Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Σήμερα δεν ήταν κανονικά να επιστρέψουν όλες οι επιχειρήσεις στη δουλειά και να επιτρέπεται η μεταφορά σε άλλο νομό? Τηλεφώνησα σε μία καλή μεταφορική και μου λέει ότι αυτό το διάστημα δε κάνουν μετακομίσεις λόγο των μέτρων. Πότε λήγουν αυτά τα μέτρα? Αισθάνομαι σαν να με έχει κλειδώσει ο Σταλιν στο Λένινγκραντ.
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς και εγώ μια από τα ίδια. Δεν μπορώ να ξενοικιάσω με δικό μου ιχ (και κάτι λίγα με μεταφορική) και κάθομαι και πληρώνω. Υπερβολικό το να μην υπάρχουν περισσότερες εξαιρέσεις. Λέω τέλος εβδομάδας να πάω αστυνομία να δω. Πάντως για μετακίνηση εκτός νομού από 18 είπαν. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από SabotazNic
LeukoSustima Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Είναι όλες οι μεταφορικές κελιστές?Δεν μπήκα καν στον κόπο να το ψάξω καθώς λόγω των μέτρων δε μπορούσα καν να πάω στο σπίτι να συμαζέψω τα πράγματα. Στην δικιά μου περίπτωση που τελείωσα τη σχολή τέλη φεβρουαρίου και ήταν να φύγω το μάρτη κλείνω 2 μήνες σίγουρα που θα πληρώσω τσάμπα. Άντε να δούμε από 18 αν θα μπορέσει να γίνει η δουλειά. 1
SabotazNic Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως από γνωστή που επικοινώνησε στην Κέρκυρα στο αστυνομικό τμήμα, της είπαν ότι οι φοιτητές είναι στις εξαιρέσεις ταξιδιών. Και ότι θα μετακομίσει με μεταφορική (άρα βρήκε και ανοιχτή μεταφορική?) Θα πάρω αύριο τηλ στην αστυνομία Αθήνα να δω τι παίζει, γιατί ο καθένας τα δικά του. Δεν θέλω να ξεκινήσω και να με αφήσουν να περάσω Εγνατία, αλλά εθνική να μου πουν τράβα πίσω με μια 150αρα έτσι για να υπάρχει. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2020 από SabotazNic
sargus Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγώ πάντως παιδιά μετακόμισα κανονικά μες τα μέτρα (3 Απριλίου). Οι μεταφορικές ποτέ δεν έκλεισαν κ οι μετακομίσεις δε σταμάτησαν. Πήρα κ πολλούς τηλέφωνο μέχρι να διαλέξω.
tigergreg Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Κι εγω παρελαβα δεμα απο αλεξανδρουπολη και μου ειπαν οτι δεν εκλεισαν καθολου.
xsterg Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 οι μεταφορικες δεν εκλεισαν ποτε. απλα απαγορευονταν η μετακινηση του πληθυσμου και οχι των εμπορευματων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα