. Έκανα αίτηση και ευελπιστώ να περάσω. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί και να μπορέσω να πάρω ένα πτυχίο το οποίο θα με βοηθήσει στη μετέπειτα σταδιοδρομία μου. Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο δε σας φάνηκε χρήσιμο; Ήταν πολύ απαιτητικό ή οι γνώσεις που παρείχαν δεν ήταν επαρκεις ; Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Ponous Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, bettina8 είπε Αν επιτρέπεται, για ποιο λόγο δε σας φάνηκε χρήσιμο; Ήταν πολύ απαιτητικό ή οι γνώσεις που παρείχαν δεν ήταν επαρκεις ; Το μάθημα που είχα επιλέξει ήταν της πληροφορικής αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια εισαγωγή για άτομα που δεν σπουδάζουν ούτε θα σπουδάσουν Πληροφορική. Δλδ το μόνο που βρήκα τότε για μένα ήταν μάθημα πληροφορικής που παρακολουθούσαν αυτοί των οικονομικών, της διοίκησης κτλπ ως εισαγωγή. Όσο αφορά τις απαιτήσεις ή τις γνώσεις δεν μπορώ να σου πω για κανένα κλάδο του ΑΠΚΥ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως συνήθως σε ό,τι αφορά την δημόσια εκπαίδευση, στις θετικές επιστήμες είναι απαιτητικοί στην Κύπρο. ΥΓ. Ένας είμαι!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Ponous είπε Το μάθημα που είχα επιλέξει ήταν της πληροφορικής αλλά στην πραγματικότητα ήταν μια εισαγωγή για άτομα που δεν σπουδάζουν ούτε θα σπουδάσουν Πληροφορική. Δλδ το μόνο που βρήκα τότε για μένα ήταν μάθημα πληροφορικής που παρακολουθούσαν αυτοί των οικονομικών, της διοίκησης κτλπ ως εισαγωγή. Όσο αφορά τις απαιτήσεις ή τις γνώσεις δεν μπορώ να σου πω για κανένα κλάδο του ΑΠΚΥ. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως συνήθως σε ό,τι αφορά την δημόσια εκπαίδευση, στις θετικές επιστήμες είναι απαιτητικοί στην Κύπρο. ΥΓ. Ένας είμαι! Να σαι καλά για τις πληροφορίες σου! 🙂 Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Επισκέπτης
Glator Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, έχει κανείς εμπειρία από το τμήμα Οικονομικών του ΑΠΚΥ ? Εχω τελειώσει ήδη ένα ΤΕΙ διοίκησης επιχειρήσεων και με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με τα οικονομικά της ενέργειας. Το συγκεκριμένο τμήμα από ότι είδα έχει αντίστοιχη κατεύθυνση. Ευχαριστώ.
Spy85 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα Οικονομικά για το ΑΠΚΥ. Εχει κάνεις πληροφορίες για το επίπεδο και το πόσο απαιτητικό είναι? Δουλεύω 15 χρόνια στον τομέα της λογιστικης και τις ανάλυσης οικονομικών καταστάσεων. Απλά ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ περισσότερο και με τις άλλες πτυχές της οικονομίας. Πόσο απαιτητικό ειναι το διάβασμα και οι εξετάσεις? Επίσης τη αναγνωρησιμοτητα έχει το πτυχίο? Ευχαριστώ
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Spy85 είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για το πρόγραμμα Οικονομικά για το ΑΠΚΥ. Εχει κάνεις πληροφορίες για το επίπεδο και το πόσο απαιτητικό είναι? Δουλεύω 15 χρόνια στον τομέα της λογιστικης και τις ανάλυσης οικονομικών καταστάσεων. Απλά ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ περισσότερο και με τις άλλες πτυχές της οικονομίας. Πόσο απαιτητικό ειναι το διάβασμα και οι εξετάσεις? Επίσης τη αναγνωρησιμοτητα έχει το πτυχίο? Ευχαριστώ Εχεις κοιταξει τη Διοικηση Επιχειρησεων του ΕΑΠ?? Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος απο Ελλαδα να προτιμησει το ΑΠΚΥ, σε σχεση με το ΕΑΠ, τουλαχιστον στη Διοικηση και τα Οικονομικα. Ειναι ιδια προγραμματα, με ιδια ακριβως δικαιωματα, χωρις να εχεις τιποτα τρεξιματα με τον ΔΟΑΤΑΠ ή να πρεπει να μεταβεις Κυπρο για τις εξετασεις..και νομιζω και το κοστος στο ΕΑΠ ειναι λιγο μικροτερο απ ο,τι στο ΑΠΚΥ.. Edit: το κοστος στο ΕΑΠ ειναι ΠΟΛΥ μικροτερο απ ο,τι στο ΑΠΚΥ.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2022 από Dark_panel 1
Spy85 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, Dark_panel είπε Εχεις κοιταξει τη Διοικηση Επιχειρησεων του ΕΑΠ?? Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος απο Ελλαδα να προτιμησει το ΑΠΚΥ, σε σχεση με το ΕΑΠ, τουλαχιστον στη Διοικηση και τα Οικονομικα. Ειναι ιδια προγραμματα, με ιδια ακριβως δικαιωματα, χωρις να εχεις τιποτα τρεξιματα με τον ΔΟΑΤΑΠ ή να πρεπει να μεταβεις Κυπρο για τις εξετασεις..και νομιζω και το κοστος στο ΕΑΠ ειναι λιγο μικροτερο απ ο,τι στο ΑΠΚΥ.. Edit: το κοστος στο ΕΑΠ ειναι ΠΟΛΥ μικροτερο απ ο,τι στο ΑΠΚΥ.. Φιλε μου ειμαι απο Κυπρο, γιαυτο ρωταω για το ΑΠΚΥ αν γνωριζει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες. Θα ηθελα να παρακολουθησω το ΕΑΠ γιατι ειναι μονο 12 ΘΕ στα 4 χρονια ενω στο ΑΠΚΥ ειναι 24 ΘΕ στα 4 χρονια. Απλα, δεν μπορω να ερχομαι Αθηνα για εξετασεις λογο εργασιας και αλλων υποχρεωσεων. Ευχαριστω
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spy85 είπε Φιλε μου ειμαι απο Κυπρο, γιαυτο ρωταω για το ΑΠΚΥ αν γνωριζει καποιος να μου δωσει περισσοτερες πληροφοριες. Θα ηθελα να παρακολουθησω το ΕΑΠ γιατι ειναι μονο 12 ΘΕ στα 4 χρονια ενω στο ΑΠΚΥ ειναι 24 ΘΕ στα 4 χρονια. Απλα, δεν μπορω να ερχομαι Αθηνα για εξετασεις λογο εργασιας και αλλων υποχρεωσεων. Ευχαριστω Αα οκ, αφου εισαι εκει, κομπλε. Απλα βλεπω πολλους απο Ελλαδα να ρωτανε για ΑΠΚΥ και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να το προτιμησουν εναντι του ΕΑΠ. Τα μαθηματα πραγματικά ειναι ιδια, 12 ετησιες ενοτητες στο ΕΑΠ ειναι 24 εξαμηνιαιες στο ΑΠΚΥ. Σκεψου οτι μια ενοτητα στη ΔΕΟ του ΕΑΠ περικλείει 3-4 εξαμηνιαια μαθηματα. 1
Spy85 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dark_panel είπε Αα οκ, αφου εισαι εκει, κομπλε. Απλα βλεπω πολλους απο Ελλαδα να ρωτανε για ΑΠΚΥ και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι να το προτιμησουν εναντι του ΕΑΠ. Τα μαθηματα πραγματικά ειναι ιδια, 12 ετησιες ενοτητες στο ΕΑΠ ειναι 24 εξαμηνιαιες στο ΑΠΚΥ. Σκεψου οτι μια ενοτητα στη ΔΕΟ του ΕΑΠ περικλείει 3-4 εξαμηνιαια μαθηματα. Τι εννοεις 12 ετησιες ενοτητες στο ΕΑΠ ειναι 24 εξαμηνιαιες στο ΑΠΚΥ? Εγω αποτι διαβασα ειναι 12 ΘΕ στο ΕΑΠ και 24 ΘΕ στο ΑΠΚΥ. Πως γινεται να ειναι τα μαθηματα να ειναι ακριβος τα ιδια? Μηπως εννοεις οτι 1 ΘΕ του ΕΠΑ, αντιστοιχει σε 3-4 ΘΕ του ΑΠΚΥ? Στο ΕΠΑ μπορεις να κανεις μεχρι 3 ΘΕ ανα χρονο και στο ΑΠΚΥ μεχρι 6 ΘΕ ανα ετος (3 το πρωτο εξαμηνο και 3 το δευτερο εξαμηνο).
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Spy85 είπε Τι εννοεις 12 ετησιες ενοτητες στο ΕΑΠ ειναι 24 εξαμηνιαιες στο ΑΠΚΥ? Εγω αποτι διαβασα ειναι 12 ΘΕ στο ΕΑΠ και 24 ΘΕ στο ΑΠΚΥ. Πως γινεται να ειναι τα μαθηματα να ειναι ακριβος τα ιδια? Μηπως εννοεις οτι 1 ΘΕ του ΕΠΑ, αντιστοιχει σε 3-4 ΘΕ του ΑΠΚΥ? Στο ΕΠΑ μπορεις να κανεις μεχρι 3 ΘΕ ανα χρονο και στο ΑΠΚΥ μεχρι 6 ΘΕ ανα ετος (3 το πρωτο εξαμηνο και 3 το δευτερο εξαμηνο). Στο ΕΑΠ, οι θεματικες της ΔΕΟ ειναι ετησιες, κανεις δλδ 1 ενοτητα στη διαρκεια ενος ετους. Αυτη η μια ομως ενοτητα αποτελειται απο 3 ή 4 εξαμηνιαια μαθηματα. Στο ΑΠΚΥ, οι ενοτητες ειναι διαφορετικες, ουσιαστικα ειναι σαν εξαμηνιαια μαθηματα, γι αυτο ειναι και πιο πολλες. Η διαρκεια σπουδων ειναι ιδια, απλα αλλαζει η δομη. Αν δεις τι μαθηματα περικλειουν οι 12 ενοτητες του ΕΑΠ, θα δεις οτι ειναι ακριβως τα ιδια μαθηματα με τις 6μηνιαιες ενοτητες του ΑΠΚΥ (ισως και περισσοτερα). 1
Spy85 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Στο ΕΑΠ, οι θεματικες της ΔΕΟ ειναι ετησιες, κανεις δλδ 1 ενοτητα στη διαρκεια ενος ετους. Αυτη η μια ομως ενοτητα αποτελειται απο 3 ή 4 εξαμηνιαια μαθηματα. Στο ΑΠΚΥ, οι ενοτητες ειναι διαφορετικες, ουσιαστικα ειναι σαν εξαμηνιαια μαθηματα, γι αυτο ειναι και πιο πολλες. Η διαρκεια σπουδων ειναι ιδια, απλα αλλαζει η δομη. Αν δεις τι μαθηματα περικλειουν οι 12 ενοτητες του ΕΑΠ, θα δεις οτι ειναι ακριβως τα ιδια μαθηματα με τις 6μηνιαιες ενοτητες του ΑΠΚΥ (ισως και περισσοτερα). ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. Εντομεταξυ, ξερεις τι επιπεδο ειναι τα μαθηματα στο ΕΑΠ και στο ΑΠΚΥ, σε σχεση με τα Πανεπιστημια Κυπρου και Ελλαδας? Επισης, εγς ανησυχω για την δυσκολια σε καποια απο τα μαθηματα, π.χ Ποσοστικες Μεθοδοι. Επιδη εγω σπουδασα ACCA δεν ξανα εκανα τετια μαθηματα και δεν εχω ιδεα τι επιπεδο ειναι και αν θα μπορεσω να αντεπεξελθω. Σημειωσε οτι εχω εμπειρια 15 χρονια στα οικονομικα/λογιστηκα λογο δουλειας.
Dark_panel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Spy85 είπε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση. Εντομεταξυ, ξερεις τι επιπεδο ειναι τα μαθηματα στο ΕΑΠ και στο ΑΠΚΥ, σε σχεση με τα Πανεπιστημια Κυπρου και Ελλαδας? Επισης, εγς ανησυχω για την δυσκολια σε καποια απο τα μαθηματα, π.χ Ποσοστικες Μεθοδοι. Επιδη εγω σπουδασα ACCA δεν ξανα εκανα τετια μαθηματα και δεν εχω ιδεα τι επιπεδο ειναι και αν θα μπορεσω να αντεπεξελθω. Σημειωσε οτι εχω εμπειρια 15 χρονια στα οικονομικα/λογιστηκα λογο δουλειας. Μπορω να σου πω μόνο για το επιπεδο των μαθηματων του ΕΑΠ, μιας και φετος τελειωνω τη ΔΕΟ. Ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο, ισως και λιγο καλυτερο θα ελεγα απ τα αντιστοιχα μαθηματα των συμβατικων πανεπιστημιων. Αυτο το επιβεβαιωνουν και αρκετοι καθηγητες που διδασκουν στο ΕΑΠ, οι οποιοι εχουν μονιμες θεσεις σε συμβατικα πανεπιστημια (πχ εμεις εχουμε αρκετους καθηγητες απο ΑΣΟΕΕ, ΕΚΠΑ, ΠαΠει και Πατρων ή τουλαχιστον σε μενα ετυχαν τετοιοι). Και τα βιβλια, καθε χρονο ανανεωνονται και επικαιροποιειται και η υλη των ενοτητων. Γενικα, η ΔΕΟ ειναι μακραν το πιο προσεγμενο προγραμμα σπουδων του ΕΑΠ, ειναι η βιτρινα του. Τωρα για τις ποσοτικες μεθοδους, δε θα σου πω ψεμματα, ειναι απαιτητικο μαθημα (οπως και ολα τα Οικονομικα μαθηματα της ΔΕΟ). Οι περισσοτεροι την παλευουν μόνο με φροντιστηρια ολο το χρονο. Ειναι ομως πολυ ενδιαφερουσα ενοτητα και για σενα ισως να μην ειναι και τελειως αγνωστα. 1
Spy85 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Dark_panel είπε Μπορω να σου πω μόνο για το επιπεδο των μαθηματων του ΕΑΠ, μιας και φετος τελειωνω τη ΔΕΟ. Ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο, ισως και λιγο καλυτερο θα ελεγα απ τα αντιστοιχα μαθηματα των συμβατικων πανεπιστημιων. Αυτο το επιβεβαιωνουν και αρκετοι καθηγητες που διδασκουν στο ΕΑΠ, οι οποιοι εχουν μονιμες θεσεις σε συμβατικα πανεπιστημια (πχ εμεις εχουμε αρκετους καθηγητες απο ΑΣΟΕΕ, ΕΚΠΑ, ΠαΠει και Πατρων ή τουλαχιστον σε μενα ετυχαν τετοιοι). Και τα βιβλια, καθε χρονο ανανεωνονται και επικαιροποιειται και η υλη των ενοτητων. Γενικα, η ΔΕΟ ειναι μακραν το πιο προσεγμενο προγραμμα σπουδων του ΕΑΠ, ειναι η βιτρινα του. Τωρα για τις ποσοτικες μεθοδους, δε θα σου πω ψεμματα, ειναι απαιτητικο μαθημα (οπως και ολα τα Οικονομικα μαθηματα της ΔΕΟ). Οι περισσοτεροι την παλευουν μόνο με φροντιστηρια ολο το χρονο. Ειναι ομως πολυ ενδιαφερουσα ενοτητα και για σενα ισως να μην ειναι και τελειως αγνωστα. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου. Οταν λες "Οι περισσοτεροι την παλευουν μόνο με φροντιστηρια ολο το χρονο" εννοεις οτι για ολα τα μαθηματα κανετε φροντιστηρια για να καταφερετε να περασετε τις εξετασεις? Δηλαδη ειναι δυσκολο καποιος να πετυχει χωρις φροντιστηρια? Ποσες ωρες διαβασμα την ημερα περιπου χρειαζεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα